Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

150khs msm da je to najvise sto je neko prijavio. Meni 7970 daje 136.6Kh/s a 7850 76Kh/s sa 1gb rama ali na linuxu.

koliko imate memorije i koji vam je TC?

Napisao sam 1gb rama, a podesavanja koja koristim za 7970/280x su ti na prosloj strani.

2gb je karta, ako imas 1gb sad se verovatno mucis da izvuces pola od toga. Kad dodje sledeci N mozes da zaboravis na kopanje otprilike.

2gb je karta, ako imas 1gb sad se verovatno mucis da izvuces pola od toga. Kad dodje sledeci N mozes da zaboravis na kopanje otprilike.

Hvala na odgovoru. Mucio sam se one veceri kada se promenio N faktor ali sam pretpostavio da je to problem jer i kod mene ove sa 2gb kopaju bez problema a ove sa 1gb imaju problem pa sada kopaju nesto drugo. Nego je pitanje pri nekoj sledecoj promeni da li ce moci kopati i ove sa 2gb?

kraptsi ne radi ni ovako kako treba, a i nije mu neka cena

Poslednja izmena:
Da li je neko povlacio LTC sa crypto-trade? Vec drugi put prebacujem na Cryptsy i stigne zaokruzen iznos, naravno na moju stetu.

Malopre sam povukao 2.18 posle odbijanja provizije, a na Cryptsy stiglo tacno 2. U block exploreru isto stoji okruglo 2 LTC.
Naravno, otvorio sam support ticket, ali me zanima da li se jos nekome to desavalo?

EDIT:
Odgovorili za 15 minuta. Bili su mi duzni i od prethodnog puta, ukupno 0.30966. U support ticket-u sam napisao da su mi duzni 0.3, pa su mi toliko i poslali, mrzelo ih da sabiraju ove decimale. Kao da nisu ni proveravali, trebalo je da trazim vise :D

Poslednja izmena:
Kako stvari stoje ubuduce treba glasati da novcic ne izadje na menjacnicu, samo stetu donosi.

+1
VTC,UTC,MAX i slični novčići će (po mom skromnom mišljenju) tek da dobiju na vrednosti kad u priču masovnije udju scrypt asici..ja ih pomalo štekam za sledeću zimu ,)
Slazem se...ja evo vec par dana kopam UTC i kopacu ga do sledeceg menjanja ovog N faktora,a i cena je trenutno nije realna tako da ce biti nekog skoka verovatno. Taman ako skoci x2-x3 u odnosu na sad,pola se proda za LTC,pola u stek.

koliko praviš sa kojom snagom?

ja ga cekam da skoci lepo, sto veci stek skupim to bolje, posle scrypt asica moracemo da predjemo negde a kad predjemo ode diff u nebo, 1Mh (5Mh skripta) daje oko 150-200 novcica , mada se diff menja stalno

koliko praviš sa kojom snagom?
Sad sam bas otisao na ovaj leetpool da vidim koliko sam nakopao i dobio sam upola manje od kalkulatora zbog toga sto je pola nevazecih blokova bilo. Inace kopam rekreativno sa jednom 270x daje 72khs..tako da definitivno prebacujem ipak na nesto drugo, ovde samo orfani padaju,a pool koji drzi najveci deo mreze je dosta nestabilan.

i sta bi na kraju, da li je ram bitan za UTC ili je dovoljno i 2GB?

Pocinjem ponovo da kopam UTC, i rig koji ima 2400 Khash scrypt daje oko 450 Khash scrypt-jane (GUIminer), ali na dashboardu na nitro poolu se vidi maximum oko 100-120 khash. U cemu je problem, i sta je validno da se gleda?
Da li su dobra ova podesavanja : TC 8192, GPU threads 2, I 12, vectors 1... to je konf za 7970, i po GUImineru daje 130 khash (dashboard na ultri oko 20 khash?!), 950 GPU, 1350 mem?

Oko 450khs i treba da imas. Verovatno imas hw greske treba da bude HW:0. Ali mislim da se to ne vidi iz guiminera.

Ovo su moja podesavanja za 7970 -I 15 -g 1 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 32768.

Mozes da koristis i ta tvoja samo da dignes malo tc npr duplo.

Nazad
Vrh Dno