Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
to što je paranoičan ne znači da stvari nisu ovakve kakve ih je naveo :banana:

pa necemo pomreti ako ne povecaju brzinu ili je malo povecaju.. nije bas sad toliko crno, kao da je kraj sveta

sa'ce mozda i mene napasti pojedini da radim za telekom i da kasnim na partijske sastanke, ovaj.. idem, ali uvek kasnim:d:d

meni bar lično dial up nikad nije bio dovoljan:smash:
što se tiče bržeg neta,naravno da mi treba i da ga želim,jer mi je muka da mi od ovog bednog neta kog plaćam ko da imam protok 500Mb u sekundi...
A i ajde molim te reci da sad svima nama dignu brzine 2-3x puta ti ne bi tražio da dignu i tebi???:trust:

Pa dobro, kako kome, vecini je dial-up bio san snova, a danas bi radije da vise obeseni o palceve nego da moraju da se vrate na njega. Brzina je danas smesna, ali tada je bilo ojhaaa....
A propo ove poslednje recenice, mislim da nisi bas skapirao sta sam napisao... Naravno da bih vadio oci nekome ako mi ne bi digli brzinu, ali poenta mog posta je da ko mi kaze "sta ce ti brzi net", a pritom koristi net za mejl i neki mini-surf, ne zna sta je internet danas. Nekada je 56kbps bilo super, danas vec se trazi po nekoliko desetina Mbps...

Nadam se da nisi pomislio da je to moje misljenje, nego dajem preporuku
nadleznima da izadju javno sa takvim saopstenjem, jer oni tako stvarno i
misle.

Don't wory, skapirao sam, nije se odnosilo na tvoj post

P.S. Mojne vise stavljate cene interneta u inostranstvu, glava me zabole od :wall::wall:

Kad vidim kakvi nam kroje kapu, vise necu da se sekiram, ved cu da budem srecan sto imam i ovakav internet.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno