@ paradigma
to sam prvo proverio, i to je taj cpu.
Ja ne mogu da verujem sta citam ovde...
@ paradigma
to sam prvo proverio, i to je taj cpu.
A jok nije... skinut IHS i puca trece jezgro. Sta ti mislis, koji je to CPU?Hahahaha fenomenalno, a jos fenomenalnije je da svi automatski predpostavljaju da je to taj cpu.
Rekao je vec - trece.4. Sistemom eliminacije, probaj da u utvrdis koje jezgro ne radi.
Mislim da nikome ovde nije cilj da tebe "ocrni" (uostalom, zasto bi... ti si samo isao po APP sistemu - i proslo je), vec je bes usmeren ka firmi koja je takav procesor pustila u slobodnu prodaju. To je poenta cele price.Molio bih sve prisutne da se suzdrze preuranjenih komentara, jer u naletu i prevelikoj zelji da me ocrne...
Sve to ima logike, kao sto rekoh, da ustanovimo da je to stavrno taj procesor i onda cemo dalje lako.
Ne mora procesor, dovoljno je samo da se ustanovi da je to ista firma,pametnom dovoljno
Ne mora procesor, dovoljno je samo da se ustanovi da je to ista firma,pametnom dovoljno
Ja iskreno verujem da je Srpska domsljatost uspela da doskoci precenjenom zapadnjackom "seal"-u.Na svakom proizvodu pise "Do not accept this item if the factory seal is broken"... Tako da treba kupiti novu a ne "novu" komponentu!
Koliko njih ima sa stavom "ma, samo da radi", pa im ne smetaju ni ostecene/iscepane ambalaze, otvarane kutije, ispipan hardver... samo na ovom forumu ih se nagledasmo za sve ove godine, a bas pre neki dan smo imali poslednji "slucaj".Na svakom proizvodu pise "Do not accept this item if the factory seal is broken"... Tako da treba kupiti novu a ne "novu" komponentu!
Bas sam juce na overclockers.net citao postove gde i strendzeri na zapadu od svojih dilera dobijaju otvorenu robu a pogotovo je to cesta pojava u shipingu.....Cini mi se da sto duze gledam ove zapadnjake pod uticajem krize, sve mi vise lice na nas.Koliko njih ima sa stavom "ma, samo da radi", pa im ne smetaju ni ostecene/iscepane ambalaze, otvarane kutije, ispipan hardver... samo na ovom forumu ih se nagledasmo za sve ove godine, a bas pre neki dan smo imali poslednji "slucaj".
Ne razumem taj stav nikako (kad/ako je novo, hocu da bude NOVO!), ja razmisljam isto kao i ti, al' sta ces, 100 ljudi - 100 cudi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari