Šta je novo?

Tutorijal: Licence za Windows Windows

Nisu besplatne, kupljeno sve, samo office zezao kod reinstaliranja sistema i aktivirao se sa ovim.
Sada je li zezaš ili stvarno ne može više preko ovoga? Kako sam nagluv ume da potraje diktacija :)
Moze ako uplati CID u kripto valuti 😅😅😅.

Poslednja izmena:
Mene to ne sekira jos dok je W10 bio u razvoju bio mi instaliran W7 Ultimate,i ubacim se u Windows Insajder program,zato sto je bio W7 Ult. sledovalo me W10 Pro....kako god posle nekih 5-7 meseci napustim i ponovo stavim W7.Ali kada se W10 pojavio slucajno naletim na cist sto oni kazu Untoced ISO W10 IOT Enterprise podrzan 10godina,doduse samo apdejti za Framework i Security Patces vajdica resto desetke za 2-3g ostaje bez podrske a ja je imam i dalje.Kao znak zahvalnosti Majkrosoft nam je sve insajdere castio besplatnom licencom,konkretno moja je digitalna vezana za moj MS nalog ...i sad teram taj W10 IOT Enterprise vec je izasao i W11 IOT Enterprise.A vidim nude mi da nastavim skinem Iso,i odradim ne cistu instaliju.Vec mountujem skinuti iso odaberm da zadrim app i fajlove,i samo poteram Setup.exe i toje to.Uh sad nest konam dali da osanem na ovom Stable bildu 10ke,ili oprobam nove opcije...a na W11 mogu za DZ uvek jer ova licenca vazi i za njega,ali muka je malo RAM-a nemam TPM modul Secure Boot ehhh zastareo moj LenovoAli je vazno o licenci ne mislim,sto kaze narod kad je dzabe i sirce je slatko 🤣
:)

Захваљујући првом и другом посту сам установио да имам перманентну ОЕМ лиценцу, вин 10 ентерпрајз. Пише: OEM_COA_NSLP channel.
Нађох да је реинсталација могућа и да само треба да се унесе одштампани кључ. Ваљда сам добро разумео.

Poslednja izmena:
Koja je naravno nelegalna ...:D
Al' nema veze, bitno je da funkcioniše

Zato je najbolje resenje HWID aktivacija besplatno a legalno isto kao ti kljucevi😂

Наравно да је буџевина, и функционише већ 13 година, још од вин 7. Тада нико нормалан није стављао легалну лиценцу, само ко је морао.
Надам се да ће неко од вас који то добро познајете да ме упути како да извучем тај код који треба да се укуца приликом инсталације јер сам наручио нови ССД који ће бити системски, и да ли ће да функционише ако инсталирам вин 10 јер је био унет на вин 7 па је после ишла надоградња на вин 10.
Едит, @Boki.N , погледао сам тај линк, може ли ту да се лиценцира само офис, претпостављам да може?

Poslednja izmena:
Meni je još uvek ista licenca od kada sam dobio besplatno na promociji W7 za prelaz sa Viste na W 7 a Vistu sam isto dobio besplatno od MS Srbija za neki mali poslić. Sada na W11 a MS account imam od 1995e godine pa nije bilo problema sa registracijom krozbar jedno 10ak systema. Poslednji Windows koji sam platio je bio W95 još u Torontu.

Едит, @Boki.N , погледао сам тај линк, може ли ту да се лиценцира само офис, претпостављам да може?
Onda nisi dobro pogledao čim postavljaš ovakvo pitanje :)
Naravno da može, nezavisan proizvod, nezavisna instalacija, nezavisna registracija.

Погледао сам на брзину па да потврдим. Имајте у виду да нисам са енглеским на 'ти', сналазим се и око тога.
Какав је то МС акаунт?

Pa korisnički nalog koji imaš (ili nemaš) otvoren kod M$-a :D

Имам један, још са хотмејла, то би било то? Какве то везе има са лиценцирањем виндоуса и офиса, мислио сам да је ту нешто посебно.

I jeste posebno. Za Win je opciono a kod novih ofisa (2013+) neophodno da imaš nalog prilikom aktivacije
Kod legalnih izdanja, naravno

Ima tu još malo peripetija (postoje i trajne licence kod 2019 i 21, neki načini da se zaobiđe ...), ovo je uobičajna skraćena verzija

Имам један, још са хотмејла, то би било то? Какве то везе има са лиценцирањем виндоуса и офиса, мислио сам да је ту нешто посебно.
Sa MS account-om se dobija i hotmail adresa koja je jedna od naj sigurnijih.

Значи, хотмејл је само мејл. Нисам баш изгорео да имам акаунт, ако офис може да се лиценцира преко оног Бокијевог линка, онда ми и не треба.

Hotmeil koji imaš je preistorijski pretpostavljam. Može da se veže za tvoj nalog ako rešiš da ga otvoriš (ne znam zašto bi to radio osim ako nemaš realne potrebe).
Isto kao i MSN i Skype ...
Btw, hotmail je i Outlook nalog

Преисторијски, к'о што сам и ја.🤣

Ne znam za tebe, ja sam imao nalog i na ICQ-u i msn-u ... :D

Имао сам и ја ICQ, то је појела историја. Сећам се форума још док су се објаве слале мејлом.😆
Да не помињем комодор 64...

Има ли начина да извучем код лиценце из виндоуса? Можда ће да затреба.
Или да идем на Бокијев линк одозгоре, можда је тако једноставније?

Imaš mnogo načina, najlakši da instaliraš aplikaciju:

apps.55395.14254697954065697.675da25a-d230-4ac7-a035-c02688e0f427.b24b8e73-8ec6-4b98-86ed-d4180506f7f7

Klikneš Save i sačuvaće ti txt fajl sa informacijama.

Imaš mnogo načina, najlakši da instaliraš aplikaciju:

apps.55395.14254697954065697.675da25a-d230-4ac7-a035-c02688e0f427.b24b8e73-8ec6-4b98-86ed-d4180506f7f7

Klikneš Save i sačuvaće ti txt fajl sa informacijama.
Виндоус одбија да инсталира ову апликацију. Прихватам и тежи начин.

Otvori Command Prompt (CMD) ili PoweShell, kopiraj ovo:

Kod:
wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

Enter i izbaciće ti OEM ključ kao na slici:

Right_Size_Console-1.png

Хвала на труду, избаци празнину, празан ред.

Ma on ima budževinu od Win-a. Izvorno Win7 pa nadograđivan pa ...
Ima enterprise licencu koja prestaje da bude validna čim firma koja je prvobitni vlasnik prrestaje da plaća pretplatu
Moguće je ida je taj njegov vin već ubeđivan narodnim metodama (gotovo sigurno), tako da se mane ćorava posla

Vrh Dno