Nemam ja problema sa slikom, slika je odlična bez ikakvih pikselizacija i na Nat Geo i na Discovery kanalima ali me ubija u pojam to što kad pustim Nat Geo Wild (a kanal obožavam da gledam) svaki treći put ima titla a ovo ostalo ništa, nema, pojela maca. Znam ja engleski solidno ok je to, ali zašto bih se cimao da prevodim u sebi ako kanal ima već lokalizovan za naše tržište? Neću bre, jer hoće Poljak, Rumun, Turčin da prevodi na engleski? Hoće al prekosutra. Ja sam Srbin i iako volim engleski jezik opet smatram da svaki kanal treba da imamo na našem maternjem jeziku, ako ne sinhro (osim filmova i serija naravno) onda titlovi.
Ne znam koliko treba da budeš bezobrazan, ne odgovoran, ne stručan i šta još da bi i pored katastrofalne ponude, najskupljih cena i male baze korisnika još treba i da zakažeš na tehničkom planu??? I ovo malo korisnika što imaju, za televiziju naravno, će im otići jer ih oni prosto teraju.
Nek kažu brate lepo nama je cilj da oteramo što više korisnika za IPTV i da se skoncetrišemo samo na muženje građana preko fiksne telefonije zahvaljujući monopolu i onda bih razumeo a ne ovako. Bolje lepo da kažu to i onda znaš na čemu si.