Šta je novo?

UEFA Euro 2024 - European Football Championship

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prerano pokrenuta tema, već dominira poveća količina depresije u komentarima.
No čim krene takmičenje i naši istrče na teren, kreće paljevina i gaženje redom sve do finala.
Do tog momenta imam samo da dodam očekivanje, tačnije jednu želju: "Bože, pomozi da se ne osramotimo 🙏".

Na EP ništa ne očekujem od reprezentacije koja je skup dolidnih pojedinaca, bez tima i ideje u igri, što se lepo videlo sada protiv nejake Austrije.
Slovenija i Danska možda nemaju jače pojedince, ali imaju tim i organizaciju, o Englezima neću ni da pričam, oni se jedni od favorita za trofej na EP.
Kojih solidnih pojedinaca?
Trenutno imamo jednog solidnog igrača na tom nekom svetskom nivou, Vlahovića. Koji tek treba u svojoj glavi da prelomi da li je klasa ili nije.

Mitrović i Tadić, kao lideri generacije praktično odrađuju penzionerske ugovore, daleko su od ozbiljnog fudbala. SMS je takođe izabrao taj put. Kostić cele sezone ne može fizički da izdrži 90 minuta u ligi sa najsporijim tempom.

Ostatak ekipe skopljen ne po kompatibilnosti, već po principu ko ima bilo kakvu minutažu u ligama petice, plus par menadžerskih igrača bez kojih ne može nikako.. U najjačoj ligi, premijer ligi imamo standardnog Lukića i Petrovića koji je počeo da dobija šansu na mladost. To je najbolji pokazatelj koliko nam je solidan fudbal. Na proleće u LŠ nemamo ni na prste da nabrojimo.

Ima par ovih mlađih Samardžić, Ilić, Petrović, Pavlović, od kojih možda bude nešto, možda i ne. Mada prvom se ćale vrhunski trudi da sabotira karijeru.

Dolazi na naplatu decenija uništavanja domaće lige, i tek će.

Idem na utakmicu Srbija - Danska i sad se pitam šta mi je trebalo da uzimam te karte. :D
Ima li nas jos koji idemo da gledamo EP? :)

Ja idem protiv Slovenije i protiv Danske. Realno idem bez ikakvih sportskih ocekivanja osim dobre atmosfere i dobrog provoda (i puno piva naravno) :)

Pa to, nisam još nikad bio na nekom velikom fudbalskom takmičenju, pa će mi ovo najviše zbog toga biti zanimljivo, iako idem samo na tu jednu. :)

Na koju god da ideš, uživaćeš u samoj činjenici da prisustvuješ najvećem fudbalskom događaju u Evropi.

Video sam da nas neki Engleski mediji predstavljaju i kao "Dark horse" ovog turnira, iliti autsajder koji moze daleko da dogura, mada, cisto sumnjam :D

Pa to, nisam još nikad bio na nekom velikom fudbalskom takmičenju, pa će mi ovo najviše zbog toga biti zanimljivo, iako idem samo na tu jednu. :)
Meni ce ovo biti trece veliko takmicenje, posle Rusije 2018 bio sam 2021 u Budimpesti na Ceska - Holandija.. Pozitivna energija koja vlada tamo medju navijacima, pogotovo na dan utakmice, je nesto jedinstveno i mozda nesto najbolje na tim velikim turnirima.

Ma da, zezam se malo, a imam i brata u Nemačkoj, pa najviše zbog toga i idem. :)

Kojih solidnih pojedinaca?
Trenutno imamo jednog solidnog igrača na tom nekom svetskom nivou, Vlahovića. Koji tek treba u svojoj glavi da prelomi da li je klasa ili nije.

Mitrović i Tadić, kao lideri generacije praktično odrađuju penzionerske ugovore, daleko su od ozbiljnog fudbala. SMS je takođe izabrao taj put. Kostić cele sezone ne može fizički da izdrži 90 minuta u ligi sa najsporijim tempom.

Ostatak ekipe skopljen ne po kompatibilnosti, već po principu ko ima bilo kakvu minutažu u ligama petice, plus par menadžerskih igrača bez kojih ne može nikako.. U najjačoj ligi, premijer ligi imamo standardnog Lukića i Petrovića koji je počeo da dobija šansu na mladost. To je najbolji pokazatelj koliko nam je solidan fudbal. Na proleće u LŠ nemamo ni na prste da nabrojimo.

Ima par ovih mlađih Samardžić, Ilić, Petrović, Pavlović, od kojih možda bude nešto, možda i ne. Mada prvom se ćale vrhunski trudi da sabotira karijeru.

Dolazi na naplatu decenija uništavanja domaće lige, i tek će.

Čitav post potpisujem.

Idem i ja na Dansku, al’ posle Austrije se pitam dal je trebalo bacati pare na avion, smestaj, karte za utakmicu 😂. Nadam se da cemo biti u igri za dalje u trecoj utakmici…

Kada već ideš na EP u fudbalu bolje odaberi neku utakmicu gde će da bude lep fudbal i gde se niko neće svađati i gurati i potencijano potući.

Optimista sam malo ali dobro makar cu gledati uzivo mec sa Englezima, a verovatno i jos neki u tom delu Nemacke jer smo bobili da kupimo neke karte pa kako se budemo iskombinovali. Evo ko zeli malo da se igra postoji predvidjanje,Fantasy mozda nesto nudem igrao ali posto idem u Nemacku na 10tak dana verovatno ce mi to biti najmanje bitna stvar. https://gaming.uefa.com/en/eurotournamentbracket/view/20eBoHFW6z?ts=1717596765

Ne ocekujem nista od nas, nemamo ni igru, ni selektora,....
Ima jedna zanimljivost: ako budu njihove zene kod njih ima da bude svasta i uzecemo 1 bod nekako, a ako ne budu igracemo bolje (nadam se). 😅😁

Je li danas veće kvota , sinoć su Englezi loše odigrali

Kakvi smo ima da pobedimo najjacu reprezentaciju u grupi, a ostale dve kao na SP 2010.

Samo kad proradi čuveni srpski inat!

Piksi: "Izađite na teren i pobedite!"
Igrači: "E baš nećemo, ti ćeš da nam kažeš šta da radimo!"

Mnogo ste ljudi negativni, glupe nabedjene engleze ćemo lagano pobediti, jer je bog na našoj strani, protiv svetski zlotvora i kolonijista...ima mitar da im zabije glavudzom i da ih sve unese u gol...posle toga bod da izvučemo i prolazimo lagano, pa ćemo videti dalje

Mnogo ste ljudi negativni, glupe nabedjene engleze ćemo lagano pobediti, jer je bog na našoj strani, protiv svetski zlotvora i kolonijista...ima mitar da im zabije glavudzom i da ih sve unese u gol...posle toga bod da izvučemo i prolazimo lagano, pa ćemo videti dalje

To je duh! :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno