Jel ima neko HD kanale na IPTV-u , da mi kaze kakav je utisak sto se tice Arena Sport HD kanala ...?
Ako je zaista pravi HD kvalitet , onda bih verovatno i ja uzeo od iduceg meseca HD paket .
Pozdrav ![/
Vredi uzeti ,ali je izbor veoma slab u odnosu na sbb,a i ono sto ima da vredi je bez prevoda.
Ukidaju nam ESPN kanale! Strašno! I ono malo sportskih kanala što imamo. Jebali ih Pinkovi kanali kad već moram da psujem!
Ima hdmi izlaz a i dobio si uz njega hdmi kabl ,pa prema tome i podrzava.Da li mozda neko ima ovakav STB kao sto je moj ? Malo mi je to sve cudno jer sam vidjao uglavnom kod Telekomovih HD korisnika onaj crni prijemnik .. Evo slike
http://archive.iptv-news.com/iptv_news/august_2011/?a=352333
Pa cisto hocu da proverim da li ova moja 139'ka zaista podrzava HD ?
Hvala !
Stefan
Oni su odavno uveli taj paket, mada oni u BIH imaju sve foxove kanale. Ako su telekomu iole dragi korisnici nece dirati arenu dok ne postavi fox, history i Universal kanale u svoju ponudu.
Da li neko zna možda kada će korisnicima iptv telekoma biti omogućen hbo go?
Znam ja .NIKADA
Kako znaš da neće nikada?
Zato što je SBB i kod njih pustio korenje. Čudi me da uopšte postoji HBO na IPTV platformi. Pitao sam i na sajtu telekoma i na sajtu HBO davno, i kod oba dobio negativan odgovor. Pravdaju se hebenim HBO On Demand, kao da je to isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari