Šta je novo?

Uncharted 2

Sanse su nikakve ako ti se 2 lika priblize ili ako se jedan priblizi, a drugi ga pokriva.

Uzmi za primer scenu gde nalazis avion, a onda krecu talasi neprijatelja. To mi je, sa jos nekim scenama, bio najtezi deo Uncharteda na Crushing.

Danas odigrah taj deo na crushing i posle jedno 5-6 pogibija uspeh na jedvite jade da predjem taj deo tako sto sam se sakrio u gomilu nekog drveca sa strane gde sam izlozen samo sa jedne strane i tu ih slagao jednog po jednog kako jurisaju ka meni. Jako su agresivni, ne smem ni da pomislim kakav je tek onaj deo sa Salijem pred onom crkvom i u unutar nje, to je i na hard bilo zeznuto.

Haha, to za taj deo kod crkve sam se i ja bas pitao odmah posle sto sam zavrsio taj deo koji sam opisao. :d

Na kraju, i nije bilo toliko tesko, znam da sam presao posle par pokusaja. Najvise mi je muka zadao onaj lik sa bacacem granata, pruza skoro savrsenu podrsku ostalima koji ti se polako priblize i ubiju te...

Haha, to za taj deo kod crkve sam se i ja bas pitao odmah posle sto sam zavrsio taj deo koji sam opisao. :d

Na kraju, i nije bilo toliko tesko, znam da sam presao posle par pokusaja. Najvise mi je muka zadao onaj lik sa bacacem granata, pruza skoro savrsenu podrsku ostalima koji ti se polako priblize i ubiju te...

Da a i primetio sam da mora dosta da se koristi blind fire tj pucanje iz zaklona nasumicno, tada vec i oni ponekad zastanu na tren ili odu u obliznji zaklon pa iz zaklona bace bombu na mene. Crushing nije uopste nemoguc ali jako lako se gine pa moraju da se isprobavaju razlicite stvari da bi se presao.

A jesi li presao onaj deo unutar crkve gde su i snajperisti po balkonima a dosta njih na zemlji i opkoljavaju sa svih strana?

Jesam. Uzmes onaj snajper sa par metaka i nadas se da ces ocistiti snajperiste sa po jednim metkom. Cini mi se da imas taman dovoljno metaka za sve snajperiste, ali nisam siguran. Uostalom, i ako promasis, mozes pistoljem da ih ubijes, jer da bi te oni pogodili moras na otvorenom prostoru odredjeno (kratko) vreme da provedes. Kada to zavrsis, uzmes natrag oruzje sa kojim si usao i polako ih ubijas kako ti prilaze. ***, zvuci jako jednostavno, ali je u praksi malo komplikovanije. :)

Jesam. Uzmes onaj snajper sa par metaka i nadas se da ces ocistiti snajperiste sa po jednim metkom. Cini mi se da imas taman dovoljno metaka za sve snajperiste, ali nisam siguran. Uostalom, i ako promasis, mozes pistoljem da ih ubijes, jer da bi te oni pogodili moras na otvorenom prostoru odredjeno (kratko) vreme da provedes. Kada to zavrsis, uzmes natrag oruzje sa kojim si usao i polako ih ubijas kako ti prilaze. ***, zvuci jako jednostavno, ali je u praksi malo komplikovanije. :)

Da znam, igrao sam to na hard i moraju da se sklope neke kockice da bi se preslo, kao to sa ciscenjem snajperista prvo, pa se nadas da te nece napasti bar sa jedne strane, pa da dovoljno brzo neutralises bar par njih koji prvi napadnu itd. Znam samo da iz onog zaklona sa Salijem ne moze da se uradi nista ako si defanzivan i cekas da te napadnu jer ce bacati bombe i pokusati sa dve strane da pridju.

Hahaha, i ja sam prvi put prelazio na Hard i tacno su mi u pamcenju ostale iste lokacije kao i tebi. :)

Srecom, to su retki trenuci kada je tezina stvarno na nivou, ovo ostalo je u principu ok.

Crushing je fenomenalno dizajniran. Ne osecas da je igra dosegla vecu tezinu samo nabijanjem stete koju protivnik pravi, vec te "tera" da drugacije pristupis igranju...

Poslednja izmena:
Hahaha, i ja sam prvi put prelazio na Hard i tacno su mi u pamcenju ostale iste lokacije kao i tebi. :)

Srecom, to su retki trenuci kada je tezina stvarno na nivou, ovo ostalo je u principu ok.

Crushing je fenomenalno dizajniran. Ne osecas da je igra dosegla vecu tezinu samo nabijanjem stete koju protivnik pravi, vec te "tera" da drugacije pristupis igranju...

Pa Uncharted je jedna od retkih igara gde je najtezi nivo tezine uradjen bas kako treba. Nije lak ali ne osecas bas ni da je nemoguc i da te igra vara kao kod drugih igara. Bas ti daje zadovoljstvo kad predjes tesku deonicu, a tera te na eksperimentisanje i menjanje taktike onda kada te pobedjuje u nekim delovima. Jos samo da predjem igru tako i platinum trofej je tu. Nikako da nadjem vremena, na crushing sve malo po malo igram ali preci cu je dok ne stigne U2.

Svaka vam cast na posvecenosti za platinum.

Ja sam izvrteo prvo na Hard, pa na Crushing, ali nema sanse sad da jurim easy za trofeje.

Satisfakcija koju sam osetio posle Crushing walkthrougha je bila stvarno ogromna, i uopste necu da menjam utisak o igri kako bih jurio trofeje.
Ovako, igra mi je ostala u prekrasnom pamcenju i nekako hocu da ostane tako. :)

Btw, tek pre neki dan videh MP iz U2, i nisam mogao da verujem kako je dobro uradjeno, takav je trebao da bude Socom.

SOCOM i perkovi? Jeres.

MAG je evolucija SOCOM-a... SOCOM je ostao... SOCOM. Samo oprema i oruzje, nikakva druga prilagodjavanja/boosteri/perkovi/power armori itd. :)
Taktika je tu bila i ostala #1, a kombinovanje perkova i slicnih stvari je namerno izostavljeno, jer se u SOCOM-u gleda samo i iskljucivo skill i i zajednica je, generalno, podignuta na takvim temeljima.

MAG predstavlja logicni napredak SOCOM-a, kroz (rekao bih) ekstremne promene u mnogim stvarima, jer se za SOCOM moze reci da je u nekim stvarima zastareo (iako je sprint dodat u Confrontationu, koji je od 1.50 konacno postao relativno udoban, SOCOM je i dalje ostao igra gde je stepen izmenjivost vrlo nizak, pa je tako moguce samo birati oruzje i oklop). Ko hoce da igra SOCOM 2 - ima Confrontation. Ko nece i hoce nesto naprednije i bolje - mora da ceka 26. januar. :)

Poslednja izmena:
Dakle u U2 ce biti perkovi? Videcu koliko cu i da li cu igrati U2 multiplayer, ali ovaj cinematic replay, je*ena perverzija, dao bi Cvejicev BC PS3 da tako nesto postoji u KZ2 :)

Da, samo se ne zovu perkovi, vec boosteri, ali su u principu ista stvar.

Nekako mi grafika izgleda losije u multipleyeru ili sam ja kliknuo na sd snimak:d
Sve u svemu nije lose mada ****gas multipleyer u uncartedu,koji ce kujrac multi u uncartedu?Samo da neukenjaju kampanju zbog tih multipleyera.
Kada sam igrao 1 kilzon imao je sjajnu kampanju i rdjav multipleyer a ovaj novi kilzon2 rdjavu kampanju i cool multipleyer:)
Nisam pametan al imam osecaj da ce nesto biti osakaceno u uncartedu.Nekako mi se nesvidjaju njegove pertle na patikama jako pada frejm kada trci a pertle nelandaraju prirodno.Neznam al nebih igrao uncarted2 nije mi realan sacekacu 3 deo:d

Izvolte jedan lep wallpaper

theme2i.jpg

Uncharted 2 je otisao u stampu, a za SAD se planiraju 4 velika dogadjaja na kojima ce igra biti prikazana:

Playstation Blog je napisao(la):
UNCHARTED 2: Among Thieves has officially gone gold in North America! That means only 32 days until it hits store shelves. I couldn’t be more proud of the teams at Naughty Dog and Sony who have put their lives on hold to make a truly exceptional game.

uncharted2cover.jpg

If you can’t wait until October 13th, SCEA and Sony Electronics have partnered to produce four exclusive “sneak peek” events that bring UNCHARTED 2: Among Thieves to the big screen before launch. At these VIP events, attendees will join Naughty Dog in a night of food, fun and Multiplayer tournaments with the chance to win lots of cool prizes—including the Fortune Hunter Edition. Attendees will also have the chance to play UNCHARTED 2 on the ultimate high definition big screen, powered by Sony Electronics 4K digital cinema technology, which provides image resolution four times greater than any high-definition consumer television out there. Sony Electronics is working with major theaters across the country to create “digital destinations”, pairing 4K digital cinema technology with enhanced services and amenities, such as food, sporting events and music, to create an unprecented entertainment experience. UNCHARTED 2 will be one of the first pre-released games showcased at select sites.

The “sneak peek” events will take place on 10/5 and 10/6 at the theaters below. Stay tuned for more information from Jeff and Chris on how you can win a guaranteed spot. In the meantime, please click here for more information.

Chicago Area – Rosemont, IL, Muvico Theater

LA Area – Thousand Oaks, CA, Muvico Theater

Seattle Area – Bellevue, WA, Lincoln Square Theater

San Francisco – Landmark Embarcadero

Food, Naughty Dog & Nathan Drake…in massive High Def! Hope to see you there — don’t forget to go pre-order your copy now!

http://blog.us.playstation.com/2009...ally-goes-gold-plus-sneak-peek-cinema-events/

stealth edit:

Evo kako igra izgleda na 4k projektoru:
5y7nm0.jpg

Poslednja izmena:
UNCHARTED 2:Klanjanje

Skoro kad sam bio u Rodi, sam pomislio kako bi bilo povezati PS3 u bioskopu :D SFIV, KZ2.. bolest :)

http://n4g.com/ps3/News-394102.aspx

Francuski PSM:

21/20 (monstruozno)

The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history."

Super, već vidim Xbox Magazine kako XB360 igrama daje 103/100, 107/100, 1XX/100, u zavisnosti od toga da li je revolucija koju unose u toplopreporučnim igrama buržoaska, komunistička ili kontrarevolucija.

Sacekaj da se potvrdi legitimnost ovog opisa...

BTW Bilo je primera kada su casopisi (cini mi se jedan iz Spanije) probijali skalu, i to bas za Halo 2. :d

^+1.

Sony je platio, po obicaju - smesno je da ovoj igri daju 21/20, a Tomb Raider ne dobija preko 14...

Ma krsh igra, nema zbora he he he.

Pa to je isto ko Tomb Raider :d

Nazad
Vrh Dno