Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Radi li nekom otkazivanje ordera na Crypto-Trade? Kako da povučem novčiće kad su zarobljeni? 
Ja sam na leetpool al kradu kao ludi..50% dobijam manje redovno nego koliko trebakoji pool preporucujete trenutno?
JA ti se u to ne razumem al u svakom slucaju je sad neisplativo da ga kopasjel moze na smosu da se podesi majner za ovo? ne mogu da pronadjem info..
A ja imao dosta UTC i nisam imao vise strpljena posto mi stojali mesec dana i juce ih utopim ..al tacno sam znao da cim ja prodam cena ce da ode u nebo a padala mesec dana non stopUTC to the moon. cena skocila 3-4x u odnosu na sinoc :smoke:
UTC to the moon. cena skocila 3-4x u odnosu na sinoc :smoke:
Meni je 72-74 khs...kad dodjem kuci poslacu ti podesavanja.Koji je sad neki normalan hashrate na 270x?
Dugo?Bio par dana toliko.Pa dobro, bio je u startu dugo oko 0.001, pre nego što se srozao na 0.0004.
Evo moja podesavanja:Setala je cena, to stoji. Ali tezak udarac je bio istovremeno zatvaranje crypto-trade i coinmarket.io, losa sreca. Ovo i jeste ocekivano, kako je pomenuo jovan, vec su nakupili 5 BTC na Crypsy glasanju, mnogi su glasali i ovako. Izgleda da se sprema Cryptsy pump, ali ko zna. Jos nisam prodao, odnosno jesam malo surfovao, ali ne prodaje mi se jos...
Pa posle sve da ulozimo u Max.0.001
ja cu oko toga da se razmisljam
jeste ranije bila mnogo veca cena ali je i hashrate bio veci jer je padao u nekoliko navrata tako da nije za poredjenje. u ovom trenutku je cena od 0.0004 fantasticna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari