Geoff Keighley sa gametrailersa bi na svom twitter nalogu malo kasnije trebalo da podeli jos kodova za U2 betu pa vi pratite.
Ah da, ko nece da pokvari ugodjaj mozda ne treba da gleda(spoilovana je jedna zagonetka i prikazuju dosta razlicitih nivoa).
Steta sto ce neke patriJote propustiti ovo![]()
Steta,a igra izgleda dobro ali sta cu ima nesto jace,nesto sto mi neda da pucam na Srbina " ratnog zlocinca iz Bosne ".To je pickizam koju necu prihvatiti pa da mi ga serviraju u 1 000 000 $ a ne u obicnu usranu video igru.To ma kako dobro izgledalo i koliko god dobro napravljeno jednostavno ne moze da mi bude zabavno,i to je eto razlog zasto necu da igram Uncharted 2.Necu da dam par na igru koja me nece zabaviti.Eto light objasnjenja.
Ovo sam napisao zato sto sam se osetio proizvanim jer kanda sam ja medju tim nekim patriJotama o kojim Boris prica.![]()
Meni je jedino u oci upao losh AI - Nathan trckara oko protivnika, baca se u vodu metar iza vojnika, a ovaj ga ne cuje. Mada, ako nikome nije smetalo u Batmanu, zasto bi smetalo ovde?
-Glavni lik kao da je tezak 20kg pa leti ko perce i klizi smesno
Ako ti je kod Uncharteda tezina problem, kako onda igrash 98% igara gde su likovi, automobili, tenkovi, oruzja i sve ostalo od papira ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari