Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

Imam pitanje..

Poslao sam iz walleta na menjacnicu 800 UTCa medjutim evo prodje vise od pola sata i i dalje mi pise 0 confirmation..Da li je neko imao slican problem i sta bi moglo da bude?

Zatim sam poslao jos 50komada i evo tu pocinje konfirmacija a na ovih 800 i dalje nista..

EDIT: Ovih 50 komada je stiglo na menjacnicu expresno..a kod onih 800 i dalje stoji samo znak pitanja!?!?!?!

Poslednja izmena:
Imam pitanje..

Poslao sam iz walleta na menjacnicu 800 UTCa medjutim evo prodje vise od pola sata i i dalje mi pise 0 confirmation..Da li je neko imao slican problem i sta bi moglo da bude?

Zatim sam poslao jos 50komada i evo tu pocinje konfirmacija a na ovih 800 i dalje nista..

EDIT: Ovih 50 komada je stiglo na menjacnicu expresno..a kod onih 800 i dalje stoji samo znak pitanja!?!?!?!

ugasi wallet pa upali ponovo?

Ma kakvi nista se ne desava,probao par puta..

Definitivno mi nije dan danas,prvo onaj debakl sa RDD coinom i sad ovo..Bolje da nisam ni ustajao iz kreveta..

Idem da vozim bajs po Keju,da se izduvam od svega :(

Poslednja izmena:
Imam pitanje..

Apsolutno isto se meni desilo sa KDC. Sledeci deposit je stigao ekspresno, a na ovom prethodnom je bio znak pitanja. Ostavio sam ukljucen wallet i sve se samo resilo posle par sati.

A sudeći da diff po malo pada, a cena je tu negde, pa se isplati i više nego duplo, ali ovo je bilo grupo, baš ću proveriti sutra posle 24h koliko sam napravio pa ću okačiti

posle 24h 1.2mhash je napravilo 145utc po sadašnjem kursu 0.0004 skoro 0.06btc

misliš da će da padne cena?

Kad neki novcic nije na berzi, posle povratka, UVEK bude istovar...

Ako vec hocete da se istovarate ne znam zato bas morate na coinmarket. Rade druge berze.

Na crypto-trade 25+ BTC buy support od 0.000398 navise. Vise nije ni usporen, sada radi OK, ali mi je poslednja dva puta kocio BTC withdrawal na po 26 i 12 sati. Ako vam treba BTC na drugom mestu hitno, moze da se desi da vam zarobe BTC na neko vreme.

posle 24h 1.2mhash je napravilo 145utc po sadašnjem kursu 0.0004 skoro 0.06btc
SA tim sto je tih 1.2Mhas za UTC kao 3 Mhs za doge ili litecoin..ali u svakom slucaju isplati se mada mu diff skace dosta a cena UTCa ista ..evo sad je diff 9 ..pre tri dana bio 4 samo

opet se isplati više nego i doge i ltc :)

Moze li smos da kopa ovaj UTC ili samo win ?

Poslednja izmena:
U pitanju je algoritam, ne OS.

Kakav je trenutno odnos kopanja UTC u odnosu na LTC?

Na crypto-trade 25+ BTC buy support od 0.000398 navise. Vise nije ni usporen, sada radi OK, ali mi je poslednja dva puta kocio BTC withdrawal na po 26 i 12 sati. Ako vam treba BTC na drugom mestu hitno, moze da se desi da vam zarobe BTC na neko vreme.

Nikad ne povlacim btc sa crypto trade, uvek prvo prebacim u ltc zato sto imaju bezobrazan Withdrawal Fee
skoro 0.6 $, dok za ltc 0.15$. To naravno vazi za manje iznose btc, a ko povlaci 1btc i vise to onda nije strasno.

duplo isplativiji

Probah na brzinu i ne čini mi se da je tako. Za 25min kopanja mi je dao 0.75 coina, što znači da daje ~44 coina na dnevnom nivou (sa oko 600kHash/s). Po trenutnom kursu vrednosti UTC i LTC izlazi skoro identično kao da kopam direktno LTC.

jel zna neko šta se dešava sa crypto trade-om?

Izgleda. Sreca pa nisam sve prodao :D
Nego cijeli dan mi masine rade u prazno utc.idcray.com neradi danas od 3
Moze preporuka za neki pool koji radi?

Ne znam sta se ovo desava sa poolovima i ovaj leetpool zeza, zato je i diff pao na 5, sad jedino ultra nitro radi.

Meni ovaj leetpool radi za sad. Hvala.
Izgleda da ih ddos-uju zato diff pada a cijena na crypto-trade raste.

Poslednja izmena:
Vrh Dno