Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

Indirektno treba da ga zanima, jer ce teze doci do zacrtane prodajne cene ako je diff nizak, pa rudari imaju racun da prodaju jeftino.

Od kad je izasla vest da ce verovatno na crypsu utc eksplodirao ...vec 400% rast i 350 BTC volume za 24h
DA sam kojim slucajem kupio sinoc UTC postedeo bi sad sebe 6 meseci kopanja

Poslednja izmena:
e *** ko je to znao, od "buducih" valuta mi je utc zapao za oko pa ga stekam za sad samo, kad dodjem do neke sume idem dalje, sad se razmisliam da prodam pa da kupim kad padne cena

e *** ko je to znao, od "buducih" valuta mi je utc zapao za oko pa ga stekam za sad samo, kad dodjem do neke sume idem dalje, sad se razmisliam da prodam pa da kupim kad padne cena
Ne znam,ja mislim da ovo moze do 0.5$...mozda sam samo previse optimistican,ali ga ja na toj cifri cekam...evo sad gledam izginuse da ga dodaju na cryptsy,svi redom doniraju..ko zna sta ce biti. :)

Pozdrav imam jedno pitanje,ceo dan pokusavam da namestim R280x-ke da kopaju ovaj ultracoin ali svaki put bez uspeha kartice ne mogu da prebace 60kh/s sa intensity 12 a ako stavim 13 baca samo hw :S.Stavljao sam podesavanja od drugih ljudi ali opet nista samo hw greske

To upravo pokusavam ali opet samo hw greske ne znam gde sam pogresio sa obicnim scrypt algoritmom odlicno radio ali sa jane nikako da proradi evo mojih podesavanja:
color 0A
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS
ultracoinminer --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -o stratum+tcp://*****xe.pool.pm:3306 -u kosac.kosac -p x -g 2 -w 256 -I 13 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1020 --gpu-memclock 1500

To upravo pokusavam ali opet samo hw greske ne znam gde sam pogresio sa obicnim scrypt algoritmom odlicno radio ali sa jane nikako da proradi evo mojih podesavanja:
color 0A
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS
ultracoinminer --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -o stratum+tcp://*****xe.pool.pm:3306 -u kosac.kosac -p x -g 2 -w 256 -I 13 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1020 --gpu-memclock 1500

ovo moras da povecas, povecavaj polako dopk ne radi stabilno, recimo za po 1000 povecavaj kod mene je 17000 ili bese 18000 tako nesto

Hvala na savetu sad sam prosao od 1000-20000 posle toga zamrzava sliku i baca 1Kh/s :p

Ubacio sam 8GB ali ista prica kao i sa 4GB ima li ko predstavu o cemu se ovde radi trazio sam ovaj problem na netu ali izgleda kao da sam jedeni sa ovim problemom:(

i koliko dobijas, na koliko si se zaustavio?

Dobijam 70Kh/s sa intezitetom 12 i sve je stabilno , a sa intenzitetom 13 dobijam 150Kh/s ali sve ode u hw

Probao sam i njihov a posle sam skinuo i cgminer koji podrzava scrypt jane ali rezultat je isti ali bas isti :(

Vidim da ti fali ona jedinica kao što je nešić napisao...ako ne ide ni tako probaj ovo
setx GPUMAXALLOCPERCENT 100
setx GPUUSESYNCOBJECTS 1
Naravno pre pokretanja minera restart mašine i izbriši iz minera sve .bin fajlove

Poslednja izmena:
Da izgleda da sam zaboravio da stavim 1 ali opet je isto 150Kh/s hw milion :p, da nije mozda driver u pitanju?

Probaj još ovo
setx GPUUSESYNCOBJECTS 1
ultracoinminer -o stratum+tcp://xxxxx:xxxx -u xxx -p xxx --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -w 256 -g 2 -I 12 --thread-concurrency 16384 --lookup-gap 2 --expiry 10 --scan-time 1 --queue 0
Kao što sam napisao , nakon svake promene parametara iz mining foldera obriši sve .bin fajlove, restart mašine i tek onda pokreni .bat...ako ni ovo ne prodje...nemam više ideju...

Nemoze na I 13 da radi, sa I 12 je ok. Svaka promjena N-a obara hash nije ovo scrypt.

setx GPUUSESYNCOBJECTS 1

./cgminer --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --api-network --api-listen -I 15 -g 1 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 32768 --no-submit-stale -s 1 -E 10 -Q 0

Mozes da smanjis malo tc ako nece da krene.

Da obrisao sam sve bin fajlove restartovao masinu, sa mitarus-ovim podesavanjima dobijam stabilnih 150kh/s po kartici super vec je krenulo na bolje :)

Poslednja izmena:
I ja koristim cgminer na Windows-u. U pitanju je patch-ovana verzija za scrypt-jane (cgminer-3.7.2-sj-0.02)
U sustini ista stvar kao ultracoinminer...

ok, koliko max hashrate-a moze sada da se dobije sa 280X?
ja imam 2GB i imam 70-80KHs.

Vrh Dno