Pokreni aplikaciju na telefonu i proveri da li je mozda jos neki uredjaj povezan sa slusalicama.Meni su stigle Soundcore Liberty 4 NC i naravno problemi (koje nisam imao sa džab džabe Haylou GT1 Pro).
Ne mogu se povezati sa PC, Android ne vidi jednu slušalicu. Ovo drugo sam rešio ali i dalje ne mogu povezati sa PC.
Pazi sa njima, izgleda da imaju fabricku gresku jer su i sinu i meni identicno riknule posle cirka godinu dana.Uzecu u obzir prve
Naruči sa AliE. Ne gori valjda toliko ?Jel imaju neke tws slusalice da traju 5h+ sati? Gledam nesto da uzmem, ali ono sto trazim nema (kod nas)..
Meni su stigle crne...uglavnom je sve isto kao što si napisao, jedino što sam ja zadovoljan kako ANC radi, primeti se velika razlika u veoma bučnom okruženju u ulici sa velikim protokom saobraćajaStigle mi Moondrop Space travel za suprugu. Naravno ne mogu da se porede što se tiče zvuka sa B&O, ali kako su ovi spakovali ovo u 20$ svaka čast.
Dizajn sasvim pristojan.
Kutijica malo retardirana vađenje i vraćanje u istu.
ANC meh i čajna glas za menjanje moda je 🤡
Latency je ok za YT.
Aplikacija je kanta.
Zvuk je solidan, čist, bas je solidan.
Pozivi i mikrofon sasvim dobro.
Baterija oko 4h ok.
Mnogoooo bolje od Soundpeats free classic 2 ako već poredimo tu klasu.
Pogledajte prilog 418076
Mislio sam da uzmem harman kardon fly bt, sad kakve su ne znam, pogledacu danas nekoliko recenzija. Mada odabrao sam nekoliko, pa cu ovih dana lepo da odvojim dan za to.Pazi sa njima, izgleda da imaju fabricku gresku jer su i sinu i meni identicno riknule posle cirka godinu dana.
Ako garancija nije lako ostvariva, bolje zaobidji.
Pisao sam većJel imaju neke tws slusalice da traju 5h+ sati? Gledam nesto da uzmem, ali ono sto trazim nema (kod nas)..
Pre-orders are live at the Oppo store in China, with sales scheduled to begin on January 8. OnePlus Buds 3 are available in Black or Blue and cost CNY 500, which is $63/€57.
Baterija je generalno najjslabija kod Samsung slusalica,katastrofalno slaba.Ja sam imao problema sa njima i sa servisom promobi.Sad i nikada vise Samsung slusalice,a za garanciju i promobi i za sam Samsung ovde u Srbiji,sve najgore mislim.Sto dalje od njih.Huawei su mama za njih,free buds 4i ih razvaljuje sto se baterije tice a i zvuka.Svi drugari koji su uzimali Samsung TWS, nesto im je geknulo posle 6 meseci maks.
Uglavnom bude jedna slusalica koja prestane da radi.
A i ovde sam procitao horor price za Samsung i njihovim zvanicnim servisom i garancijom.
Cudi me da neko nije krenuo da stavlja super kondenzatore umesto baterija u TWS, posto generalno baterije ce sigurno da riknu.
Ne bi bilo lose resenje.
Meni su Buds Pro prestale da ispadaju otkad sam naručio ove gumice sa duplim naborom: https://www.aliexpress.com/item/1005003695971394.html
Par puta mi se desilo i da su ostale u uhu kada skidam slušalice. E sad, to je individualno.
Nisam isprobavao druge gumice osim ovih postojećih što su došle sa slušalicama.@psychofedex
Dzabe da ti preporucujemo modele pre mislim da je problem sa eartips-ima. Jel si probao da menjas, ne samo velicinu vec i materijal? Umesto gume sundjer npr. Pitam posto ja imam takodje buds pro, buds obicne (prva generacija) i buds live. Nisam imao nikakvih problema sa prva dva modela prilikom trcanja, a buds live imaju svakako specifican "fit" u usima, tj usnoj skoljci, pa njih ne bih ni koristio za takve akcije 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari