150khs msm da je to najvise sto je neko prijavio. Meni 7970 daje 136.6Kh/s a 7850 76Kh/s sa 1gb rama ali na linuxu.
2gb je karta, ako imas 1gb sad se verovatno mucis da izvuces pola od toga. Kad dodje sledeci N mozes da zaboravis na kopanje otprilike.
mozda na linuxu..na win bez 4 gb rama nece ni da kreneNapisao sam 1gb rama, a podesavanja koja koristim za 7970/280x su ti na prosloj strani.
A meni svi UTC-i na mintpal-u koji je naravno down...Izasao utc na cryptsy.
čudo jedno!!! mada dobro bi došloE, što će sad UTC da skočiiiiiiiiiiii...
+1dok ne skoči na 2 dolara ne mrdam! al ga više ni ne kopam
Slazem se...ja evo vec par dana kopam UTC i kopacu ga do sledeceg menjanja ovog N faktora,a i cena je trenutno nije realna tako da ce biti nekog skoka verovatno. Taman ako skoci x2-x3 u odnosu na sad,pola se proda za LTC,pola u stek.+1
VTC,UTC,MAX i slični novčići će (po mom skromnom mišljenju) tek da dobiju na vrednosti kad u priču masovnije udju scrypt asici..ja ih pomalo štekam za sledeću zimu ,)
Sad sam bas otisao na ovaj leetpool da vidim koliko sam nakopao i dobio sam upola manje od kalkulatora zbog toga sto je pola nevazecih blokova bilo. Inace kopam rekreativno sa jednom 270x daje 72khs..tako da definitivno prebacujem ipak na nesto drugo, ovde samo orfani padaju,a pool koji drzi najveci deo mreze je dosta nestabilan.koliko praviš sa kojom snagom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari