Šta je novo?

TWS slušalice

Odneo slusalice u lokalni servis da provere u cemu je problem, zovu me ljudi kazu sve je u redu rade najnormalnije i pune se, a kod mene mrtve kuci ne reaguju. Koji su to gremlini da mi je znati. Dobro je da su ok sad.

Možda su ih malo brisnuli kad su ih preuzeli pa kontakti proradili ?

Ima li neko preporuku za slusalice za trcanje? Bitno je da ne ispadaju iz usiju, zvuk nije toliko bitan, budzet do nekih 50€

Prilozi

• Screenshot 2025-10-18 122521.jpg
    Screenshot 2025-10-18 122521.jpg
    33.6 KB · Pregleda: 22
TOZO HT2, JBL Tune 520BT, Anker Soundcore Life Q20, JLab Studio Pro, Monoprice BT-300 ANC...

Ovo je bone conductor slušalica. Jeste za trčanje, oslobodi otvor uha za pažnju na okolinu.

Ovo je bone conductor slušalica. Jeste za trčanje, oslobodi otvor uha za pažnju na okolinu.
Nisam znao da se tako zove, da da uvek moram da oslobodim jednu kako bih cuo okolinu oko sebe.

ANC bubice imaju transparent mod. Semi bubice su slobodne u školjki, čuje se okolina. Mana je kad je buka ili vetar, neupotrebljive budu.

Nisam o tome toliko razmisljao, mada u delovima grada gde trcim obicno nema toliko buke, da li postoji neka verijanta ovih bone conductor slusalica ili nesto na taj fazon sa ANC a da bude do 50-60e, takve slusalice bih koristio samo za trcanje.

Nazad
Vrh Dno