karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Ma nije ni važno da li je profitabilno, bitno da se nešto "vrti"Nesto ti ta 5850 malo baca, uvek gledam da mi moja 5850 zaradi za struju ~2$+(2-3$ profita)![]()
Ma nije ni važno da li je profitabilno, bitno da se nešto "vrti"Nesto ti ta 5850 malo baca, uvek gledam da mi moja 5850 zaradi za struju ~2$+(2-3$ profita)![]()
Imam pitanje..
Poslao sam iz walleta na menjacnicu 800 UTCa medjutim evo prodje vise od pola sata i i dalje mi pise 0 confirmation..Da li je neko imao slican problem i sta bi moglo da bude?
Zatim sam poslao jos 50komada i evo tu pocinje konfirmacija a na ovih 800 i dalje nista..
EDIT: Ovih 50 komada je stiglo na menjacnicu expresno..a kod onih 800 i dalje stoji samo znak pitanja!?!?!?!
Imam pitanje..
Poslao sam iz walleta na menjacnicu 800 UTCa medjutim evo prodje vise od pola sata i i dalje mi pise 0 confirmation..Da li je neko imao slican problem i sta bi moglo da bude?
Zatim sam poslao jos 50komada i evo tu pocinje konfirmacija a na ovih 800 i dalje nista..
EDIT: Ovih 50 komada je stiglo na menjacnicu expresno..a kod onih 800 i dalje stoji samo znak pitanja!?!?!?!
A sudeći da diff po malo pada, a cena je tu negde, pa se isplati i više nego duplo, ali ovo je bilo grupo, baš ću proveriti sutra posle 24h koliko sam napravio pa ću okačiti
Crypto Rade ima mnogo veci promet i ima UTC ..al ce biti istovar sutra utc-a kad se otvori coinmarket..
SA tim sto je tih 1.2Mhas za UTC kao 3 Mhs za doge ili litecoin..ali u svakom slucaju isplati se mada mu diff skace dosta a cena UTCa ista ..evo sad je diff 9 ..pre tri dana bio 4 samoposle 24h 1.2mhash je napravilo 145utc po sadašnjem kursu 0.0004 skoro 0.06btc
Na crypto-trade 25+ BTC buy support od 0.000398 navise. Vise nije ni usporen, sada radi OK, ali mi je poslednja dva puta kocio BTC withdrawal na po 26 i 12 sati. Ako vam treba BTC na drugom mestu hitno, moze da se desi da vam zarobe BTC na neko vreme.
duplo isplativiji
Izgleda. Sreca pa nisam sve prodao
Nego cijeli dan mi masine rade u prazno utc.idcray.com neradi danas od 3
Moze preporuka za neki pool koji radi?
Ovo krece neki pump na Crypto-trade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari