Šta je novo?

Two Worlds II

Ja mislim da uvek nalazis samo gluposti bez obzira na koji nacin si otkljucao. A na sta mislis pod gluposti?

Primer: ako odkljucam preko lockpick-a naci cu mozda mac, neki stap ili slicno. Ako odkljucam preko magije ili je prazno ili meso.

Ne znam sta da ti kazem. Valjda se magija otme kontroli pa pretvori sadrzaj unutar kovcega u meso. :)

US PC Box verzija igre je trebala da se pojavi tokom sledeće nedelje,
kad ono medjutim:

Two Worlds 2 for PC has been canceled?!

It appears the game has been canceled since almost every copy of the game was ruined.

"The freighter carrying the game stock from China to UK managed to wreck almost all of the release copies, and the ones that weren't are in no shape to be shipped to customers. We just received the container from China with the Collector's Edition and other components and they are wrecked. Several components were just a total wreck and unacceptable for us to give out to our fans."

http://board.zuxxez.com/showthread.php?p=489457#post489457

Two Worlds II Delayed Until February 25

The upcoming PC, Mac, Xbox 360, and PS3 RPG game Two Worlds II from developers Reality Pump has been jinxed ever since it was held back on the autumn 2010 release date due to a busy release season. The game was further pushed back to January 25 and then again from February 4 to February 18. The February 18 date has also been cancelled, but this time, due to an act of God.
...
There is some saving grace though, as Seaman explains, "We are printing some of these in Europe now and the boxes are being air freighted from China. Officially, launch is the 25th, and this is final." That means February 25 is the absolute final release date, and that the copies are now being sent via air. Let's hope the cargo plane doesn't encounter turbulence or lightning storms this time; especially since the game has already been delayed by months.

http://www.techtree.com/India/News/Two_Worlds_II_Delayed_Until_February_25/551-114373-585.html

Misija "termite eggs", jel je zavrsio neko?

Imam ih 19 sada od potrebnih 30, valjda se dobija 20 za otkrivanje cele mape Savane ali evo otkrio sam celu i nisam dobio taj bonus. Jel postoji neka caka?

Posto sam nov ovoj sferi igara, posle Obliviona ovo mi je prva moze li neko pojasniti osobine oruzija na primer?

Prva sa ikonicom maca je damage? Sta druga sa ikonicom buzdovana predstavlja?
I recimo Dwarven pride armor, imam par komada tog armora, posto sam warrior, sta predstavlja onaj deo na dnu: Kit: 4/7? Meni to pise, nasao sam jos jedan deo tog armora ali jos tri nikako, da li to predstavlja delove kompleta? I koji su ostali delovi ako neko koristi isti pa zna?

Misija "termite eggs", jel je zavrsio neko?

Imam ih 19 sada od potrebnih 30, valjda se dobija 20 za otkrivanje cele mape Savane ali evo otkrio sam celu i nisam dobio taj bonus. Jel postoji neka caka?

Posto sam nov ovoj sferi igara, posle Obliviona ovo mi je prva moze li neko pojasniti osobine oruzija na primer?

Prva sa ikonicom maca je damage? Sta druga sa ikonicom buzdovana predstavlja?
I recimo Dwarven pride armor, imam par komada tog armora, posto sam warrior, sta predstavlja onaj deo na dnu: Kit: 4/7? Meni to pise, nasao sam jos jedan deo tog armora ali jos tri nikako, da li to predstavlja delove kompleta? I koji su ostali delovi ako neko koristi isti pa zna?

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?203073-Two-Worlds-II&p=2359274&viewfull=1#post2359274

Tu je sve objasnjeno!

Zavrsih i ja igru sa lvl 42 i 4500 hp-a :) ocekivao sam na velikom ostrvu puno zivuljaka kad ono sipak hehe. 28 sati gameplaya od opreme nista nisam pravio ni ono kamenje cak nisam stavljao :) sve kontam u sebi cekacu neku bolju opremu kad ono kraj igre :D Mada uzivao sam u igri ipak je teza malo od gothica tamo samo mlataras :D

Moras da pazis sta pricas kad spominjes gothic. Jedno je Gothic 4, nesto sasvim drugo Gothic 1/2. :)

Ja se izvinjavam pojeo sam broj 4 :) Da mislio sam na Gothic 4 Arcania.

Super.

Igra me je odusevila bukvalno. Ne secam se kada sam odigrao tako dobro optimizovanu, i u svakom pogledu odradjenu igru.

Pa što ne kažeš. Meni se baš igra, taman malo da se ubacim u Pirates mod pre Risen dvojke :)

Aaa, ajde onda brzo kreci. I cim dodjes do one "podzemne biblioteke" javi se. :) Nisam siguran da li je bug ili bug, posto nema gde dalje, a omirisao sam sve...

Jel se nastavlja sa starim likom ili igraš iz početka?

To mi je nejasno. Jer dobijes mogucnost odabira lika sa svim onim parametrima vezanim za boju koze i slicno a onda kada krene taj lik ima gomilu opreme, i to dobre. :) Takodje i malo vise poena za vestine, vise nego u tw2 pocetku.

Poslednja izmena:
Super.

Igra me je odusevila bukvalno. Ne secam se kada sam odigrao tako dobro optimizovanu, i u svakom pogledu odradjenu igru.

Kupio sam legalno igru, aktivirao je na Setmu i neće da radi, ni da se pokrene. Pita samo da:

- igram Two Worlds II
- da igram Two Worlds II (dx 10)

neće ni jedno ni drugo :mad:

Uspeo sam da rešim. U pitanju je bio PhysX. Reinstalacija je pomogla.

Ako neko može da mi kaže kako se prave magije - napici. Da li mi je potreban neki pribor za to ? Vezano za otključavanje. Koliko mi je potreban skil da otključam onaj kovčeg na brodu sa početka igrice ?

Nazad
Vrh Dno