Šta je novo?

Tutorijal kako legalno skinuti instalacione iso-e svih verzija Windowsa i Office-a

Pa svejedno, hocu da imam majkrosoftovu verziju da mi ne ubacuju kojekakvi sajtovi svakakve viruse, da imam update... Privatna upotreba, a i ako bude malo u poslu kakve veze ima
 
Nije svejedno, jer zavisi kako ćeš da pazariš onda. Postoji samo jedan jedini način u Srbiji da uzmeš legalno, a to je MS ili ovlašćeni distributer. Cena oko 25k za FPP. Ili nešto jeftinije ako uzimaš uz nov komp (oko 17k) OEM/OEI varijanta (ali onda nema prebacivanja licence dalje, dok FPP to nudi).

Ako bi za gajbi, kombinuj šta hoćeš bukvalno. Od ključeva sa ebay-a itd, dok za firmu moraš račun imati zbog poreske inspekcije koja gleda da li je porez plaćen u Republici Srbiji. Sad, ako nisi izložen "javnosti", možda poreska ni ne dođe nikad, ali to su više "šta bi bilo kad bi bilo" situacije.
 
Ma poreska nije nikakv rizik kod mene. Bitno je samo da radi legalno i besprekorno. Sad sam skinuo ovaj njihov alat i nabacio win 10 na flesku i laptop ga uopste ne registruje, zasto? Neki dell sa rajzenom
 
U svakom slučaju, legalnost od "tri dinara" ne postoji, kad se već više puta pozivaš na nju.
 
A dobro ljudi sta me zezate, potreban mi je sistem koji ce da dobija apdejte, da ne zeza ono za pozadinu i tako dalje. Da me nigde ne obavestava da sam nelegalan i da i ogranicava nesto. Da li taj kod mogu da koristim i ako reinstaliram sistem ili samo jednom moze da se ukuca i to je to?
 
Da li taj kod mogu da koristim i ako reinstaliram sistem ili samo jednom moze da se ukuca i to je to?
С обзиром на то да те такав кључ кошта пар долара/еура, није толико ни битно колико пута можеш да га инсталираш. Ако ти ипак јесте битно, купи retail кључ, он може и на више машина, али не истовремено (провери ово, имаш на претходних пар страница објашњено, прелети мало).
 
Uzeo sam na nekom sajtu za 2,7 evra i za divno cudo radi.
 
Ako je laptop došao sa licenciranim win 11 home i ja kupio licencu i digao ga na pro, prilikom instaliranja win 10 na taj laptop (recimo da nisam zadovoljan sa 11) da li će mi se aktivirati home ili pro verzija? Hvala.
 
(09:54) EDIT:
Nekada je važilo da kod "jače" varijante, kao što je professional, može da se uradi downgrade (instalira professional prethodne generacije). To, naravno, nije važilo za lite, basic ili home varijante.
 
Ako je laptop došao sa licenciranim win 11 home i ja kupio licencu i digao ga na pro, prilikom instaliranja win 10 na taj laptop (recimo da nisam zadovoljan sa 11) da li će mi se aktivirati home ili pro verzija? Hvala.
Требало би Про.
 
Čita licencu iz BIOS-a - > HOME. Nakon toga možeš da reaktiviraš Pro.
 
Moze na pm link do nekog sigurnijeg sajta za kupovinu office 2016 retail kljuca? Hvala
 
Moze na pm link do nekog sigurnijeg sajta za kupovinu office 2016 retail kljuca? Hvala
Можеш са тог сајта, рецимо. Ја сам скидао 5-6 виндоуса и исто толико офиса и све шљака ко сат.
 
Istekaka mi godisnja pretplata na Office 365, pa sad ne znam da li da obnovim kako mi nude cca 7500 rsd ili mogu i neki Product key da kupim na netu? Nisam uspeo da nadjem za ovah Office na sajtu iz prethodnog posta...

P.S. ako postoji i najmanja sansa da se kupovinom Product key-a ugrozi bezbednost racunara svakako bih isao na ovu varijantu 7500 rsd
 
Nema Office 365 jer on ide na pretplatu, bolje kupi jednom Office 2019, funkcionalnost je potpuno ista, a ima kljuceva za njega u ovoj "sivoj zoni".
 
Gde uzeti najjeftinije za kući Office 2021 Pro, može i PM?
 
Istekao Edit, hvala svima na pomoći.
 
Kako mogu legalno da skinem, neki skraćeni Win 10, samo sa osnovnim funkcijama. Treba mi za ideapad 100S-14IBR.
 
Pogledaj ovo:
 
Kako da skinem sa MS sajta Win 11 Pro. Onaj njihov alat mi nudi samo do Win 10 ?
 
Snašao sam se *.iso . Windows-ISO-Downloader nešto nije hteo
 
Postoji li nacin da na legalni office 2013 odradim security update. Vidim da na kompu koji sam dobio postoji masu update-a koje bi trebalo odraditi ali je istekla podrska za office 2013 u aprilu ove godine i updati se ne mogu na uobicajen nacin instalirati
 
Jesi li pokusao sa WUMT? Trebalo bi da izlista i azuriranja za Office.
Ili rucno da odradis
 
Nazad
Vrh Dno