- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 680
...a cini mi se da nemam neke specijalne zahteve!
Ekran: dobar ugao gledanja, ne zanima me rezolucija, format i velicina. MAT! ako je ikako izvodljivo, nikakve glossy varijante...
Procesor: bilo koji noviji i efikasan, dakle NE celeron ili sempron
GFX: integrisano - ati xpress 200M ili bolje, dakle NE intel; odvojeno - bilo sta low end, da ne dize puno cenu
Memorija: max 2x512. al sto manje to bolje, posle cu da nabacim jos.
HDD: bilo sta na 5400 RPM, cak i 40Gb, 60Gb optimalno
Optical: DVD-CD/RW dovoljno
Ostalo: WiFi b/g, Bluetooth, LAN, SD citac, eventualno Fire Wire i IR
da je kvalitetne izrade i da nije mnogo ruzan...
sve ostalo, tipa autonomija, tezina, velicina itd. samo da nije bas ocajno.
video sam nekoliko HP/Compaq modela po netu koji bi mi odgovarali (v3000, dv2000...) al to nema kod nas. nx6325 moze da se konfigurise tako da mi odgovara, al treba izvrteti 100 telefona da bi to izboksovao kod nas. sem ako neko nije naleteo na tako nesto, nek javi!
cena je prilicno ogranicena samim specifikacijama, pa necu ni da navodim budzet.
ima li neko ideju?
Ekran: dobar ugao gledanja, ne zanima me rezolucija, format i velicina. MAT! ako je ikako izvodljivo, nikakve glossy varijante...
Procesor: bilo koji noviji i efikasan, dakle NE celeron ili sempron
GFX: integrisano - ati xpress 200M ili bolje, dakle NE intel; odvojeno - bilo sta low end, da ne dize puno cenu
Memorija: max 2x512. al sto manje to bolje, posle cu da nabacim jos.
HDD: bilo sta na 5400 RPM, cak i 40Gb, 60Gb optimalno
Optical: DVD-CD/RW dovoljno
Ostalo: WiFi b/g, Bluetooth, LAN, SD citac, eventualno Fire Wire i IR
da je kvalitetne izrade i da nije mnogo ruzan...
sve ostalo, tipa autonomija, tezina, velicina itd. samo da nije bas ocajno.
video sam nekoliko HP/Compaq modela po netu koji bi mi odgovarali (v3000, dv2000...) al to nema kod nas. nx6325 moze da se konfigurise tako da mi odgovara, al treba izvrteti 100 telefona da bi to izboksovao kod nas. sem ako neko nije naleteo na tako nesto, nek javi!
cena je prilicno ogranicena samim specifikacijama, pa necu ni da navodim budzet.
ima li neko ideju?