Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Indirektno treba da ga zanima, jer ce teze doci do zacrtane prodajne cene ako je diff nizak, pa rudari imaju racun da prodaju jeftino.
Pa ja se nadam da ce skociti cena koliko toliko u odnosu na trenutnih 0.00032 kad izadje na cryptsy...pa sam tad planirao da prodam ovo sto mi je ostalo.mislis da ce mu pasti cena?
Ne znam,ja mislim da ovo moze do 0.5$...mozda sam samo previse optimistican,ali ga ja na toj cifri cekam...evo sad gledam izginuse da ga dodaju na cryptsy,svi redom doniraju..ko zna sta ce biti.e *** ko je to znao, od "buducih" valuta mi je utc zapao za oko pa ga stekam za sad samo, kad dodjem do neke sume idem dalje, sad se razmisliam da prodam pa da kupim kad padne cena
To upravo pokusavam ali opet samo hw greske ne znam gde sam pogresio sa obicnim scrypt algoritmom odlicno radio ali sa jane nikako da proradi evo mojih podesavanja:
color 0A
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS
ultracoinminer --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -o stratum+tcp://*****xe.pool.pm:3306 -u kosac.kosac -p x -g 2 -w 256 -I 13 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1020 --gpu-memclock 1500
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
Naravno pre pokretanja minera restart mašine i izbriši iz minera sve .bin fajlovesetx GPUMAXALLOCPERCENT 100
setx GPUUSESYNCOBJECTS 1
Kao što sam napisao , nakon svake promene parametara iz mining foldera obriši sve .bin fajlove, restart mašine i tek onda pokreni .bat...ako ni ovo ne prodje...nemam više ideju...setx GPUMAXALLOCPERCENT 100
setx GPUUSESYNCOBJECTS 1
ultracoinminer -o stratum+tcp://xxxxx:xxxx -u xxx -p xxx --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -w 256 -g 2 -I 12 --thread-concurrency 16384 --lookup-gap 2 --expiry 10 --scan-time 1 --queue 0
setx GPUMAXALLOCPERCENT 100
setx GPUUSESYNCOBJECTS 1
./cgminer --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --api-network --api-listen -I 15 -g 1 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 32768 --no-submit-stale -s 1 -E 10 -Q 0
@spider
cgminer? ja sam pre kopao UTC ali nisam mogao sa cgminer-om...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari