Šta je novo?

Uncharted 2

Nemoguce da treba samo 7h da se predje igra ?!
Ja sam prvi deo prelazio preko 9h ?
Jel vi igrate ko ljudi i uzivate ili radite speedrun ne bi lis to pre prodali igru ?
BTW ako neko prodaje, ja je ocu. :)

Tako je kazi im da ne pravimo reklamu da prodajemo igru.
Ne mogu da se setim ali cini mi se da sam i ja u1 presao otprilike za desetak sati ako ne mozda malo vise.

Ma nebitno za koliko je tko predje ja volim da gustiram.
Nego ljudi ovaj uncharted 2 je ludilo sto ga vise igram sve bolje i bolje i veoma zarazno u pozitivnom smislu.Nisam ocekivao da ce da bude ovako dobra.

Opasna igra, bolja od prvog dela, dosta bolja... Grafički i nije koliko sam po videima očekivao, ali još se nije stiglo do čuvenog nivoa koji je najviše predstavljan pre izlaska igre.

@bob marli...
do poslednja 2 chaptera mi je trebalo tih cirka 7h
poslednja 2 sam igrao oko sat i pol, sto zbog "kraljice",sto zbog glupih/ jako iritirajucih smrti....koje su produzile igru.
p.s. neko je bio spomenu kako je jedva,sa istrazivackom igrom, nasao 30/100 sakrivenih blaga..ja jesam igrao brze,ali sam igru zavrsio sa 45, i sa skoro 50% otkljucanih trofeja. ponovo sam krenuo da igram i nadjem makar 50 objekata....
vec sam prodao igru, ali je nisam zbog toga kupio.

@tema...hehe sigurno je ova igra usla u mojih top3 igara..... savrseno....skoro..... :)
a zavrsna scena...hehehehe... :D kao iz nekog bruka filma... humor i gluma odlicni. stvarno dobro

:zgran::zgran:

nindza, neko se bio ulogovao na tvoj nalog, vidi sta je napisao:

:zgran:

menjaj sifru :D

Mislis da menjam nalog sto sam prvo napiso da nisam odusevljen igrom u pocetku a kasnije pricam kako je dobra.Moj prvi utisak je bio takav a kasnije se situacija promenila,sta je tu cudno?Ne razumem te kimi sta si hteo da kazes ili si samo hteo malo da me zezas,mada i nije neka zeza :smackbum:

hteo je cat fight xD

p.s. neko je bio spomenu kako je jedva,sa istrazivackom igrom, nasao 30/100 sakrivenih blaga..ja jesam igrao brze,ali sam igru zavrsio sa 45, i sa skoro 50% otkljucanih trofeja. ponovo sam krenuo da igram i nadjem makar 50 objekata....

Pa nije bas sa istrazivackom ali onako sa detaljnijim zagledanjem po mapi. Zato sam vec sledeci dan kompletirao sve. A meni je ostalo samo 4 trofeja do platinuma.

Opasna igra, bolja od prvog dela, dosta bolja... Grafički i nije koliko sam po videima očekivao, ali još se nije stiglo do čuvenog nivoa koji je najviše predstavljan pre izlaska igre.

LOL, pa igra je grafichki bolja od svega vidjenog u tom fazonu :)

Ovo je najbolja igra koju sam igrao na soniju. Došao sam do 75%, ali smor mi je što vidim da će uskoro kraj :D

Ne razumem poentu,sta fali ovoj igri ili sam bice ja nesto propoustio?

LOL, pa igra je grafichki bolja od svega vidjenog u tom fazonu :)

Jeste bolja, ne postoji ništa lepše u žanru, nego sam se nahajpovao, imao sam preko 30 minuta gejmplej videa u 720p, sa najatraktivnijih nivoa... Na većem ekranu se ipak vide neke sitne mane, ali to ništa ne kvari...

/\ Tomb Raider ?

Legend možda...meni je bio ok

^^

Legend nije izasao na PS3, verovatno mislis na Underworld...koji je ok ali je stvarno prekratak

sto se tice Uncharted 2 sacekacu malo dok prodje hype pa ga mozda nabavim pre novogodisnjih praznika, ako izdrzim dotle :d trenutno sam okupiran Demons Souls a i God of War: Collection izlazi za dvadesetak dana, sta da se radi, jedno vreme nisam skoro ni imao sta da igram a sad treba pohvatati sve zanimljive naslove ,)

Poslednja izmena:
/\ nisam ni znao da Legend nije izlazio za ps3, ovaj poslednji Underworld mi je isto bio ok, al prekratko

Imam jednu molbu.

Hitno mi treba Uncharted 2: Among Thieves na nedelju dana. Dobrom coveku koji mi pozajmi igru cu biti veoma zahvalan i bice novcano nagradjen.

Pitao sam i na Emuglx-u gde sam aktivniji nego ovde, ali tamo manje ljudi ima igru, pa sam dosao na bench.

Ako neko zeli da mi pozajmi igru neka me kontaktira putem privatne poruke ili na mail dzoni[at]gs.rs

^Svasta. :)

BTW ko oce da proda igru nek mi se javi na PM.

Ajd bice netko zna?Hteo bih muziku sa u2 da stavim na mob tel,gde da je nadjem i kako da je skinem?Moze da je snimim ovako sa zvucnika ali los kvalitet,pa bi hteo ovako u orginalu kako je cujem dok igram igricu.

Nazad
Vrh Dno