Šta je novo?

TWS slušalice

Prilozi

• Screenshot 2025-12-01 120443.jpg
    Screenshot 2025-12-01 120443.jpg
    13.3 KB · Pregleda: 70
H3 je izgleda prošao bez carine, otpremljen iz sorting centra, sledeći korak je isporuka.

Drugačiji status za kapsulu, ali izgleda da je i ona portrčala kroz status samo u carini i da je već u sorting centru.

Evo sta se meni pojavljuje kada pretrazim preko poste.

Screenshot_20251201_115532_com.opera.browser.jpg

Ne znam, do sada nikada nije ovako, buni me sto dugo stoji, od 25.11, u sorting centru u Srbiji. Doduse prvi put mi nesto ide preko NL poste.

To je prvi status koji im pošalje pošta iz koje stiže paket kada krene ka Srbiji, tj. barem sam ja to tako shvatio.

Unaci u onaj parcel app sajt, trenutno mi je on za oba para slušalica prikazao najdetaljnije informacije.

Taj status znači da su tog datuma registrovane u regionalnom centru koji je poslao status našoj pošti, Mađarska, Holandija itd. Sledeći status će biti od naše carine. Bukvalno je uvek tako kad ide pošiljka sa praćenjem, mislim da nema potrebe da se ovde diskutuje o tome, ima tema o praćenju. Evo na šta mislim:

1000017201.jpg

Evo kako je kod mene.....Ne žuri mi se pa nek stignu i do NG 😊

Prilozi

• Screenshot_20251201_144944_Chrome.jpg
    Screenshot_20251201_144944_Chrome.jpg
    43.8 KB · Pregleda: 31
Taj status znači da su tog datuma registrovane u regionalnom centru koji je poslao status našoj pošti, Mađarska, Holandija itd. Sledeći status će biti od naše carine. Bukvalno je uvek tako kad ide pošiljka sa praćenjem, mislim da nema potrebe da se ovde diskutuje o tome, ima tema o praćenju. Evo na šta mislim:

Pogledajte prilog 515544
Da da, nijw tema izvinjavam se, nego nisam imao nikada ovakvw statuse, ocito preko NL poste ide malo drugacije, meni bi uvek prvi status bio kao taj tvoj, tj kada dodje na carinu u izmenicnu postu.
Ovaj zasnji status me buni, pise da je paket u Srbiji a nista se ne desava od 25-tog
Screenshot_20251201_095651_com.opera.browser.jpg

Ali pogledaj donji status, isti je kao tvoj, tek kad stigne u Srbiju promeni se status. Stoji tamo, dešava se, zastoj. Kad bude stigla, dobiće status "prispela".

1000017204.jpg

Inače capsule prošle carinu, sutra stižu na adresu, pa javljam utiske.

1000017205.jpg

Kod mene na sajtu pošte stoji samo 1 zapis
21.11.2025. 07:41:00 Status Prijem i to je to.

H3 je izgleda prošao bez carine, otpremljen iz sorting centra, sledeći korak je isporuka.

Drugačiji status za kapsulu, ali izgleda da je i ona portrčala kroz status samo u carini i da je već u sorting centru.

Poručio 17-og, poštar doneo 28-og, ništa nisam platio.

Da H3, koristio sam bubice davno još u vreme Sony Ericsson Walkman telefona, ovo su mi prve bežične slušalice. Onako na prvu udobne su, hteo sam capsule 3 pro plus, vidim svi ih hvalite, ali na kraju se odlučio za H3. Što se zvuka tiče to mora neko ko ima više iskustva sa ovakvim slušalicama da kaže da li vrede ili ne. Meni zvuče odlično.

Kada se slusa recimo youtube music, koji kodek koriste capsule pro plus?

Najviše LDAC... Ako imaš Android to selektuješ kada ih upariš, ako imaš iPhone - ne podržava LDAC, tako da će ti raditi u AAC.

Za vas koji ste kupovali H3 @dexy @nidza , jel ovo ok cena ili može i niže?

Prilozi

• IMG_0224.jpeg
    IMG_0224.jpeg
    116.9 KB · Pregleda: 66
I meni od jutros stoji RSBEGC od 08:00:25.
Realno je valjda da ih isporuče do Svetog Nikole

Stigle i meni jutros u izmenicnu postu, ako ne odu na carinjenje sutra su kod mene. Jedva cekam da ih probam.

Jesu ovo prave OnePlus Buds 4 kojih na KP ima za oko 103-110e (i više)?

A jesu li ovo prave SOUNDPEATS Air5 Pro ?
Po prodavnici jesu prave.

Inace naručih SoundPEATS Capsule3 Pro+ po ceni od 60,62e (nisam imao velike popuste ni coine), ima snajka da se za Novu godinu ili Božić obraduje, poklon su njoj...

Poslednja izmena:
Jesu ovo prave OnePlus Buds 4 kojih na KP ima za oko 103-110e (i više)?

A jesu li ovo prave SOUNDPEATS Air5 Pro ?
Po prodavnici jesu prave.

Inace naručih SoundPEATS Capsule3 Pro+ po ceni od 60,61e (nisam imao velike popuste ni coine), ima snajka da se za Novu godinu ili Božić obraduje, poklon su njoj...
Prema ceni ja mislim da jesu. Imas i jeftinije, ja sada pretrazih meni nudi cenu od 58$...

Testirao sam malo SoundPeats CPP+, nije da sam baš merodavan, ali osetna je razlika u kvalitetu zvuka u odnosu na Anker P20i koje sam do sada slušao. Uključio sam LDAC ali ne znam da li to ima efekta na deezer hifi, mada piše da je to FLAC kvalitet. Nisam imao prilike da testiram mnogo kvalitetnijih modela, ali recimo da jesam Anker Liberty 5, i one imaju bolji ANC, mada su i dosta skuplje, za zvuk nisam siguran. Svakako za ovih 40+ eura je odlična kupovina.

Nijedne navedene nemaju bolji zvuk od kapsule, ali ANC vrlo moguće, pošto je kod ovih osrednji. Meni je završavao posao za avion, to šljaka dobro, vetar ne.

ANC je baš surov na liberty, neugodna tišina, takav sam osećaj imao. Ovde to nije tako izraženo, ali radi posao sasvim solidno.

Ja moje ocekujem danas. Prosle bez carine, videcu kada dodju, do sada sam imao mini pro hybrid.

Dobio sam ih, ima razlike u odnosu na mini pro hibrid, cujw se vise detalja, zvuk je nekako puniji, cuju se instrumenti u pozadini, to pre nisam toliko primecivao, hahha, bukvalno cujem gitaru, bubnjeve i sl, malo neobican oseecaj.
Par pesama sam poslusao na yotubemusic, ne znam kako ce biti kada skinem nwsto veceg kvaliteta. Pricali stw ovde da treba ukljuciti ldac, kako se to radi, ja ne nadjoh u apk ta podesavanja? Ima li podesavanja za ekvilajzer nekih?
Pakovanje mogo kvalitetnije u odnosu na predhodne sluske, vii se da su ovo ozbiljnijw slusalicw, plastika slusalica kvalitetnija.
IMG_20251203_121653.jpgIMG_20251203_121700.jpgIMG_20251203_121805.jpg

Poslednja izmena:
U bluetooth podešavanjima samih slušalica, uključiš LDAC. Onda u developer options namestiš kao na priloženim slikama ekrana koje ću okačiti za koji minut. Sve ovo podešavaš dok su ti slušalice aktivne, tj. dok su povezane sa telefonom.

1000017259.jpg

1000017257.jpg

Inače transparency mode je vrhunska stvar, konačno ne moram da gasim muziku i skidam slušalice ako se desi da moram sa nekim da komuniciram.

Prilozi

• 1000017255.jpg
    1000017255.jpg
    40.3 KB · Pregleda: 29
Poslednja izmena:
U bluetooth podešavanjima samih slušalica, uključiš LDAC. Onda u developer options namestiš kao na priloženim slikama ekrana koje ću okačiti za koji minut. Sve ovo podešavaš dok su ti slušalice aktivne, tj. dok su povezane sa telefonom.

Pogledajte prilog 516328

Pogledajte prilog 516324

Inače transparency mode je vrhunska stvar, konačno ne moram da gasim muziku i skidam slušalice ako se desi da moram sa nekim da komuniciram.
Nazalost ,izgleda da cu morati da sacekam novi telefon, koriatim zamenski p40 lite i izgleda da nema tih podesavanja, evo sta mwni nudi kada odem u podesavanja slusalica u blootuth-u.Screenshot_20251203_144316_com.android.settings.jpg

Google kaže da p40 lite ne podržava LDAC.

Nazad
Vrh Dno