Bassnectar91
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.03.2022
- Poena
- 175
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5 8600k
- Matična ploča
- Z370 aorus gaming 3
- RAM
- 2x16gb hyperx fury
- GPU
- ASUS RTX 3070 tuf
- PSU
- Seasonic m12 II evo 620w
- Kućište
- Fractal design meshify C
- Monitor
- Lg 29 wk500-p
- Miš & tastatura
- Glorious model O, ROG falchion
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S23 ultra
- Pametni uređaji
- Huawei watch gt2e
Mi band 8
Samsung Galaxy Watch 5 pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
Niti branim Kiksija niti mislim da je zasluzio jos nakon zavrsetka Katara da ga bilo ko brani, agonija se samo produbila i kulminirala na ovom prvenstvu.
Meni zaista nije jasno cemu ovoliko velicanje Bogdanovica, koji je iz cistog populizma doveden (ostavljen) na rtsu, jer dize gledanost svojim komentarisanjem, u kome cesto i preteruje, preglumljava, koristi termine koji se koriste ispred zadruge i na kraju krajeva ponavlja se u prici. Arapske pare, zene, kocka, alkohol, provod itd, kao da slusam Zivadinovica pokojnog i dogadjaje iz motela Radmilovac.
Da se neko stvarno "plasi" njegovog necenzurisanog recnika, ne bi on sedeo tu odavno (znamo kako se to ovde radi vec godinama), nego svima odgovara da sedi tu i zabavlja siroke narodne mase mesec dana.
Covek postade rijaliti zvezda gotovo, reklamira kladionice itd.
Meni zaista nije jasno cemu ovoliko velicanje Bogdanovica, koji je iz cistog populizma doveden (ostavljen) na rtsu, jer dize gledanost svojim komentarisanjem, u kome cesto i preteruje, preglumljava, koristi termine koji se koriste ispred zadruge i na kraju krajeva ponavlja se u prici. Arapske pare, zene, kocka, alkohol, provod itd, kao da slusam Zivadinovica pokojnog i dogadjaje iz motela Radmilovac.
Da se neko stvarno "plasi" njegovog necenzurisanog recnika, ne bi on sedeo tu odavno (znamo kako se to ovde radi vec godinama), nego svima odgovara da sedi tu i zabavlja siroke narodne mase mesec dana.
Covek postade rijaliti zvezda gotovo, reklamira kladionice itd.