Šta je novo?

Uncharted 2

Mož da je prodaš po istoj ceni. Ako preorderuješ online, brzo pređeš i metneš odma u oglase... Što je malo, uncool... zar ne :)?

^Ne daj Boze, na mrtve i overmilkovane fransize ne treba bacati resurse najboljih dev timova.

Zašto bi Polyphony uzimao da radi Forzu?

***, jutros čitam topik i mislim se baš da li da odgovorim sa "Ne daj Bože, čemu to, kao kada bi Polyphony uzimao da radi Forzu ili CMR Rally umesto Gran Turisma" :) Zaista, čemu to? Ne čak ni u smislu realizacije, koja je nemoguća jer se niko neće tek tako odreći serijala na koji se mnogi lože, nego uopšte - čemu želja za takvim nečim? Kao kada bi neko poželeo da Crytek uradi Battlefield 1942 (ili 1943, whatever)...

Ma koji vam je, sve je to prerenderovano :d

Koje li su to 4 igre sem Uncharted 2 ?

Evo datuma za novu betu, 09-15-2009.
DELAYED UNTIL 09-15-2009

If you didn't get a chance to play the highly exciting Uncharted 2 Multiplayer closed Beta, don’t fret, because Naughty dog is re launching the beta starting today 08/19/2009. To get access you only need to Pre-Order the game at you local Game Stop, and receive your Game Stop exclusive closed beta voucher. the beta starts today, and ends 09/19/2009. You also get The Revenge attribute which allows you to drop a last minute grenade after death in Multiplayer.

If you don't have the game pre-order theirs no need to Worry. We have Pre-Order a few copies to give beta codes to some of you who didn't played the closed Beta. As an added bonus, those copies we've Preorder will be used for our U-Review It section. U-Review It is a feature were we pick some lucky gamers to review games for us. We also issue them a free copy for their hard work playing those good games. For more on U-Review-It Click Here.

To get your beta key follow the instructions below.

Step 1: Login to our site.

Step 2 : follow us on twitter.

Step 3 : Comment Below Saying : "I want the Uncharted 2 Beta Code"

Act quickly because beta codes are limited. we will email your beta code shortly.

Poslednja izmena:
Ma njajuke, znas, na PS3 ima samo 4 igre koje valjaju.. ***, nema 270 igara za 0 dinara ili za euro i po. Pre ce biti da PS3 ima 4, 5, 6 igara zbog kojih svaka moze nekom da opravda kupovinu konzole samo zbog jedne igre.. to je malo tacnija definicija..

Pa na to oni i misle, nego ne znaju da se "odraze" :d

Ma njajuke, znas, na PS3 ima samo 4 igre koje valjaju.. ***, nema 270 igara za 0 dinara ili za euro i po. Pre ce biti da PS3 ima 4, 5, 6 igara zbog kojih svaka moze nekom da opravda kupovinu konzole samo zbog jedne igre.. to je malo tacnija definicija..

Pa sad bi se moglo reći da ima opravdanja za uzimanje PS3 :)

Trenutno ima 2-3 vredne igre, u narednih godinu-dve dana trebalo bi da bude još 3 koje valjaju. Nova verzija će moći se nabavi za ~210e, ako imate nekoga da donese iz USA. A ni evropskih 299e nije loše za novu stvar. A vrlo brzo će se pojaviti i polovni za ~200e, pogotovo što se već sada mogli naći po oglasima za 240-260e..

Nije bilo opravdanja uzeti PS3 dok je koštao 599$/599e (a ta cena je stojala do pre dve godine kada je spušteno na 499,a prošlog septembra je spušteno na 399), pogotovo kad se uzme da je prva igra pomena (MGS4) izašla tek pre nešto jače od godinu dana.

Znači u dve godine cena je pala za duplo, a situacija sa igrama se tek u zadnjih godinu dana pomakla sa 0 (ako se gleda iz ugla onoga kome PS3 nije jedini igrački sistem). A za tih 300$/300e uštede, se taman mogu uzeti te 2-3 igre koje su sada extra, i 4-5 extra igrara koje se pojave u naredne godinu dve. :D

Poslednja izmena:

Trenutno ima 2-3 vredne igre, u narednih godinu-dve dana trebalo bi da bude još 3 koje valjaju. Nova verzija će moći se nabavi za ~210e, ako imate nekoga da donese iz USA. A ni evropskih 299e nije loše za novu stvar. A vrlo brzo će se pojaviti i polovni za ~200e, pogotovo što se već sada mogli naći po oglasima za 240-260e..

Nije bilo opravdanja uzeti PS3 dok je koštao 599$/599e (a ta cena je stojala do pre dve godine kada je spušteno na 499,a prošlog septembra je spušteno na 399), pogotovo kad se uzme da je prva igra pomena (MGS4) izašla tek pre nešto jače od godinu dana.

Znači u dve godine cena je pala za duplo, a situacija sa igrama se tek u zadnjih godinu dana pomakla sa 0 (ako se gleda iz ugla onoga kome PS3 nije jedini igrački sistem). A za tih 300$/300e uštede, se taman mogu uzeti te 2-3 igre koje su sada extra, i 4-5 extra igrara koje se pojave u naredne godinu dve. :D

Iz ugla nekoga ko u kući ima sva tri igračka sistema, od poslednjih 10 igara koje sam prelazio, 3 su bile PC igre, jedna XB360 multiplatforma koju na kraju nisam doveo do kraja (novi Red Faction), a ostalo je bilo na PS3. Od tri pomenute PC igre* dve su iz 2007. godine - Crysis i Witcher, a tu se još umešao Empires: Total War.

Doduše, da igram ove sportske igre, moguće je da bi se tu odnos malo poremetio, ali u svakom slučaju - PS3 mi je u proteklom periodu dao najviše. Sada se zezam sa nekoliko PSN naslova. Naravno, kada izađe Starcraft 2, sigurno ću zaboraviti na sve na neko vreme, no eto...

Ali dobro, svako ima svoj ukus, kriterijum za igranje i nešto što ga vuče.

* - naravno, jednom nedeljno se od mraka do jutra pika DotA u igraonici i ponekad CS :)

Poslednja izmena:
Evo ja razmishljam da prodam oba Xboxa jer vishe necu ni GH/RB da igram (kupio pravu gitaru :d) pa ne znam koji ce mi :)

Klinac i zena se zezaju na Wii, ja imam PS3 za GT5, Uncharted2, GT5, MAG, GT5, ovo ono, svashta :)

Hm, trebalo bih onda opet da pocnem da pratim PC scenu, jer ako su standardi PC igara toliko porasli da se PS3 lineup za 2006/2007. i prvu polovinu 2008. nazove slabim i nevaznim - nemoguce je ne zapitati se kakva se to cuda igraju na PC-u. :d

Poslednja izmena:
Tvoje je cisto subjektivno, a ostali su gladni flame war-a? :)

Naprotiv, to sto si ti napisao je klasican flame.

Nisi glup, sigurno si mogao da ocekujes bas ovakve reakcije. Znaci flejmujes :)

Poslednja izmena:
Hm, trebalo bih onda opet da pocnem da pratim PC scenu, jer ako su standardi PC igara toliko porasli da se PS3 lineup za 2006/2007. i prvu polovinu 2008. nazove slabim i nevaznim - nemoguce je ne zapitati se kakva se to cuda igraju na PC-u. :d

pusti ih, vidis da ne vade iz usta kz2 kad treba da se pljuje a ovamo se odusevljavaju wolfensteinom (za koga inace i sami kazu da je igra od pre 6, 7 godina) :trust: :crash::smash::bottle:

^U pravu si... A fascinacija Killzoneom na pdf-u iznad konzolnog nikada ne prestaje da me odusevljava. :d

Ne da mi se sad da trazim citate, ali su kalibra one spike sa pocetka Killzone 2 threada (kada je deo PC ekipe bio uveren da se igra vrti na UE3 engineu :d).

Tvoje je cisto subjektivno, a ostali su gladni flame war-a? :)

Naprotiv, to sto si ti napisao je klasican flame.

Nisi glup, sigurno si mogao da ocekujes bas ovakve reakcije. Znaci flejmujes :)

***. ja cu stvarno prestati da komentarisem i iznosim misljenja ubuce :)

Mozda jesam glup posto nisam ocekivao da se odmah svi popale (jedino su me iznenadili ovi matoriji, valjda su shvatili kojim sam to tonom napisao).

do sada mi je uncharted stajao neraspakovan i evo od juce sam ga poceo prziti...mlogo je dobro ali vidim da je dvojka jos bar graficki mnogo bolja...jedino mi smeta u kecu malo monotono pucanje...pa skakanje...pa pucanje...jedino ovaj deo u dzipu kada me ova devojka vozi i kasnije na skuteru je malo razbijanje monotonije...inace je ok za odmaranje i igranje

Vidiš, nekim ljudima ovde, uključujući i meni je to na džipu i skuteru "baš namerno stavljeno kako US&A igrači i kritičari ne bi mogli šta da zamere, a igri u osnovi to nije bilo potrebno...".

Daleko od toga da je uncharted 100% nemonotona i nelinerna igra, ali je sa konkurencijom pod obrisala :)...

^... a ta konkurencija se u protekle 2 godine uopste nije Unchartedu ni priblizila, a Uncharted 2 vec izgleda kao snazno poboljsanje svega sto je bilo dobro i eliminisanje svega onoga sto je bilo lose u prvom delu. Bice zanimljivo u oktobru kada prvi reviewovi budu objavljeni. :)

Nazad
Vrh Dno