Milenijumkv
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.10.2018
- Poena
- 115
Kad smo kod Samsunga. Posle buds+ sam koristio buds 3 pro i sluske od 8 dolara su mi bile bolje od njih odnosno Soundpeats T3 pro.
Hahaha, pa kontao sam da si skinuo sve te folije, ja sam se isto malo mucio, dok nisam procitao upustvo, naime stare mini pro hybrid sam uparivao sa dugim pritiskom na jednu od slusalica , sa ovima to nije radilo.
Dok ti po kuci otimaju sta ti stigne, u medjuvremenu bi(h) mogao meni da uzmes te H3 za $85!? 🫣🤭🙏 Njih merkam vec neko vreme...SoundPeats H3 za 81$ sa coinsima, ili sacekati ~10ak dolara nizu cenu, koliko vidim da je bilo najnize?
Nije mi hitno, cekam CPP3+ i Liberty 4 da mi stignu, pa da vidim ko ce po kuci sta da mi otme. 🙂
Uzimaj ako imas opciju a da glava ne boli 👍😀, meni su postale odavno daily nekako po defaultu kad hocu da izdvojim vreme da slusam muziku , samo uz njih ja bi ti savetovao azla xelastec 2 eartipove da uzmes na aliju pa posle da nakacis , m ili l zavisi koje obicno nosiš, jer je na njima jos cistiji zvuk. U suštini imaju jako dobar i Anc tj potcenjen, i uz par modela najkomfornije su tws sluske sto se retko pominje. Zvuk je odličan , znam da može biti bolji itekako iz licnog iskustva kod raznih zicanih modela, ali ovde je imerzija u separaciji instrumenata i kako je to prezentovano uhu tako da itekako poseduju magiju i u prednosti su u odnosu na druge razne tws modele.... nego, ima li neko iskustva sa B&W Pi8? Kostaju i sve to, ali da li su zaista doooobre, bez da se mnogo tvikuje/EQ zvuk (novac nije bitna stavka ovde, samo kvalitet zvuka). Da li je zvuk zaista wow/muzikalan/detaljan/prostoran sa njima? Nemam opciju da ih probam, nazalost, ali imam da ih uzmem bez da me mnogo boli. 🙂 Hvala vam.
Hvala za savet za eartipove i odgovor.Uzimaj ako imas opciju a da glava ne boli 👍😀, meni su postale odavno daily nekako po defaultu kad hocu da izdvojim vreme da slusam muziku , samo uz njih ja bi ti savetovao azla xelastec 2 eartipove da uzmes na aliju pa posle da nakacis , m ili l zavisi koje obicno nosiš, jer je na njima jos cistiji zvuk. U suštini imaju jako dobar i Anc tj potcenjen, i uz par modela najkomfornije su tws sluske sto se retko pominje. Zvuk je odličan , znam da može biti bolji itekako iz licnog iskustva kod raznih zicanih modela, ali ovde je imerzija u separaciji instrumenata i kako je to prezentovano uhu tako da itekako poseduju magiju i u prednosti su u odnosu na druge razne tws modele.
Hvala za savet za eartipove i odgovor.
Kapiram da ne mogu da se porede sa nekim kvalitetnim žičanim, ali uz novi Fiio Air Link (recimo?) nadam se da to sve ima smisla nekog ako želim jednostavnost, portabilnost i ultimativno bežično iskustvo tog tipa sluški. 🤷♂️
Edit: Imate li savet za tws sa najboljim “soundstage-om”?
Mislim da su se Devialet Gemini 2 pominjale kao sa verovatno najboljim stejdžom (uporedive cene).Hvala za savet za eartipove i odgovor.
Kapiram da ne mogu da se porede sa nekim kvalitetnim žičanim, ali uz novi Fiio Air Link (recimo?) nadam se da to sve ima smisla nekog ako želim jednostavnost, portabilnost i ultimativno bežično iskustvo tog tipa sluški. 🤷♂️
Edit: Imate li savet za tws sa najboljim “soundstage-om”?
Nisam siguran da razumem. 🫣Sony WF-1000XM5 bolje zvuči preko AirLink-a, nego LDAC-a preko Samsung-ovog BT-a.
Bas sinoc sam uzeo mini hybrid i naizmenicno pustao neke numere i def to postoji, e sada ja ne umem to dobro ni da definisem, moze i da se kaze ostar zvuk, to se na mini pro hybrid cuje jako malo u pozadini, i to cujem jedino kada obratim paznju zato sto je jako diskretno. Kod CP+ dolaze do izrazaja ti detalji i cuje se jasno, te zvukove u stvari stvaraju instrumenti koji se cuju u pozadini, kao recimo haj het ili bas bubnjevi da pokusam da objasnim sta je to.Ja sam skontao da je to taj malo "oštriji" zvuk koji proizvodi xMEMS kristalni drajver, i da dolazi u paketu sa preciznošću reprodukcije i brzinom koju ta tehnologija donosi. I meni je na početku smetalo, verovatno jer te zvuke na P20i ranije nisam ni čuo, ali sad sam se već navikao. Pretpostavljam da su ove slušalice na suprotnoj strani spektra kada bi se posmatrao parametar "topline" zvuka.
Meni su Beyerddinamic Free Byrd imale najbolji stage, koji mi je bas nedostajao na Sennheiser i Sony. Devialet nisam probao.Imate li savet za tws sa najboljim “soundstage-om”?
Samo AirPods 3 Pro za iPhone ako ti novac nije problem.Sta se od slusalica preporucuje za Iphone? Da li ici na airpods pro 3 ili ima neka bolja alternativa u tom cenovnom rangu?
Nisam čuo za iste. Hvala puno na odgovoru tj savetu. 🙏🏻🩵Meni su Beyerddinamic Free Byrd imale najbolji stage, koji mi je bas nedostajao na Sennheiser i Sony. Devialet nisam probao.
Fiio Air Link ne pronalazim u BGu nigde. Gde to nabavljate? 🫣🤷♂️Stigao FiiO Airlink... "Must have" za svakoga ko ima iole bolje slušalice i npr. iPhone 🙂
Ja sam ga primarno uzeo da mogu i sa računara da puštam LDAC.
Nisam upario sve slušalice koje imam, niti ima neke potrebe da povezujem npr. JBL 770 koje imaju samo AAC.
Zgodno je što, kada se upare sa Airlink-om, slušalice, logično, ostaju uparene. Posle toga gde god da se poveže Airlink (MacBook, MacStudio, iPad, iPhone...), automatski se povezuje sa slušalicama sa kojima je uparen i pušta zvuk u LDAC-u ili drugom HiRes codecu.
Zvuk je jako dobar na WF-1000XM5 bubicama preko AirLink-a.
Nisu mi...
Možda je ovo ipak optimalno rešenje @Diablo 2 & @rema1301 , plus neka bolja slušalica od Airpods, ali za slušanje muzike - to podvlačim. Sve funkcionalnosti ekosistema i stvarno odličan psihoakustičan algoritam kroz AAC može da se dobije samo sa oriđinale. Da sam posvećen Apple korisnik imao bih oba, možda ne odmah, ali to bi bio neki target.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari