Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

Radi li nekom otkazivanje ordera na Crypto-Trade? Kako da povučem novčiće kad su zarobljeni? :D

Iscimaj na trollbox-u admina da ti odradi otkazivanje. Mora rucno...

jel moze na smosu da se podesi majner za ovo? ne mogu da pronadjem info..

UTC to the moon. cena skocila 3-4x u odnosu na sinoc :smoke:

UTC to the moon. cena skocila 3-4x u odnosu na sinoc :smoke:
A ja imao dosta UTC i nisam imao vise strpljena posto mi stojali mesec dana i juce ih utopim ..al tacno sam znao da cim ja prodam cena ce da ode u nebo a padala mesec dana non stop

Al sve jedno coin je uzas za kopanje ..cemu povecanje n faktora svake druge nedelje..kao da ce neko da napravi asic za sht coin za 2 nedelje..totalni *****izam..a za sledecu promenu n faktora ce ti treba 16gb rama po masini za sht coin

Poslednja izmena:
Kod mene je 73, znaci da je to to za 270x.

Posalji podesavanja, cisto da uporedimo. Svoja sam nasao na nekoj temi na btctalku, nisam ni ekperimentisao, radi ovako:

--scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -I 12 --thread-concurrency 20480 -g 1 -w 256

Na "I 13" imam HW greske i svega 2 Kh/s vise. Kod mene malo bolje radi TC 20416. Klokovi 1100/1450.

ovo i dalje divlja, hebeno neverovatno :banana:

Red bi bio da bar deo izvučemo od onog koliko je vredeo pre velikog pada.

Pa dobro, bio je u startu dugo oko 0.001, pre nego što se srozao na 0.0004.

Ravno 5 dana od 0,00075 do 0,0014 pa nazad do 0,00053 dalje nisam pratio pošto mi je na crypto-trade zadnji buy order bio na 0,00053...
2014-03-06_113813.png

Poslednja izmena:
Setala je cena, to stoji. Ali tezak udarac je bio istovremeno zatvaranje crypto-trade i coinmarket.io, losa sreca. Ovo i jeste ocekivano, kako je pomenuo jovan, vec su nakupili 5 BTC na Crypsy glasanju, mnogi su glasali i ovako. Izgleda da se sprema Cryptsy pump, ali ko zna. Jos nisam prodao, odnosno jesam malo surfovao, ali ne prodaje mi se jos...

Setala je cena, to stoji. Ali tezak udarac je bio istovremeno zatvaranje crypto-trade i coinmarket.io, losa sreca. Ovo i jeste ocekivano, kako je pomenuo jovan, vec su nakupili 5 BTC na Crypsy glasanju, mnogi su glasali i ovako. Izgleda da se sprema Cryptsy pump, ali ko zna. Jos nisam prodao, odnosno jesam malo surfovao, ali ne prodaje mi se jos...
Evo moja podesavanja:
ultracoinminer.exe -o ultra.leetpools.com:3333 -u coa032.1 -p x --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --thread-concurrency 16384 -I 12 -g 1 -w 256 --queue 0 --no-submit-stale --scan-time 1
inace radi na 1040/1480...baca 72 khs,tako je radio 2-3 dana nijedan hw nisam imao. Inace sto se prodaje tice ja cekam jos da skoci,malo je ovo. :)

jeste ranije bila mnogo veca cena ali je i hashrate bio veci jer je padao u nekoliko navrata tako da nije za poredjenje. u ovom trenutku je cena od 0.0004 fantasticna.

jeste ranije bila mnogo veca cena ali je i hashrate bio veci jer je padao u nekoliko navrata tako da nije za poredjenje. u ovom trenutku je cena od 0.0004 fantasticna.

ne mozes da poredis sad hash rate i pre zbog n factora..kad je cena bila 0.001 bio je difictly 25-30 ..sad 4 al mi je tad 280x davao 600 kh/s a sad 140 kh/s

ukratko, ne moze da se poredi samo cena jer ima jos faktora koji uticu na isplativost kopanja. jedino ako je neko nasao UTC na ulici pa samo da gleda cenu u ovom i onom trenutku.

Iskreno, ko je kupio UTC (ili neku drugu valutu-uopšteno) po 0,00053 njega ne zanima težina kopanja i sl. nego samo da može da proda po većoj ceni od kupovne...e sad, da li je trenutna cena realna ili previsoka to je već drugo pitanje...

Nazad
Vrh Dno