P.S. Da li ti imas nesto od toga sto koristis Majci kao privezak?
...jako se dobro slazu sa analognim Canon fotoaparatima
Ne radi se o tome da sam ja nula na fototerenu nego o tome da si ti tvrdio da je H5 i S3 bolji od s5600 koji je "osetno losiji" po tvojim predpostavkama, kvalitet s5600 su mogli svi da vide...
Goran a.k.a. Majka je moj drugar i smatram da je u ovom slucaju potpuno u pravu. Kad se ne slozim sa njim po nekom pitanju, ja cu to i reci.
Sta si ovom gluposcu hteo da kazes 'leba ti? Sa pojedinim Sigma objektivima postoje problemi i to je cinjenica ali ti problemi se vise ispoljavaju na digitalnim telima (npr. na 80-400OS ne radi stabilizacija). A inace sa nekim Sigmama se ne slazu najbolje i pojedini Nikoni. Tu nije kriva Sigma vec Canon koji im ne daje specifikacije za EF bajonet vec se do njih dolazi reverznim inzenjeringom... Ista je prica i sa Tamronom i Tokinom...
Ista je prica i sa tvojim omiljenim S5600 koji za novce daje mnogo (mnogo vise i od S3 i od H5) ali i dalje u mnogim stvarima gleda u ledja bolje opremljenim modelima drugih kompanija. Da ne bude zabune, ja mnogo volim Fuji i neke svoje nagradjivane i izlagane fotografije sam napravio sa S7000 ali kada sam ga kupovao uzimao sam samo najbolje za raspoloziv novac, ne i najbolji aparat.
radi se o svemu.
onaj ko pominje kompatibilnost Sigma objektiva sa Canon analognim telima ne zna o cemu prica i diskvalifikuje se takvim debilnim pitanjima iz ozbiljnog razgovora.
S5600 je dobar za te pare. i tu se zavrsava ta prica.
ne osecam potrebu da nekome poput tebe ista dokazujem primerima.
to bih radio da te gledam kao ravnopravnog sagovornika.
Cek cek, ja poznajem dosta dobrih fotografa koji slikaju iskljucivo sa ASLR aparatima i svi se hvataju za glavu kada cuju rec Sigma, ja se naravno ne razumem u detalje ali te kolege koje su kupile Sigme su ih ubrzo prodali i kupili Canon-ove objektive a sigurno postoji i razlog zbog cega.
Hmmm...jos jedan Fuji fan koji je tek sada priznao da voli Fuji i potvrdio kvalitet s5600.
ako se ne razumes zasto onda jednostavno ne ucutis?
da, od malih nogu imam sedmo culo da osetim paćenike.
Koje Sigme?
Opet ti kazem da Sigma ima veoma siroku gamu objektiva i da Sigma moze da bude totalni krsh (neki matori megazumovi) a moze da bude i vrhunsko staklo (EX familija). Postoje i Canon objektivi koje bih koristio jedino da vidim da li odskacu od zemlje...
Nisam fan bilo koje kompanije. Boli me sta pise na aparatu. I ja nigde nisam rekao da je S5600 los.
igraj se svojom igrackom, ona je mnogima pomogla u prvim koracima, ali kad je neko antitalenat ne pomaze nista.
kao sto si i naveo ta igracka je odlicna u prvim koracima
a i za neke ozbiljnije stvari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari