karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Ma nije ni važno da li je profitabilno, bitno da se nešto "vrti" 😛Nesto ti ta 5850 malo baca, uvek gledam da mi moja 5850 zaradi za struju ~2$+(2-3$ profita) 🙂
Ma nije ni važno da li je profitabilno, bitno da se nešto "vrti" 😛Nesto ti ta 5850 malo baca, uvek gledam da mi moja 5850 zaradi za struju ~2$+(2-3$ profita) 🙂
Imam pitanje..
Poslao sam iz walleta na menjacnicu 800 UTCa medjutim evo prodje vise od pola sata i i dalje mi pise 0 confirmation..Da li je neko imao slican problem i sta bi moglo da bude?
Zatim sam poslao jos 50komada i evo tu pocinje konfirmacija a na ovih 800 i dalje nista..
EDIT: Ovih 50 komada je stiglo na menjacnicu expresno..a kod onih 800 i dalje stoji samo znak pitanja!?!?!?!
Imam pitanje..
Poslao sam iz walleta na menjacnicu 800 UTCa medjutim evo prodje vise od pola sata i i dalje mi pise 0 confirmation..Da li je neko imao slican problem i sta bi moglo da bude?
Zatim sam poslao jos 50komada i evo tu pocinje konfirmacija a na ovih 800 i dalje nista..
EDIT: Ovih 50 komada je stiglo na menjacnicu expresno..a kod onih 800 i dalje stoji samo znak pitanja!?!?!?!
A sudeći da diff po malo pada, a cena je tu negde, pa se isplati i više nego duplo, ali ovo je bilo grupo, baš ću proveriti sutra posle 24h koliko sam napravio pa ću okačiti
Crypto Rade ima mnogo veci promet i ima UTC ..al ce biti istovar sutra utc-a kad se otvori coinmarket..
SA tim sto je tih 1.2Mhas za UTC kao 3 Mhs za doge ili litecoin..ali u svakom slucaju isplati se mada mu diff skace dosta a cena UTCa ista ..evo sad je diff 9 ..pre tri dana bio 4 samoposle 24h 1.2mhash je napravilo 145utc po sadašnjem kursu 0.0004 skoro 0.06btc
Na crypto-trade 25+ BTC buy support od 0.000398 navise. Vise nije ni usporen, sada radi OK, ali mi je poslednja dva puta kocio BTC withdrawal na po 26 i 12 sati. Ako vam treba BTC na drugom mestu hitno, moze da se desi da vam zarobe BTC na neko vreme.
duplo isplativiji
Izgleda. Sreca pa nisam sve prodao 😀
Nego cijeli dan mi masine rade u prazno utc.idcray.com neradi danas od 3
Moze preporuka za neki pool koji radi?
Ovo krece neki pump na Crypto-trade?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari