Šta je novo?

TWS slušalice

Ipak sam nešto zeznuo čišćenjem, sad sam ove rupe zatvorio sa komadićem selotejp trake i sad je zvuk ponovo normalan. Šta je ta tačkica nemam pojma. Eto jedan danak ne iskustvu.

Prilozi

• IMG_0188.jpeg
    IMG_0188.jpeg
    145 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Earfun Air Pro 4 ili Soundcore Liberty 5? I jedne i druge su oko 40e, pa me zanima šta mislite?
Imam Galaxy Buds+ i P20i, zvuk na P20i je meni super kapiram da je na tim slušalicama još bolji.
Nisam sada neki audiophile, ali primetim neku razliku.

Tajland, Lazada, ima vrhunskih popusta, kupio sam svašta.

Ima, ali ne znam da li šalju u Srbiju, ja naručujem tamo.

Ne može, ne daju ni da se verifikuješ bez thai broja telefona.

Odavno mi se svidjaju i sve sam se nadao da ce neko da ih kupi pa da napise recenziju ali izgledami da cu to morati da budem ja😄.
Najvise me koce ove jeftine sluske tipa Soundpeats koje odlicno rade pa se onda dvoumim

Meni trenutno non+ za 29.94€ dok su + 55.82€.

Pozdrav! Imam nekoliko dana slušalice Xiaomi Redmi Buts 6 Play i primetila sam da se, kada u aplikaciji menjam audio efekte, slušalice nejednako čuju. Npr. kada izaberem "Balanced sound" zvuk blago prelazi više na levu slušalicu, kada izaberem "Enhance treble" prelazi blago na desnu slušalicu, dok je zvuk na "Enhance bass", "Enhance voice" i "Boost volume" ujednačen na obe slušalice. Meni se javiše sviđa efekat "Balanced sound" pa me malo nervira što se zvuk čuje više sa leve strane. Nije to nešto drastično, i svesna sam da su slušalice jeftine, ali jako mi se sviđaju, udobne su, lagane i zvuk je odličan. Pa ako neko ima iste takve, da li ste primetili isto, da li je to normalno kada se menjaju razni efekti pa da ne obraćam više pažnju, ili nešto ipak nije u redu?

Jesu li čiste? Ako je do toga uopšte, ali ako su malo zapušene od prljavštine, može da se utišava zvuk i da nestane bas, na primer.

Čiste su, imam ih tek par dana. Isprobala sam sve veličine uložaka, čak sam levu slušalicu stavila na desno uvo a desnu na levo. Kad izaberem "balanced sound" tačno se zvuk preliva na levu slušalicu, iako je na desnom uvetu, a "enhance treble" na desnu, iako je na levom uvetu.

I just found this on AliExpress:
€219.97 | SoundPEATS Capsule3 Pro+ ANC Wireless Earphone Hi-Res Audio Bluetooth 5.3 Earbuds HiFi Stereo Sound with xMEMS Speaker,6 Mic,43H

I just found this on AliExpress:
€105.58 | SoundPEATS Capsule 3 Pro Bluetooth 5.3 Earphone TWS True Wireless Earbuds 43dB Hybrid ANC Hi-Res Certified with LDAC Audio Codec

Podrazumeva se da ulaziš kroz coins sekciju, da imaš dovoljno novčića i da je zemlja MKD.

Čiste su, imam ih tek par dana. Isprobala sam sve veličine uložaka, čak sam levu slušalicu stavila na desno uvo a desnu na levo. Kad izaberem "balanced sound" tačno se zvuk preliva na levu slušalicu, iako je na desnom uvetu, a "enhance treble" na desnu, iako je na levom uvetu.
Ako bez ikakvih efekata rade dobro, slušalice su dobre, nešto je sa softverom tako.

Prilozi

• IMG_4257.jpeg
    IMG_4257.jpeg
    81.9 KB · Pregleda: 32
Kupi par komada, meni ne nudi takve cifre nakon što se ulogujem.

Nazad
Vrh Dno