Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni sad pocinje da skace ona kazaljka na speedtest i evo sta mi je poslednje pokazalo:

...uvek mi je bilo max 1300... mozda i povecavaju :)

Po ovome iz Sezama,nekako je logicno da do povecanja dodje najkasnije do 15 oktobra, ili ne,ko ce ga znati

Izgleda je ipak bilo moša...inače kada sam video da je net "ubrzan" pustio sam nešto da DL i brzina je bila ista ~52kB/s

haha to malo da nas kao naloze i onda nema nista :) mogli su barem da nam puste po 5Mb/s da se bas odusevimo :)

Bio sam danas da uplatim u Sezamu i kada sam ih pitao kad ce biti povecanje, rekli su u oktobru (mozda je cak rekao krajem oktobra).
Imaju sad tu akciju gde za tri meseca platis dva, a na ulaznim vratima stoji plakat gde se za 512k paket kaze da ce biti dostupan jos samo mesec dva (zaboravio sam tacan datum)

Izgleda da je pocelo povecanje na "sulude" brzine :D
evo kako izgleda paket od 1Mbit od jutros:

I jos ludja brzina, izgleda da postupno povecavaju iz minuta u minut:

Evo i brzine od preko 16Mbit, izgleda da su resili da nam sesnaestostruko uvecaju download a da upload ostane isti:

Ko zna, mozda do sutra povecaju i na 20Mbit :)

Poslednja izmena:
joj kad bi ostalo tako :) nema veze za upload samo neka tako puste posle nek povecavaju upload :)

Izgleda da je Makita bio u pravu. I meni je sada speed test pokazao suludu brzinu.
Ziveo nam Lelekom. Evo kako izgleda paket od 512kb:

:D:D:D

Ma moze speed test i da vam pokaze 200Gbit down,a kad pocnete down a ono zakuca na 52kb ili 100,onda se zahvalite speed testu i Telekomu:D

sve sami provokatori:-devil-:
stavljaju testove sa akademske mreze i ko zna sta jos rade.klosarske fore.:smoke:

Poslednja izmena:
E sad, da li je pametno platiti Internet za duzi period unapred i ostvariti popust, ili cekati da cene padnu, a EURo skoci?

Licno ne verujem da ce najjeftiniji ADSL paket biti jeftiniji nego sto je sada... :(

Sto se EURa tice, "Car" je rekao da ce u septembru skociti na 90, cim gastarbajteri odu :D :smash:

Sezam je rekao da akcija traje od 1. septembra do 15. oktobra za uplatu od 3 meseca sto zanci 15.oktobar + 3 meseca = ubrzanje adsl-a.

Poslednja izmena:
Umesto povecanja dobili smo ovaj paket:

01.09.2008 Beograd
ISDN priključak + Siemens SLX 740

Poštovani korisnici od 01.09.2008 u ponudi je promotivni Paket usluga:

* ISDN priključak
* sa ISDN telefonskim aparatom Siemens SLX 740

za samo xx.xxx,xx dinara (bez PDV-a), i to na x (x) mesečne rate plaćanjem putem telefonskog računa.

Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu, možete podneti zahtev na broj 9813 ili posetiti naš najbliži korisnički servis.

Količine su ograničene!

..., a ono ce se sigurno desiti 1.10. za kad su najavili smanjenje cena prema inostranstvu.

sve sami provokatori:-devil-:
stavljaju testove sa akademske mreze i ko zna sta jos rade.klosarske fore.:smoke:

Sto mu onda kao isp pise telekom srbija i upload mu bednih 100 kbit-a kad akademska ima mnogo brzi upload.

Sto mu onda kao isp pise telekom srbija i upload mu bednih 100 kbit-a kad akademska ima mnogo brzi upload.
pa sta ako mu pise tel. srb.Nema povecanja a oni kao imaju neke fantasticne brzine.Ti ko da nisi cuo za photosh. i ostale *******cije.I koja mu je onda svrha ako postoju ovde neke klosarske fore nego provokacija.Bednici.:wall:Nemo bre da si naivan:dPogledaj samo preko kojih servera su testirali brzinu.

Poslednja izmena:
ficviric, ne pravi se pametan, pogledaj lokaciju screenshotova pa onda glumi nešto

http://www.speedtest.net/result/316640941.png
http://www.speedtest.net/result/316643010.png
http://www.speedtest.net/result/316645306.png

ajde ti uradi u photoshopu da imaš 700mbit pa nam okači da vidimo kad je tako lako. i po mogćnosti okači na speedtest

zabole me mnogo da pravim lazne speed testove,a ti ako si mnogo glup da verujes da pojedini korisnici imaju ove brzine kod kuce sta ja tu mogu.pogledaj samo server gde su vrsili speed test.Nijedan nije iz BG.Pa ti sad vidi ko se pravi pametan.A photoshop je samo jedan od nacina za pravljenje laznog speed testa.A ne bi me cudilo ni da su radnici lelekoma.

Poslednja izmena:
Pogledajte sta je telekom sad izbacio:

1 dinar – bezbroj mogućnosti!

Telekom Srbija čini sve da brzi Internet učini dostupan svima pod izuzetno povoljnim uslovima.

Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste jedinstvenu ponudu:
koristite ADSL Internet do kraja godine za samo 1 dinar mesečno!

Sve što treba da uradite je da izaberete jedan od četiri ADSL paketa iz naše ponude: prijavite se pozivanjem Kontakt centra 9813 ili 064/789, ili direktno u jednoj od poslovnica Telekoma Srbija.
On-line prijavu možete da popunite ovde.

Otvorite vrata brzog Interneta za samo 1 dinar mesečno do kraja 2008. godine.
Što se pre prijavite, duže ćete moći da uživate u pogodnostima ove promotivne akcije Telekoma Srbija.
Prijavljivanje traje do 1. novembra.

Ugovor se potpisuje na najmanje godinu dana. Posle promotivnog perioda koji važi do kraja 2008. godine, u zavisnosti od izabranog paketa, na mesečnom nivou cene su sledeće:

ADSL start 256 Kb/s 999,00 din.*
ADSL 1 0,5 Mb/s 1.208,00 din.*
ADSL 2 1 Mb/s 1.811,00 din.*
ADSL 3 1,5 Mb/s 2.415,00 din.*

http://www.telekom.nadlanu.com/isp/default.aspx?ac=snews&ui=31760

Poslednja izmena:
Pogledajte sta je telekom sad izbacio:

1 dinar – bezbroj mogućnosti!

Telekom Srbija čini sve da brzi Internet učini dostupan svima pod izuzetno povoljnim uslovima.

Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste jedinstvenu ponudu:
koristite ADSL Internet do kraja godine za samo 1 dinar mesečno!

Sve što treba da uradite je da izaberete jedan od četiri ADSL paketa iz naše ponude: prijavite se pozivanjem Kontakt centra 9813 ili 064/789, ili direktno u jednoj od poslovnica Telekoma Srbija.
On-line prijavu možete da popunite ovde.

Otvorite vrata brzog Interneta za samo 1 dinar mesečno do kraja 2008. godine.
Što se pre prijavite, duže ćete moći da uživate u pogodnostima ove promotivne akcije Telekoma Srbija.
Prijavljivanje traje do 1. novembra.

Ugovor se potpisuje na najmanje godinu dana. Posle promotivnog perioda koji važi do kraja 2008. godine, u zavisnosti od izabranog paketa, na mesečnom nivou cene su sledeće:

ADSL start 256 Kb/s 999,00 din.*
ADSL 1 0,5 Mb/s 1.208,00 din.*
ADSL 2 1 Mb/s 1.811,00 din.*
ADSL 3 1,5 Mb/s 2.415,00 din.*

http://www.telekom.nadlanu.com/isp/default.aspx?ac=snews&ui=31760

ovo je krajnji cinizam.

najbolje bi bilo da se odjavim pa ponovo prijavim i time ustedim 4x1208 din.

koji shabani :smash: vode ovaj Telekom pa to je strasno.

zabole me mnogo da pravim lazne speed testove,a ti ako si mnogo glup da verujes da pojedini korisnici imaju ove brzine kod kuce sta ja tu mogu.pogledaj samo server gde su vrsili speed test.Nijedan nije iz BG.Pa ti sad vidi ko se pravi pametan.A photoshop je samo jedan od nacina za pravljenje laznog speed testa.A ne bi me cudilo ni da su radnici lelekoma.

Zasto ne bi imali ove brzine, ne znas da je bilo slucajeva da su pojedincima ponekad greskom konfigurisali i vece brzine u nekom kratkom periodu. I nije lepo da nazivas clana foruma glupim a od juce si clan i nemas veze ni sa cim vec si se uhvatio tvrdoglavog pesimizma ko tele za put.

Kad nesto dobijes besplatno, znaj da su te zaje***...
Isto to vazi i za ovu akciju lelekoma, dobijas cetiri meseca dzabe, pa ti onda sledeca 12 racunaju po ovim starim cenama. Kako vidim, dosta provajdera zeli da iskoristi trenutnu situaciju i da sto vise zaradi na ovom skupom netu... Po svemu sudeci, verovatno ce doci do "pojeftinjenja", i njima sad najvise odgovara to sto niko ne zna tacno kad ce to pojeftinjenje biti.

ako smo do sad izdržali sa ovim govnetom od neta još malo je ostalo do "boljih vremena". ovo su navlakuše sa kao povećavanjem brzina na 16Mb/s i sa tim akcijama, prvo od sezama a onda od tele(lele)koma. da bi se desilo nešto sa netom moraju bar min. dva nova fiksna operatera da dođu da bi napravili kompetenciju. valjda će od sledeće godine biti neki zakon za telekomunikacije, eno i onaj seronja iz ratela govori o voipu danas u blicu, kao od sledeće godine.

s tobom nesto duboko nije u redu.POGLEDAJ SERVER PREMA KOME SU MERILI BRZINU.I sta ti vredi sto si sto godina clan kad si teska NEZNALICA.I kako bre to bas jutros da im konfigurisu te sulude brzine.Znaci ne lupaj.

Kakve to veze ima sa bilo cim da li su merili u frankfurtu ili beogradu? Jel bi menjalo na stvari da su testirali server iz beograda? Sta bi bilo drugacije pametni covece?

pa na primer bila bi veca brzina neznalice.a drugo je.. mi se vise za te sitne provokacije sa tim testovima.od jutros je njih nekoliko prodavalo te fore i ja sam ih nazvao pravim imenom.A dal je test lazan ili nije i za to me jos vise zabole.uglavnom test moze da se lazira a ti zivi u zabludi da ne moze.ja sam i reko da je to mozda provokacija nekog od radnika lelekoma.

Alo vas dvojica, dosta bre tog
wankvt1.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno