Šta je novo?

TWS slušalice

Jesam, ali opet sve isto. Ni ne secam se gde su kupljene kako bih reklamirao.

Meni su stigle Soundcore Liberty 4 NC i naravno problemi (koje nisam imao sa džab džabe Haylou GT1 Pro).
Ne mogu se povezati sa PC, Android ne vidi jednu slušalicu. Ovo drugo sam rešio ali i dalje ne mogu povezati sa PC.

Stigle mi Moondrop Space travel za suprugu. Naravno ne mogu da se porede što se tiče zvuka sa B&O, ali kako su ovi spakovali ovo u 20$ svaka čast.
Dizajn sasvim pristojan.
Kutijica malo retardirana vađenje i vraćanje u istu.
ANC meh i čajna glas za menjanje moda je 🤡
Latency je ok za YT.
Aplikacija je kanta.
Zvuk je solidan, čist, bas je solidan.
Pozivi i mikrofon sasvim dobro.
Baterija oko 4h ok.
Mnogoooo bolje od Soundpeats free classic 2 ako već poredimo tu klasu.
20231212_125322.jpg

@Antara
Hvala za review iz prve ruke. Ja nakupio kupona na ali-ju i uzeo, cekam ih, ali za ove pare sto sam dao, tesko da moze bolje 😀

SmartSelect_20231130_084906_AliExpress.jpg

Meni su stigle Soundcore Liberty 4 NC i naravno problemi (koje nisam imao sa džab džabe Haylou GT1 Pro).
Ne mogu se povezati sa PC, Android ne vidi jednu slušalicu. Ovo drugo sam rešio ali i dalje ne mogu povezati sa PC.
Pokreni aplikaciju na telefonu i proveri da li je mozda jos neki uredjaj povezan sa slusalicama.

Stigle mi danas Beyerdynamic Free Byrd.
Bio sam skeptican jer sam bio uveren da ih previse hvale, srecom nisam bio u pravu.
Tacno izrazeni detalji, nista nije prenaglaseno, utisak sirokog stage-a, anc bolji od Senn, mic (razgovori) bolji od Senn, transparency mode bolji od Senn, iako su vece od CX Plus poprilicno su udobnije, glasnije su od Senn (moze biti bitno nekom kod klasicne muzike).
App jednostavan ali funkcionalan, fali customisation komandi, fali mi super stvar od Senn a to je kada ide mjuza i stisnes pauzu, automatski prelazi u talk mode dok kod BD moras rucno da prebacujes.
App ima hearing test sa kojim dobijes zvuk za svoje usi i stvarno, dobio sam bolji, detaljniji zvuk posle testa, bolje odradjeno nego na Senn.
U prevodu, dobio sam vise za koliko sam vise i platio BD.

1000016161.jpg

Baseus launches affordable Encok WM01 TWS earbuds with Bluetooth 5.3, low latency for 9$

Baseus-Encok-WM01-TWS.jpeg

Nisam našao da li je iko pominjao, ali evo da bude zapisano: ja konkretno koristim Redmi Buds 3 Pro na Samsungu A52s, i pošto telefon nije iz Xiaomi familije, nema softversku podršku za čačkanje opcija na njihovim modelima slušalica. Iz nekog razloga, na Redmi Buds 3 Pro su po defaultu aktivna samo dva moda, koji se mijenjaju dužim pritiskom na touch površinu na bubici: ANC i Transparency. Dok nisam stavio Mi Buds M8 aplikaciju, ja sam mislio da su sluške samo okej, i to je to, ali kad sam aktivirao treći mod, OFF.... :D To je tek to. Za 3999RSD koliko sam ih platio sam više nego zadovoljan.

Jel imaju neke tws slusalice da traju 5h+ sati? Gledam nesto da uzmem, ali ono sto trazim nema (kod nas)..

Iz licnog iskustva Senn CX Plus (6+ sati), takodje i Free Byrd

Vazi, hvala. Uzecu u obzir prve, posto mi druge prilicno prelaze cenu koju bi dao za slusalice, a ne znam da li mi se isplati.
Otvoricu temu u sta da kupim, da ne gusim ovde.

Stigle mi Moondrop Space travel za suprugu. Naravno ne mogu da se porede što se tiče zvuka sa B&O, ali kako su ovi spakovali ovo u 20$ svaka čast.
Dizajn sasvim pristojan.
Kutijica malo retardirana vađenje i vraćanje u istu.
ANC meh i čajna glas za menjanje moda je 🤡
Latency je ok za YT.
Aplikacija je kanta.
Zvuk je solidan, čist, bas je solidan.
Pozivi i mikrofon sasvim dobro.
Baterija oko 4h ok.
Mnogoooo bolje od Soundpeats free classic 2 ako već poredimo tu klasu.
Pogledajte prilog 418076
Meni su stigle crne...uglavnom je sve isto kao što si napisao, jedino što sam ja zadovoljan kako ANC radi, primeti se velika razlika u veoma bučnom okruženju u ulici sa velikim protokom saobraćaja

Pazi sa njima, izgleda da imaju fabricku gresku jer su i sinu i meni identicno riknule posle cirka godinu dana.
Ako garancija nije lako ostvariva, bolje zaobidji.
Mislio sam da uzmem harman kardon fly bt, sad kakve su ne znam, pogledacu danas nekoliko recenzija. Mada odabrao sam nekoliko, pa cu ovih dana lepo da odvojim dan za to.
Svidjaju mi se i ove: Jabra Sport Coach i Jlab Epic Air Sport Anc Tws.
@nidza Pre bi uzeo kod nas, a i mrzi me da cekam. Nije mi toliko hitno.

Jel imaju neke tws slusalice da traju 5h+ sati? Gledam nesto da uzmem, ali ono sto trazim nema (kod nas)..
Pisao sam već
Moje Haylou GT6 nakon 5.5-6 sati muzike pokazuju još 25-30% preostale baterije. SLušane na ulici, dok vozim bajs i/ili šetam, nivo snage zvuka oko 40-60%. U kućnim uslovima smanjujem na 25-30% pa čak i manje, ne znam koliko dugo mogu tada da izdrže.

Sinoc sam zvao da porucim slusalice, ali zbog Nove godine i praznika rekao mi je da se javim posle 15.01.
Planiram da uzmem anker soundcore liberty 4, gledao sam dosta modela, ali mi se ove cine sasvim okej za to sto trazim, a i nije neki izbor kod nas. Zanima me da li ih neko ima i kakva su iskustva sa njima?

Kod mene je baterija na redmi buds 3 lite posustala posle nepunih godinu dana. Reklamirao u mi store i nakon par dana vraćen novac. Moja preporuka svima je da gledaju sa validnom garancijom slušalice. Nije to roba koja će dugo da traje, u većini slučajeva.

U pravu si. Ali kod nas nema neki izbor slusalica i onda je jedini izbor kp.

Pre-orders are live at the Oppo store in China, with sales scheduled to begin on January 8. OnePlus Buds 3 are available in Black or Blue and cost CNY 500, which is $63/€57.

Ljudi da li je neko imao iskustva sa Samsung Galaxy Buds FE, slabo uspevam da nadjem o njima, to malo sto sam nasao o njima na netu sve su dobre preporuke. Ne bi da se zalecem jer hocu da uzmem sluske koje necu morati menjati dugo vremena a ovo je neki max koji sam spreman da izdvojim (90e) :)

Poslednja izmena:
Svi drugari koji su uzimali Samsung TWS, nesto im je geknulo posle 6 meseci maks.
Uglavnom bude jedna slusalica koja prestane da radi.
A i ovde sam procitao horor price za Samsung i njihovim zvanicnim servisom i garancijom.

Cudi me da neko nije krenuo da stavlja super kondenzatore umesto baterija u TWS, posto generalno baterije ce sigurno da riknu.
Ne bi bilo lose resenje.

Svi drugari koji su uzimali Samsung TWS, nesto im je geknulo posle 6 meseci maks.
Uglavnom bude jedna slusalica koja prestane da radi.
A i ovde sam procitao horor price za Samsung i njihovim zvanicnim servisom i garancijom.

Cudi me da neko nije krenuo da stavlja super kondenzatore umesto baterija u TWS, posto generalno baterije ce sigurno da riknu.
Ne bi bilo lose resenje.
Baterija je generalno najjslabija kod Samsung slusalica,katastrofalno slaba.Ja sam imao problema sa njima i sa servisom promobi.Sad i nikada vise Samsung slusalice,a za garanciju i promobi i za sam Samsung ovde u Srbiji,sve najgore mislim.Sto dalje od njih.Huawei su mama za njih,free buds 4i ih razvaljuje sto se baterije tice a i zvuka.

Galaxy Buds Pro prva generacija još žive i još uvek isto, odlično drže bateriju, 2 godine napuniće za mesec dana. Posle njih nije bilo potrebe da isprobavam nove modele vidim po komentarima da su samo belaj napravili. Služe kao za po kući, loše za razgovore ako nekome za to treba, pokupe sve moguće i nemoguće zvuke iz okoline, za muziku skroz solidne.

Trebaju mi sluske za trcanje, po mogucnosti bez onih stvari sto idu iza usiju, to me tek nervira :D

Imam Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds 2 i Galaxy Live, ne zna se koja je gora u smislu da mi ispadaju iz usiju zbog oblika.
E sad ili su sluske bangave ili su meni usi retardirane :D
Malo brze potrcim, moram da ih namestam, krenem da pricam, moram da namestam. Nasmejem se, ispadaju skroz.

Uglavnom gledam nesto kvalitetnije, Sony WF-1000XM5, bose quietcomfort ultra, Sennheiser Momentum 3, nesto do i oko 300e (KP naravno).

Da li imate nekih iskustva sa njima ili nesto slicno?

Vise prvenstveno za to kako se nose, a ne kakav zvuk imaju posto bi po ovim review-ima svaka trebala biti odlicna.

Zapale mi za oko isto edifier neobuds pro 2, dosta jeftinija varijanta.

@psychofedex

Dzabe da ti preporucujemo modele pre mislim da je problem sa eartips-ima. Jel si probao da menjas, ne samo velicinu vec i materijal? Umesto gume sundjer npr. Pitam posto ja imam takodje buds pro, buds obicne (prva generacija) i buds live. Nisam imao nikakvih problema sa prva dva modela prilikom trcanja, a buds live imaju svakako specifican "fit" u usima, tj usnoj skoljci, pa njih ne bih ni koristio za takve akcije 😀

Meni su Buds Pro prestale da ispadaju otkad sam naručio ove gumice sa duplim naborom: https://www.aliexpress.com/item/1005003695971394.html
Par puta mi se desilo i da su ostale u uhu kada skidam slušalice. E sad, to je individualno.
@psychofedex

Dzabe da ti preporucujemo modele pre mislim da je problem sa eartips-ima. Jel si probao da menjas, ne samo velicinu vec i materijal? Umesto gume sundjer npr. Pitam posto ja imam takodje buds pro, buds obicne (prva generacija) i buds live. Nisam imao nikakvih problema sa prva dva modela prilikom trcanja, a buds live imaju svakako specifican "fit" u usima, tj usnoj skoljci, pa njih ne bih ni koristio za takve akcije 😀
Nisam isprobavao druge gumice osim ovih postojećih što su došle sa slušalicama.

Imao sam ranije Sabbat e12 ultra koje su došle sa 7 različitih gumica, doduše ne sećam se više da li je bilo 7 različitih veličina, oblika ili šta već.

Mogao bih da poručim neke druge kao te sa linka.
Možda preporuka za još neki model?

Pa da vidim za 2-3 meseca kad stignu, da li je ok ili da tražim ponovo slušalice 🤣

Što se mene tice zvuk ok,iz usiju hoce da ispadaju...Ali baterija ni ludilu onih 7 sati po specifikacijama.Vrh 2,30-3 sata.Ali bi i trebale opet bolji zvuk da imaju jer su 24bit sluške.Buds 2 pro su u pitanju.A kodek koji imaju samo Samsung tel mogu samo sa samsung tel i da se iskoriste sa slušalicama.Sa ostalim tel osetniji pad kvaliteta zvuka al bas...

Vrh Dno