Šta je novo?

Uncharted 2

Geoff Keighley sa gametrailersa bi na svom twitter nalogu malo kasnije trebalo da podeli jos kodova za U2 betu pa vi pratite.

aj neko chim vidi na twitteru kodove nek ih postavi ovde ili barem link da stavi

Poslednja izmena:
Dok taj bude radio copy&paste svi ce biti upotrebljeni. :d

ispala...znachi refreshovao sam tweeter sinoc skoro do 12h

Poslednja izmena:
Kodovi su sinoc podeljeni, malo si zakasnio. :d

Trebalo je da posaljes odgovor @SonyPlaystation sa #uncharted2 tagom u sklopu poruke. Svaki 10. koji je poslao poruku je dobio.

svaki 10 :D
haha...
ma boli me bre uvo,sacekacu 29 i igracu lepo ko chovek...

Ne sekirajte se, pravo da vam kazem i ne propustate nesto ekstra. Moj je utisak da je ovaj MP iako solidan, samo nesto sto ce da zacini single player kampanju. Znaci nece se kupovati igra iskljucivo zbog multija vec zbog celokupnog iskustva koje ova igra nudi. Nazalost iako je sve ispoliranije i lepo uklopljeno i ima stvarno puno opcija i modova ostaje problem koji sam imao i u prosloj beti a to je lag. Pa od 5 partija ja uspem da nabodem jednu u kojoj mogu da kazem da nemam problem sa detekcijom pogodaka, jer je suludo da ja isprazim sarzer u glavu i telo nekome a on stigne da me pesnicom ubije i mnogo slicnih primera.

Kad se taj lag iskombinuje sa oruzjem koje daje tako mlak i slab osecaj gde ja gledam kako neko napravi 5 koraka dok moj spori metak stigne do njega na iole vecoj udaljenosti ja dobijem zelju da odigram nesto bolje, npr KZ2 gde sam mogao nekoga da headshotujem sa jednog kraja mape na drugi sa standardnom puskom pucajuci pojedinacnom paljbom. Ovde sam srecan ako to uspem sa 10 metara jer svako dodguje, trci levo-desno kao pomahnitali mrav kad se nadjete blizu, ispusta bombe koje su cini mi se manje ubojite nego pre. Auto Aim za shotgun je sulud, iako i ja mnogo puta uzimam istu jer ne mogu drugacije nista da postignem. Znaci trcite okolo i ako se nadjete blizu nekoga sa recimo ak47 u najvecem broju slucajeva auto-aim vam donosi pobedu.

Cini mi se da im je MP na P2P principu jer mi se desavalo da i ja nekoliko puta budem host gde sam cak prolazio i gore jer sam imao jos veci lag. Racunao sam da je ovog puta mnogo vise igraca iz evrope i da ce puskaranje biti mnogo preciznije i bolje ali nije se nesto mnogo promenilo i to mi stvarno smeta. Onda cesto vidim da likovi vec posle minut dva napuste partiju i onda jedan tim bude oslabljen do kraja. Cesto bude i 5 prema 2 posle par minuta sto takodje kvari igru. Nadam se da ce biti bolja situacija u finalnoj verziji kad bude i vise igraca.

Igraci iz SAD-a se ne zale na lag. Dakle, kada 29. bude izasla javna verzija demoa i kada igraci iz EU pocnu da igraju mislim da ce biti daleko manje problema sa lagom.

Jeste ali bi trebalo da je onih nekoliko hiljada kljuceva uzelo i nesto evropljana valjda. Pa moj kod je bio zakljucan na EU regiju a podeljeno ih je bas mnogo. Vidis da ih razgrabe samo tako.

Ah da, ko nece da pokvari ugodjaj mozda ne treba da gleda(spoilovana je jedna zagonetka i prikazuju dosta razlicitih nivoa).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Bash me interesuje koja je to bolja igra u ovom zanru koja zasluzuje vecu ocenu.

Grafika 10....samo? :p
Igra godine nema sta, inace IGN je do sada dao najnizu ocenu :D
Malo su ga preterali sa preranim opisima igara u poslednje vreme, toliko spoiluju da je neverovatno...

Ali kakva je samo kuknjava krenula na GT :D :
- jedni kukaju sto igra nije dobila 10
- drugi se bune sto igra nije dobila 9.6, jer se ta ocena dobije kada se nadje aritmeticka sredina :)
- treci kukaju sto je Greg Miller radio Another Take, a ne review jer bi on dao vecu ocenu da je radio review
- cetvrti najavljuju da ce da se spale ako ODST dobije 9.5

Steta sto ce neke patriJote propustiti ovo :)

Steta,a igra izgleda dobro ali sta cu ima nesto jace,nesto sto mi neda da pucam na Srbina " ratnog zlocinca iz Bosne ".To je pickizam koju necu prihvatiti pa da mi ga serviraju u 1 000 000 $ a ne u obicnu usranu video igru.To ma kako dobro izgledalo i koliko god dobro napravljeno jednostavno ne moze da mi bude zabavno,i to je eto razlog zasto necu da igram Uncharted 2.Necu da dam par na igru koja me nece zabaviti.Eto light objasnjenja.

Ovo sam napisao zato sto sam se osetio proizvanim jer kanda sam ja medju tim nekim patriJotama o kojim Boris prica.:)

Poslednja izmena:
Meni jos uvek u oci upadaju (iako sam veliki obozavalac)
-Ocajna krv ...n kontam zar ne mogu da je urade bolje
-Glavni lik kao da je tezak 20kg pa leti ko perce i klizi smesno
-Opet previse linearno (sto pise po svim review's)

Poslednja izmena:
Meni je jedino u oci upao losh AI - Nathan trckara oko protivnika, baca se u vodu metar iza vojnika, a ovaj ga ne cuje ;). Mada, ako nikome nije smetalo u Batmanu, zasto bi smetalo ovde?

Niste valjda spali na to da vam IGN govori šta treba da igrate, a šta ne?

Steta,a igra izgleda dobro ali sta cu ima nesto jace,nesto sto mi neda da pucam na Srbina " ratnog zlocinca iz Bosne ".To je pickizam koju necu prihvatiti pa da mi ga serviraju u 1 000 000 $ a ne u obicnu usranu video igru.To ma kako dobro izgledalo i koliko god dobro napravljeno jednostavno ne moze da mi bude zabavno,i to je eto razlog zasto necu da igram Uncharted 2.Necu da dam par na igru koja me nece zabaviti.Eto light objasnjenja.

Ovo sam napisao zato sto sam se osetio proizvanim jer kanda sam ja medju tim nekim patriJotama o kojim Boris prica.:)

Zato cemo bar malo da vratimo milo za drago tom naduvenku Drejku.

30clj40.jpg

Vidi ti njega kako se sepuri sa tom puskicom ko neki bezbrizni maneken.

okos3m.jpg

A taste of his own medicine... ;)

1z6z8jk.jpg

Ha, da te malo spustimo na zemlju, herojcicu :p,)

k9ulcj.jpg

Btw ovo je moj screenshot iz bete od pre mozda sat vremena. Imao sam jos i mnogo boljih od ovoga ali ko ce ponovo da odgleda sve te partije preko cinema moda.

Meni je jedino u oci upao losh AI - Nathan trckara oko protivnika, baca se u vodu metar iza vojnika, a ovaj ga ne cuje ;). Mada, ako nikome nije smetalo u Batmanu, zasto bi smetalo ovde?

Verovatno je u pitanju izolovani incident sa AI-em.

AI je u prvoj igri bio jedna od njenih najjacih tacaka.

Ako ti je kod Uncharteda tezina problem, kako onda igrash 98% igara gde su likovi, automobili, tenkovi, oruzja i sve ostalo od papira ?

Valjda je pitanje kako ti igras, posto ti u ostalim igrama tezina i zombiji smetaju :) ?

Nazad
Vrh Dno