I naravno AMD-ovi drajveri koji su smeće jedno neopevano i zbog kojih mi dođe da tresnem grafičku o zid svaki put kad mi se sistem zamrzne tokom gledanja videa u browser-u. Četiri godine ne mogu da srede bag u igri koji su u Windows-u sredili nakon "samo" dve godine čekanja.
Ja sam se jednom opekao s amd-om i rekao sebi,vise nikad amd.AMD je u krizi ogromnoj,bukvalno se firma raspada.Mislim da nemaju ni dovoljan broj ljudi koji ce raditi drajvere za win i linux.
Bila je vest, prošle godine ja mislim, da su optustili nekoliko ljudi koji su radili na kernelu i Radeon drajverima za linux. Znam da su krizi, ali da nemaju za 20-ak developera... Pri tom, ne znam kako planiraju da prodaju Opteron procesore ako ne računaju na linux. Možda će ih vratiti kad/ako se oporave.
Ne pokušavati instalaciju 13.04 preko wubi-ja! Canonical je prestao sa podrškom za wubi, tako da je to operacija na sopstveni rizik i velike su šanse da neće dobro proći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari