Verovatno, ali mi je jos juce proradilo i sad radi hbo go.Trebao si obrnutim rasporedom
Jos jednom, hvala za info.
Verovatno, ali mi je jos juce proradilo i sad radi hbo go.Trebao si obrnutim rasporedom
Pa oni mi obracunali 7 dana starog paketa(koji je isti ovaj) namerno cekali da prodje 7 dana pa da posalju ugovor iako je operaterka rekla da ugovor tece od prvog i da ce racun biti 1 rsd, takodje je rekla da necu imati HD a naplatili su mi tako da je racunica 640+400+ din+100 za 72 unazad+90 za identifikaciju, to je odprilike to 1200+ din.Mišo zašto 1300 ?
Ja kad pricam sa ljudima sto imaju hbo ili mts iptv,niko ziv ne zna za HBO promociju.A ne gledam obican tv,jesu oni objavili uopste ovu kampanju negde sem sajta.![]()
Jeste to normalno, niko ne spori, a jel normalno da ti odobre u jednom mesecu i KAZU da od prvog vam se racuna nova UO(ne od 7-og, vec 1-og na sta sam insistirao da nebi doslo do ovog njihovog bezobrazluka da im treba vise od 7 dana da iskucaju ugovor od bese 2 strane.Pa normalno da ugovor teče od dana potpisa, odnosno njegove aktivacije.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
@maki22
Ma znam ja za mondo,pitanje koliko ljudi prati tu novosti vezane za mts,mislio na televiziju,ali je ne gledam.Inace uglavnom kad koristim telefon iskacu reklame za vip i najvise onaj njihov kucni net rekalama,nema ga mts skoro nigde na to mislio.Sad upalio obican tv gledam tenis djokovica,sta se desava u reklamnom svetu nemam pojma zato pitam.Samo hbo gledam uglavnom i ponekad sport.
Inace mts vec pustio buvu,da svi mi koji smo se odjavili ,pa prijavili na paket hbo cemo platiti punu cenu,jel se izgleda previse njih odjavilo sa hbo usluge.Uglavnom cura mi na tw rece da njoj tako rekli:
Pogledajte prilog 228655
Inace mts vec pustio buvu,da svi mi koji smo se odjavili ,pa prijavili na paket hbo cemo platiti punu cenu,jel se izgleda previse njih odjavilo sa hbo usluge.Uglavnom cura mi na tw rece da njoj tako rekli:
Ne verujem da je to krenulo od mts-a. Mislim da se sa tim ne bi smeli igrati jer su ionako poljuljani.Inace mts vec pustio buvu,da svi mi koji smo se odjavili ,pa prijavili na paket hbo cemo platiti punu cenu,jel se izgleda previse njih odjavilo sa hbo usluge.Uglavnom cura mi na tw rece da njoj tako rekli:
Pogledajte prilog 228655
Pa zameni druze za Dž ti je, imaces razne servisne dostupne, ne vidim razlog sto ne bi presao na novu platformu.Da li ce od 31.maja MTS Tv raditi i na staroj platformi ?
Pre neki dan stiglo pisamce od MTS-a da zamenim staru platformu novom jer od tog datuma usluga nece raditi.
Zato bi trebalo da dozvole korisnicima koji dokazano ne mogu da koriste uslugu kako bi trebalo, da raskinu ugovor bez penala. Ali lakše ćeš od vraga dobiti nazad dušu nego od TS poništenje ugovora za usluge koje nisu u mogućnosti da isporuče.Ja ne znam kakve vi to probleme sa IPTV imate, nikad za 4 god nije secnula a ne zamrzla ili te greske.
Kod vas je problem infrastruktura(parica) ne servis kao servis.
To su gluposti, da servis ne radi ili da obavezno secka to bi bilo i meni i svima, ali napominjem nikada nijedan ni najmanji problem, naravno imam odlicnu paricu, ni kad sam imao dva stb i HD ukljuceni na oba tv nije stucnulo nijednom.
Ja sam slatko potpisao na jos 2 god i nisam se pokajao sto se tice i neta i tv, malo smara sto ne mogu mtstv go da pustim na fonu zbog N androida za koju app jos nema podrsku i malo losija slika kad se gleda na "vise uredjaja"(lap top ili desktop) ali meni nije to ni preterano bitno jer mi je tv usput tj za zenu, mene interesuje net koji je DO 50 a gde uvek izvlacim preko 50(90% vremena 50.8 ostalih 0.10 51.1 a ul 2) i koji je stabilan bez prekida oscilacija, ne nestaje(jednom je na 2 sata nestao kad je bio kvar sa TS DNS-om kad niko u BG i sire nije imao net pre nekih 3 god) i nikada vise.
Al dobro nemamo svi istu infrastrukturu zato se javljaju losi i dobri primeri.
Pisao sam nije do nove platforme, da jeste svi bi na novoj platformi imali problem, vec je problem do lose infrastrukture od centrale do tebe.nova platforma je očajna, svako jutro imam greške. epg nepregledan
sl godine otkazujem box i uzimam poštanet, ionako imaju i arene i sk-ove što me najviše zanima
Slazem se.Zato bi trebalo da dozvole korisnicima koji dokazano ne mogu da koriste uslugu kako bi trebalo, da raskinu ugovor bez penala. Ali lakše ćeš od vraga dobiti nazad dušu nego od TS poništenje ugovora za usluge koje nisu u mogućnosti da isporuče.
... sent from mobilni using antidepressants...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari