Podsetilo me na priču od pre nekoliko godina kad zvanično usvojili samo to ime, na RTS-u su prvo prihvatili da bude isključivo Nizozemska.Što se tiče Holandije, najpravilniji oblik je Nizozemska. Holandija je region koji obuhvata svega dve od jedanaest provincija. To je kao kada bi neko Srbiju zvao Šumadija...
Inače jako je čudno što se ustalio naziv Holandija, jer se u srpskoj istoriografiji dugo koristio naziv Nizozemska. U jednom trenutku ga je zamenio naziv Holandija.
Vredjam nisko protivnike na sve nacine, ostavi me na miru!!!!😋Licni osecaj ili objektivan zakljucak?![]()
Meni nije omiljen ali postujem uspehe koje je postigao i kao igraca vise cenim nego omalenog maga iz Argentine...Shvatam da pojedinci ne vole "penalda" ali ne treba zbog lične netrpeljivosti ići u krajnost i omalovažavati nekog sa takvim učinkom u karijeri - ili mislite da je lako postići skoro 1000 golova u karijeri i 130 golova u reprezentaciji, čak i da svi igraju samo za njega?
Ni meni nije omiljen igrač, naročito nakon onog bacanja trake u Beogradu ali ne mogu da ne poštujem sve što je postigao u karijeri...
Nadam se da pod omelenog maga misliš na Messi-ja, a ne na još manjeg (visinom) Maradonu.Meni nije omiljen ali postujem uspehe koje je postigao i kao igraca vise cenim nego omalenog maga iz Argentine...
Covek i u 39. je i dalje u kondiciji i sa mentalitetom (zeljom za pobedom) koja prevazilazi igrace koji su 10-15 godina mladji.
Na ove nove tik-tok/instagram manekene, pardon generacije "fudbalera" koje dolaze ne vredi trositi reci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari