Dodatak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2003
- Poena
- 680
malo li je 150GB? bez uvrede, ali kome treba vise od 150GB mesecno treba da pregleda glavu :smash:
sada ce me zasuti argumentima tipa BD filmovi i slicno...
Ok, postujem takvo misljenje ali mislis li da ga na taj nacin treba nametnuti svima. A uostalom poenta onog sto sam napisao je bila njihov "flat". Flat nije isto sto i 150GB dozvoljene potrosnje, to je pilicarenje provajdera koji nema potrebni kapacitet za ozbiljniju upotrebu.
Drugo, ja sam za to da postoji sto vise razlicitih paketa za svakog korisnika od paketa od 1gb zatim nekog srednjeg od 100gb mesecno ali i pravog flata-a bez ikakvih ogranicenja. Da li cu ja na tom flat-u preterano skidati jedan mesec pa onda sledeceg samo surfovati bez veceg downloada je meni svejedno, ali necu da mi u podsvesti bude neki limit koliko toga mogu da koristim ako sam platio za pravi flat. A 45e mesecno za 150 GB je po meni smejurija.
ovaj crnogorski FUP je sasvim korektan. data je kvota koja je 99.9% ljudi dovoljna. onaj 0.1% ce morati da doplati za pravi flat, ali po mom misljenju to je i posteno. :S:
Pa cek ako je dovoljna toliko velikom procentu, zasto onda uopste postoji taj limit. Zar nece tih 99 procenata korisnika pokriti svojim skromnijim koriscenjem sav trosak provajderu koji mu prave onih zlih 0.1 ili koliko si vec napisao procenata korisnika. Poenta je da ako neko skida iz meseca u mesec 500gb on onda i treba da bude pozvan i upozoren ali odmah staviti na videlo za sve korisnike da je limit 150gb, cemu to? Odgovor je pilicare sa svojim kapacitetima.
Poslednja izmena: