Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

ima li neko problem sa torrentom? jako sporo skida..digne na 500kb pa pusti 20-30kb neki put cak i manje..

Ako je sve u redu sa brojem seed/leech online, onda konfigurisi portove u torent klijentu.

Jel ima neko HD kanale na IPTV-u , da mi kaze kakav je utisak sto se tice Arena Sport HD kanala ...?
Ako je zaista pravi HD kvalitet , onda bih verovatno i ja uzeo od iduceg meseca HD paket .

Pozdrav ![/
Vredi uzeti ,ali je izbor veoma slab u odnosu na sbb,a i ono sto ima da vredi je bez prevoda.

Generalno u Srbiji ponuda HD kanala je blago rečeno katastrofa, da ne pominjemo što nijedan nije lokalizovan (nema prevode itd) koji treba. Kad ćemo mi biti na nivou recimo Poljske koja ima na svom tržištu preko 50 HD kanala?

Mozda kad nas bude 38 miliona kao Poljaka?

Ukidaju nam ESPN kanale! Strašno! I ono malo sportskih kanala što imamo. Jebali ih Pinkovi kanali kad već moram da psujem!

Definitivno ce na IPTV ostati samo oni koji nemaju drugog izbora, ne postoji gora ponuda kanala!

Interesovao sam se za HD uslugu receno mi je da sam dobio ja vec dobio HD STB pri uvodjenju IPTV-a.
HD STB (Aminet 139) i da samo treba da se prijavim za uslugu HD-a ,putem 9818 broja...
Googlovao sam po internetu nisam mogao nikakve informacije da nadjem vezano za Aminet139. U pitanju je ovaj STB sa slike
http://www.netup.tv/ru-RU/images/IP_STB_Aminet_110-125.jpg

Da li mozda neko ima ovakav STB kao sto je moj ? Malo mi je to sve cudno jer sam vidjao uglavnom kod Telekomovih HD korisnika onaj crni prijemnik .. Evo slike
http://archive.iptv-news.com/iptv_news/august_2011/?a=352333

Pa cisto hocu da proverim da li ova moja 139'ka zaista podrzava HD ? :)

Hvala !
Stefan

Poslednja izmena:
Moj je onaj sa prve slike ...sive boje , a ne ovaj crni sto si citirao..........
mada na tom mom je povezano putem hdmi kabla...... sto znaci da ima hd , ? :D

Meni sve nešto smrdi da će arena osnovari neki svoj kanal Arena Classic. Vec idu dzinglovi sa nekih utakmica iz proslosti, sto je u neku ruku dobro, ali nema opravdanja da ukidaju ESPN America.

Sad ističe prethodni ugovor, ne bi me čudilo su (opet) zaspali i dozvolili konkurenciji da potpiše eskluzivno pravo na ESPN...

Mada u ovom trenutku ESPN America nije toliki gubitak, pošto Arena već prenosi NFL, NHL, NCAA tako da što se toga tiče zasad se ne gubi ništa posebno, barem dok Arena ima prava na te sportove.

Ne prenose Monday Night Football koji sam večeras hteo da gledam! Ne mogu da verujem da su ukinuli ESPN, baš sada uključujem da gledam i nema! Pola utakmica ne prenose još oni moroni apsolutno ništa ne znaju o američkom fudbalu šta nisu videli u prenosu ili pročitali u vestima... Čuo sam tako *****ne komentare i propuste da je to neverovatno.

Koji provajder drži ESPN kanale sada?

Bas sam pitao Telekom putem emaila vezano za naplacivanje Arene od 1.januara... rekli su da za sad jos nemaju informaciju da li ce se naplacivati od 2013 ....

Medjutim ,vidim da im je njihova cerka firma "m:tel BiH" uvela Sport paket u sklopu IPTV-a sa kanalima : Arena 2,3,4 & Extreme Sports ... ( Open iptv sport )
Cena paketa je 3.50 KM ~ 230 dinara [ bez PDV-a ]

Oni su odavno uveli taj paket, mada oni u BIH imaju sve foxove kanale. Ako su telekomu iole dragi korisnici nece dirati arenu dok ne postavi fox, history i Universal kanale u svoju ponudu.

Oni su odavno uveli taj paket, mada oni u BIH imaju sve foxove kanale. Ako su telekomu iole dragi korisnici nece dirati arenu dok ne postavi fox, history i Universal kanale u svoju ponudu.

Apsolutno se slazem,ako uopste misle da se malo priblize,sbb-u.Ako i uvedu novi sportski paket,moraju ih po mom misljenju ,ostaviti u hd paketu,inace taj paket mogu da ukinu,sa ionako vrlo siromasnom ponudom.

Jel istina da novi korisnici IPTV-a nemaju sve 4 arene u osnovnoj ponudi?

Da li neko zna možda kada će korisnicima iptv telekoma biti omogućen hbo go?

Kako znaš da neće nikada?

Zato što je SBB i kod njih pustio korenje. Čudi me da uopšte postoji HBO na IPTV platformi. Pitao sam i na sajtu telekoma i na sajtu HBO davno, i kod oba dobio negativan odgovor. Pravdaju se hebenim HBO On Demand, kao da je to isto.

Zato što je SBB i kod njih pustio korenje. Čudi me da uopšte postoji HBO na IPTV platformi. Pitao sam i na sajtu telekoma i na sajtu HBO davno, i kod oba dobio negativan odgovor. Pravdaju se hebenim HBO On Demand, kao da je to isto.

Meni su u telekomu rekli da bi trebalo uskoro ali to uskoro je vrlo rastegljiv pojam :) što se tiče sbb i njihovog korenja nisam siguran jer i neki drugi provajderi osim sbb imaju mogućnost hbo go. Mislim da ekipi iz hbo je u interesu da imaju što više gledalaca ne zavisno od provajdera. Kako god ja sam na moj tel instalirao app hbo go Srbija i čekam trenutak da za živi :D.

Poslednja izmena:
Vrh Dno