Mjok, touch je savrseno odradjen jer moras "da ga ciljas", tesko ces ga slucajno aktivirati. Lakse mi celom sakom aktivirati nego prstima vijatiSmrznem se kad vidim touchništa bez dugmeta.
Zadovoljan sa anc? Da li imaš nešto za poređenje?
Заобиђи онда Будс 2 јер ајфон не подржава Самсунгов софтвер који мораш да инсталираш уз њих.Ima klinka iPhone. I to li ima veze? Zar nije blutut sve isto?
Od 100 do 10% sa porukom Recharge headset tacno 7 sati bez vadjenja iz usiju.jos da vidim koliko izdrze baterije:
Kaze familija da me odlicno cuje. Problemi nastaju kada sam u bucnom okruzenju i mic previse filtrira, kazu da je tise. No to je bilo bas bucno okruzenje![]()
Bluetooth je isto, aplikacije ne.Ima klinka iPhone. I to li ima veze? Zar nije blutut sve isto?
Meni ne ispadaju. Doduše ja imam malo manje uši, pa sam stavio manje tip-ove i savršeno stoje. Ali video sam da i za njih imaju foam tips da se kupe, tako da nema zime.Znači dobar je fit, ne ispadaju lagano?
Pošto kukaju ljudi i na njih da su loše što se toga tiče, kao i pro.
Све зависи од облика ушне шкољке, мени нпр лева хоће да "исклизне" по некад, не испадне скроз, ал мало изађе напоље. Говорим за Будс 2.Znači dobar je fit, ne ispadaju lagano?
Pošto kukaju ljudi i na njih da su loše što se toga tiče, kao i pro.
Sad videh na Comply ove: https://www.complyfoam.com/collections/galaxy-buds-pro/products/truegrip-for-samsung-galaxy-buds-proBuds pro ispada ozbiljno,
... pošto Comply nikada nije napravio nastavke za njih, bacite link.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari