Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa na primer bila bi veca brzina neznalice.a drugo je.. mi se vise za te sitne provokacije sa tim testovima.od jutros je njih nekoliko prodavalo te fore i ja sam ih nazvao pravim imenom.A dal je test lazan ili nije i za to me jos vise zabole.uglavnom test moze da se lazira a ti zivi u zabludi da ne moze.ja sam i reko da je to mozda provokacija nekog od radnika lelekoma.

Tebe neke stvari bas mnogo bole, ima i za to lek :-devil-:

pa na primer bila bi veca brzina neznalice.a drugo je.. mi se vise za te sitne provokacije sa tim testovima.od jutros je njih nekoliko prodavalo te fore i ja sam ih nazvao pravim imenom.A dal je test lazan ili nije i za to me jos vise zabole.uglavnom test moze da se lazira a ti zivi u zabludi da ne moze.ja sam i reko da je to mozda provokacija nekog od radnika lelekoma.

chovek aj objasni na koju foru bi bila vetja brzina

Pogledajte sta je telekom sad izbacio:

1 dinar – bezbroj mogućnosti!

Telekom Srbija čini sve da brzi Internet učini dostupan svima pod izuzetno povoljnim uslovima.

Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste jedinstvenu ponudu:
koristite ADSL Internet do kraja godine za samo 1 dinar mesečno!

Sve što treba da uradite je da izaberete jedan od četiri ADSL paketa iz naše ponude: prijavite se pozivanjem Kontakt centra 9813 ili 064/789, ili direktno u jednoj od poslovnica Telekoma Srbija.
On-line prijavu možete da popunite ovde.

Otvorite vrata brzog Interneta za samo 1 dinar mesečno do kraja 2008. godine.
Što se pre prijavite, duže ćete moći da uživate u pogodnostima ove promotivne akcije Telekoma Srbija.
Prijavljivanje traje do 1. novembra.

Ugovor se potpisuje na najmanje godinu dana. Posle promotivnog perioda koji važi do kraja 2008. godine, u zavisnosti od izabranog paketa, na mesečnom nivou cene su sledeće:

ADSL start 256 Kb/s 999,00 din.*
ADSL 1 0,5 Mb/s 1.208,00 din.*
ADSL 2 1 Mb/s 1.811,00 din.*
ADSL 3 1,5 Mb/s 2.415,00 din.*

http://www.telekom.nadlanu.com/isp/default.aspx?ac=snews&ui=31760

Nego da se vratim na temu. Ne znam kako ovo utice na to da li ce biti povecanja brzine, pa i pre godinu dana kad je bilo prvo povecanje su imali slicne promocije pa su povecali brzine nevezano za njih. A na promociji moraju da napisu pakete koji su u tom trenutku vazeci. Ne mogu da napisu u ponudi nesto sto jos nije zvanicno objavljeno.

Poslednja izmena:

paket 512/64 Telekom

Tek da vam rasprsim sumnje o rezultatima sa razlicitih servera.:banana:

Ne razumem, kako moze da bude paket 512\64, pa ovo na slikama je bar duplo brze?

Ala si se ti primio,izgleda da ni ti ne znas da citas>Jednostavno linija mi je na dobroj centrali,tj. sve centrale u Vrscu su digitalne.Iz tog razloga imam te rezultate poslednje tri nedelje.

Da,da,da...I još sam ja čuo da imate fiber,veruj mi,ti imaš malu brzinu...A da,plus sam zaboravio da napomenem da je ovom čoveku lično Bil Gejts instaliro digitalnu centralu,zato ima tako brz net:wall:
Brate,možeš ti da baronišes druge,ali sinak,možda se ne razumem u sve,ali ako se u nešto razumem to je u net,i dobro znam da su tvoji rezultati fake...Ti možeš da me vredjaš,pljuješ,radi šta hoceš,ali ispadaš smešan...Jer niko sa Bencha nije budala

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Crnogorci od danas dobili nove jeftinije flat pakete- cene nisu bas da padnes na dupe ali..
1 Mbps/256 Flat 19.99 €
3 Mbps/256 Flat 24.99 €
6 Mbps/512 Flat 44.99 €
+15% popusta za ucenike i studente
*cene su sa PDV-om

Crnogorci od danas dobili nove jeftinije flat pakete- cene nisu bas da padnes na dupe ali..
1 Mbps/256 Flat 19.99 €
3 Mbps/256 Flat 24.99 €
6 Mbps/512 Flat 44.99 €
*cene su sa PDV-om

Ladno, ali ladno bi placao 45 evra za 6 Mbps/512 Flat. Ima nas dosta sto radimo preko net-a.. da vidis kako je zanimljivo kad je 5 ujutro, treba isporuciti do 9 a ti sracunas da ce upload trajati 7 sati :wall:

1 Mbps/256 Flat 19.99 €
3 Mbps/256 Flat 24.99 €
6 Mbps/512 Flat 44.99 €
*cene su sa PDV-om

Au Sofiji peijatelj ima 6 Mbps/3mbps za 15 eura, a u mrezi 25 mbps pa neka ovi nasi pricaju gluposi o brzinama koje su navodno kod nas jedne od vecih u regionu:smash:

:( Nema leba ...bežim nazad na paket 2 jer je taj bar bribližno onoliko brz koliko piše

Poslednja izmena:
Neznam zašto u zadnje vreme modem mi se povezuje samo na neki server u bg-u.
Ranije je koristio i neki drugi negde u SD Palanci ili gde već.
Ovaj server mi guši protok

Poslednja izmena:
malo li je 150GB? bez uvrede, ali kome treba vise od 150GB mesecno treba da pregleda glavu :smash:
sada ce me zasuti argumentima tipa BD filmovi i slicno...

ma ovde ima sigurno kome treba ali ja se kladim da crnogorci za BD nisu culi tako da oni potrebe nemaju za vise :p

Kome treba neka doplati. Ja sam da se kod nas pod hitno uvede FUP. Možda ćemo tako konačno dobiti brži net.

Kome treba neka doplati. Ja sam da se kod nas pod hitno uvede FUP. Možda ćemo tako konačno dobiti brži net.

tebi nek uvedu....... koji crnu FUP...... muka mi kad procitam takve nebuloze za sta se on kao izdaje i kad vidim debile koji veruju u svrhu tog FUP-a
zar vi svatate da se tehnologija neverovatnom brzinom menja i da sadasnje brzine nisu nista?? (mislim na svet, ono sto mi imamo nemogu ni da komentarisem), i sad taj FUP je toliko pametan da kaze sta je normalno a sta ne, setite se Bill *****a koji je rekao da vise od 640kb nikad nece trebati... e tako gledajte i ove brzine i FUP!

Ja bih radije imao 20 Mbit-a i FUP ograničenje od 150 GB nego ovo što sada imamo - što se kaže do mile volje. Hoću da ono što mi treba skinem odmah, ali zato neću skidati celu noć neke nebuloze koje neću ni pogledati.

Ja bih radije imao 20 Mbit-a i FUP ograničenje od 150 GB nego ovo što sada imamo - što se kaže do mile volje. Hoću da ono što mi treba skinem odmah, ali zato neću skidati celu noć neke nebuloze koje neću ni pogledati.

Naravni, ali kako mozes znati sta ce biti za 1-5 godina i koliko GB ce ti tada trebati?, i ja sad sa povecanjem brzina uglavnom ne povecavam kolicinu skinutih podataka za HD materijal se odlucujem oglavnom samo bas za neki film koji mi se estra svidja (znaci 2-3 filma godisnje).... ali to neznaci da za par godina necu skidati mnooogo vise ako za to budem imao potreba...
ti sto uvoe FUP rade to zbog svoje koristi, i sigurno ih zabole ako se sutra kolicina materijala koju skidaju "obicni" ljudi uveca za 100x, zamilsi samo HD you tube, IP TV i ko zna sta jos...... interaktivne sajtove koji zatevaju par Mbit konekciju i sl...

dok dodjemo to tacke kada 150GB mesecno postane tesno kao danas recimo 20GB sigurno ce i oni povecati FUP, ali ce do toga proteci dosta vode ispod Brankovog mosta. i ja bih voleo to da se uvede ako bi nam povecali brzine. kapiram da bas zato i nece da povecaju zato sto ce neki mali Perica skidati po 1TB mesecno na recimo 4Mb/s...:(

dok dodjemo to tacke kada 150GB mesecno postane tesno kao danas recimo 20GB sigurno ce i oni povecati FUP, ali ce do toga proteci dosta vode ispod Brankovog mosta. i ja bih voleo to da se uvede ako bi nam povecali brzine. kapiram da bas zato i nece da povecaju zato sto ce neki mali Perica skidati po 1TB mesecno na recimo 4Mb/s...:(

ufffff ma jok.... jel ti znas koliko ljudi skida vise od 10GB?, 1TB ima da skida 1/100 000 a to je nista...

u Austriji postoji tako nesto ali ti sto skidaju vise od 200GB/mesecno presli su na provajdere koji te limite nemaju.... tako da FUP guni svaki smisao i jedina namena mu je da te kad tad osakati i izvuce vise love od tebe...

i jos nesto provajder kao firma koja tezi vecoj zaradi nikad nece menjati uslove FUP-a, vec ce sutra traziti vise para za njegovo skidanje

i jos nesto zar vi ne kontate da limita nema ??, on je jedino uslovljen tehnologijom a ono sto ISP-evi/telekom rade je samo system da se izvuce sto vise para dok se realne potrebe ne uzimaju u razmatranje, to je isto i FUP samo maskiran lepim recima

Evo sinoć mi je puk'o net na PTT-u, jutros sam ustao i evo rezultata:

EDIT: JOŠ JEDNOM JE PUKAO net, i sada je opet po starom :D

Poslednja izmena:
Samo vi prizivajte FUP, posle cete kukati jednom godisnje da bi trebalo povecati (pored brzine) i kvotu duplo, a dobicete od Telekoma standardno samo 25% i pricu kako nude najbolji FUP u regionu.

Ne cackajte mecku bez potrebe, posle ce vam djavo biti kriv...

Samo vi prizivajte FUP, posle cete kukati jednom godisnje da bi trebalo povecati (pored brzine) i kvotu duplo, a dobicete od Telekoma standardno samo 25% i pricu kako nude najbolji FUP u regionu.

Ne cackajte mecku bez potrebe, posle ce vam djavo biti kriv...
Fala Bogu za jedan normalan post u skorije vreme

zabole me mnogo da pravim lazne speed testove,a ti ako si mnogo glup da verujes da pojedini korisnici imaju ove brzine kod kuce sta ja tu mogu.pogledaj samo server gde su vrsili speed test.Nijedan nije iz BG.Pa ti sad vidi ko se pravi pametan.A photoshop je samo jedan od nacina za pravljenje laznog speed testa.A ne bi me cudilo ni da su radnici lelekoma.

Evo ako hoces test iz BGD servera. Inace i ja sam licno protiv zloupotrebe Lelekoma
i nacina na koji nas pljackaju, ali sada vise NEMAM argumente:

Jos jednom da napomenem da je ovo paket 512/64
Samo da nam povecaju upload i bicu prezadovoljan uslugama Lelekom-a
Zivele "sulude" brzine u Srbiji, zemlji cuda.
Poz.

^Ajde pusti neki download (npr. rapid premium :D) da vidimo koliko može da povuče.

ufffff ma jok.... jel ti znas koliko ljudi skida vise od 10GB?, 1TB ima da skida 1/100 000 a to je nista...

u Austriji postoji tako nesto ali ti sto skidaju vise od 200GB/mesecno presli su na provajdere koji te limite nemaju.... tako da FUP guni svaki smisao i jedina namena mu je da te kad tad osakati i izvuce vise love od tebe...

i jos nesto provajder kao firma koja tezi vecoj zaradi nikad nece menjati uslove FUP-a, vec ce sutra traziti vise para za njegovo skidanje

i jos nesto zar vi ne kontate da limita nema ??, on je jedino uslovljen tehnologijom a ono sto ISP-evi/telekom rade je samo system da se izvuce sto vise para dok se realne potrebe ne uzimaju u razmatranje, to je isto i FUP samo maskiran lepim recima
ajde da jos malo mrsimo :)
ovaj crnogorski FUP je sasvim korektan. data je kvota koja je 99.9% ljudi dovoljna. onaj 0.1% ce morati da doplati za pravi flat, ali po mom misljenju to je i posteno. plati pa se klati. kome je malo 150GB mesecno neka doplati za flat ako je to uopste moguce. ako nije doplata moguca, jadnicak ce morati da se ogranici na bednih 150GB mesecno :( kako mi ga je zao :(
to sto ti pricas za muzenje para bi bilo logicno kada bi FUP bio na 10-20GB pa da kazes da ti stezu ogrlicu oko vrata. sa FUP-om od 150GB ja bih se osecao kao i da FUP ne postoji.
inace, rekose da nema nikakvih problema ako se FUP s'vremena na vreme prekoraci, ali ako se prekoracuje mesec za mesec onda te pozovu telefonom da se dogovorite kako da smanjis protok, a mozda ti i ponude flat za neki evro vise. eto, CG sa FUP-om od par GB do pre neki dan, je sada daleko ispred nas po brzini ADSL-a :S:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno