Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Da li neko zna pribliznu cenu dekodera analognog za IPTV u slobodnoj prodaji i da li se mogu kupiti u Srbiji ?

Ovo s mozaikom sto su promenili im je odlicno. Stavili su sve 4 arene u prozore umesto dosadasnjih 12. Korisno kada ide istovremeno vise prenosa.

Ne razumem. Sta su promenili sa mozaikom? Osim sto ga vise nema!? Kanal 100 vise ne postoji u osnovnom paketu. Bar kod mene.

Ljudi ovaj SBB stalno ubacuje nesto novo,a mi nikad nista kao sirocici!Jedva cekam da mi istekne ugovor!

Nemoj tako, mozda jesu izbacili par popularnih kanala, ali zato smo dobili TV Sloveniju, Best, Srpsku naucnu televiziju, 87 pink kanala, Azerbejdzan 2, Turkmenstan 4, Pakistan 3, sve sami vrhunski sadrzaji na kojima ovi iz SBB mogu samo da pozavide. E tugo, meni jos godinu i po dana ugovora, nikad vise ovo smece! :wall:

Ja bih bio zadovoljan ,kao sto je gore Packy vec napisao ,da ubace makar fox-ove kanale,i razlika bi bila neznatna.

Promotivni period Arena Sport paketa za korisnike IPTV-a produžiće se do kraja meseca marta 2013. godine. Uživajte besplatno u sva četiri kanala Arena Sport televizije.
Srdačan pozdrav,
Arena Sport

Promotivni period Arena Sport paketa za korisnike IPTV-a produžiće se do kraja meseca marta 2013. godine. Uživajte besplatno u sva četiri kanala Arena Sport televizije.
Srdačan pozdrav,
Arena Sport

Haha ovo vec postaje tuzno...Pa smekeri shvatili ste da vam niko ne bi uzeo paket sa AS pa sad kao dajete besplatno...

Nije tužno već marketinška fora. Telekom je u većinskom vlasništvu Arene i ona će doveka biti free. Ali ovako bolje zvuči...

Sinoć su opet izgleda drkali satelitsku. Taman je sve radilo kako treba 10-ak dana i naravno morali su oni da kvare. Eno sad Discovery nema dovoljno signala, 2 minuta crnilo, minut radi.

Imam jedno pitanje za vas koji imate HD Uslugu kod Telekoma.
Danas je konacno i meni aktivirana i zadovoljan sam kvalitetom slike.

Samo me zanima, da li i kod Vas na Arena Sport HD kanalima nema logotipa /HD/ kao npr. sto lepo pise kod National Geographic HD kanala u gornjem uglu HD...
Mozda Arena ukljuci taj logo kada su u toku HD prenosi , ili ga nema uopste?

Pozdrav

Hoće li i sledeće godine Arena Sport biti u osnovnom paketu IPTV-a?

12.12.2012

Odgovor: #20911

Poštovani,

Promotivni period Arena Sport paketa za korisnike IPTV-a produžiće se do kraja meseca marta 2013. godine. Uživajte besplatno u sva četiri kanala Arena Sport televizije do marta, a za dalji period kada budemo imali informacije obavestićemo vas.

Posto mi istice 2-godisnja ugovorna obaveza uskoro zanima me koliko ranije moram da im najavim odjavljivanje IPTV (i ADSL) usluge a da mi ne zavale jos neki mesec?

Nemoras nista da javljas. Odes odneses STB i modem i potpises da si vratio opremu i to je to. Ne mogu da ti uvale jos koji mesec.

Danas odjavio ADSL i IPTV i završio mučenje....IPTV kakav "razvija" telekom samo kida živce i ne treba mi....

U pravu si, Telekom kao dominantni provajder IPTV usluge ce dovesti IPTV na los glas, i vremenom ce ostati jedino u zabacenim mestima gde ne postoje tehnicke mogucnosti za nesto drugo.

Nego da vas pitam, malopre mi se na ekranu pojavila neka poruka, tj. obavestenje o poruci. Dok sam ja uzeo daljinski da kliknem "read", poruka nestade. Gde mogu da se vide ove poruke, i sta li u njima uopste pise? Neki promo, spem?

Udjes u meni i imas ocpiju poruke i tu mozes videti neprocitanu poruku. Inace u poruci ti cestitaju praznike :)
Jel ima jos neko problem u zadnjih 2 sata recimo, meni samo pise loading... na ekranu pa to nestane pa opet i tako u krug, probao sam da iskljucim iz struje stb i nista, opet isto. Inace sam u Jerkovicu, izgleda da je nesto do njih, za to vreme mi net normalno radi

ne bih da budem dosadan ali bih jako voleo da znam kad će biti omogućen hbo go za iptv korisnike :rolleyes:

Ako je sbb imalo menadzerski orjentisan on to nikada nece dozvoliti jer to telekom cini konkurentnim.

A kad vidis da je telekom sad ponovo poceo da reklamira bele strane kao vid dobrog poslovnog poteza za firme, vidis da oni poslovno kaskaju godinama za konkurencijom.

U odnosu na SBB Telekoma ne bi činilo konkurentnim ni tri HBO GO-a. Uostalom sam HBO možda ima nekih 10% stanovništva Srbije ako i toliko.

U pravu si, Telekom kao dominantni provajder IPTV usluge ce dovesti IPTV na los glas, i vremenom ce ostati jedino u zabacenim mestima gde ne postoje tehnicke mogucnosti za nesto drugo.

Na zalost nije sve ni u tehnickim mogucnostima. Ja sam se uselio pre dva meseca u stan u naselju Vojvoda Stepa i jedina mogucnost/opcija koja mi se daje je Lelekomov net i IPTV i to ne zbog tehnickih mogucnosti - naprotiv one su super, vec zbog toga sto je Lelekom dobio nekako ekskluzivu da bude jedini provajder u naselju i ne daju drugim provajderima da udju i oni. Monopol na delu bato, nema sta.
Mozda to ne bi ni bilo tako lose da oni pored optike dovedene do stana (FTTH) ponude neki odgovarajuci paket net+IPTV, a ne samo raspali box paket, i da sam IPTV nije sa svim tim problemima o kojima pisete, a za koje nesto ne vidim da su se potresli i da zele nesto da promene! Zato ja poucen ranijim negativnim iskustvom sa Lelekomom i njegovim ADSL i na osnovu vasih komentara, iako ne zivim u zabacenom kraju, nemam neku alternativu, ali opet ne mogu/zelim da se usudim i uvedem njihove usluge...

Jeste to monopol, ali to takodje spada pod tehnicke mogucnosti, monopol je samo razlog tome. Ne treba previse da te brine, svakako ce se vremenom probiti i kablovski operateri, nadam se da nisi uzeo ugovor na 2 godine.
Slozio bih se i da 3 HBO-a, i to besplatna, ne bi ucinila ovakav IPTV konkurentnim SBB-u. Jedva cekam da mi istekne ugovor, a nazalost nece skoro, nikad vise ovo smece! Jedina stvar za koju je IPTV dobar, zapravo odlican, jeste odvikavanje od gledanja televizije.

U svari, bez obzira sto mi trebaju net i drugi TV kanali osim osnovnih par koje imam na zemaljskoj, jos uvek eskiviram njihove usluge tako da sa njima nisam zakljucio nikakav ugovor, a ako to i uradim to ce biti max na 6 meseci - valjda ce se do tada promeniti jos nesto po pitanju ulaska drugih provajdera u naselje...

E ovako ja bih zamolio ako ima nekog iz Telekoma ovde, ili ako poznaje prilike tamo ili čak ako zna nekog ko radi tamo pa da ga pita da napiše zašto na kanalu Nat Geo Wild čas ima pa čas nema titlova? Kanal je lokalizovan za naše područje i imam informacije da recimo na SBB-u ima non stop titlova na tom kanalu, a na IPTV slobodno mogu da kažem da češće nema nego što ima. Stvarno ne znam u čemu je problem? Jel Telekom ne uzima signal isto gde i SBB za ovaj kanal, jel ne rade isti ljudi titlove za jednog i drugog provajdera... šta je u pitanju???

Ako je ista grupa radila prevode (Mediatranslation)primer za IPTV,onda jeste čudno.
Ukoliko je na SBB-u druga grupa radila prevode,onda je stvar jasna.

Posto telekom ima neverovatno tupavu logistiku da reemituje satelitski signal, pa kad na njihovom glavnom dekoderu nema titlova, nema ih ni kod korisnika. A posto je signal kanala NatGeo i NatGeo Wild neverovatno los, cesto ima pikselizacije, dekoder se zaglupi i izgubi titlove, pa oni moraju rucno da ih podesavaju,samo je to za njih mukotrpan posao, retko kad se dosete i zbog toga cesto nema prevoda ni na Nat Geo, povremeno i na Animal Planet i Discovery. Zaboga, IPTV je digitalna platforma, umesto da omoguce da korisnik sam bira da li zeli prevod i na kom jeziku, oni nisu stanju ni to da obezbede. To radi samo na kanalima Viasat i BBC Ent.

Poslednja izmena:
Nemam ja problema sa slikom, slika je odlična bez ikakvih pikselizacija i na Nat Geo i na Discovery kanalima ali me ubija u pojam to što kad pustim Nat Geo Wild (a kanal obožavam da gledam) svaki treći put ima titla a ovo ostalo ništa, nema, pojela maca. Znam ja engleski solidno ok je to, ali zašto bih se cimao da prevodim u sebi ako kanal ima već lokalizovan za naše tržište? Neću bre, jer hoće Poljak, Rumun, Turčin da prevodi na engleski? Hoće al prekosutra. Ja sam Srbin i iako volim engleski jezik opet smatram da svaki kanal treba da imamo na našem maternjem jeziku, ako ne sinhro (osim filmova i serija naravno) onda titlovi.
Ne znam koliko treba da budeš bezobrazan, ne odgovoran, ne stručan i šta još da bi i pored katastrofalne ponude, najskupljih cena i male baze korisnika još treba i da zakažeš na tehničkom planu??? I ovo malo korisnika što imaju, za televiziju naravno, će im otići jer ih oni prosto teraju.
Nek kažu brate lepo nama je cilj da oteramo što više korisnika za IPTV i da se skoncetrišemo samo na muženje građana preko fiksne telefonije zahvaljujući monopolu i onda bih razumeo a ne ovako. Bolje lepo da kažu to i onda znaš na čemu si.

Nazad
Vrh Dno