Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Pošto je Telekom kupio Arenu, ne vidim razloga zašto je ne bi ostavili u osnovnom paketu. Ako su pametni, neće diati ništa.

Pa da, mogli bi da pustaju SD dzaba, a HD da naplacuju. Ko je gledao arenu preko webtv-a zna koliko je slika losa.

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je od 23. novembra u OPEN IPTV ponudi nov kanala – MHC.

Emituje muzički i kulturno-zabavni program.

Dostupan je u okviru Osnovnog paketa na kanalu 580.

lol

Ništa čudno. Još jedan od mnogih glupih kanala na IPTV.:wall::crash::smackbum:

Danas opet problem sa IPTV-ijem.Pobrkali su se brojevi kanala,pa kad se prebaci jedan pusti se neki drugi.Zvao sam 977,rekose mi da je problem globalan i da se radi na njegovoj sanaciji.

Pa dobro, jesu li opravili to sa kanalima? Nisam to primetio kod mene kuci...

A i bolje bi bilo da malo poređaju te kanale, tu se ne zna više ko pije ko plaća. Sve je smandrljano bez ikakvog redosleda. Bar tematski da ih poređaju.

Ljudi da ne bih cesljao temu, ima li neko hd paket i kakvi su kanali, da li se isplati za 400din mesecno uzeti ga

Ma znam koji su kanali, nego pitam za sliku u kojoj je rezoluciji i jel stvarno dobra :D

Pozdrav.Istekao mi je ugovor za Click 1 ADSL pa sam hteo da skoknem da se raspitam u poslovnici telekoma kakve su mi opcije ako potpisem novi ugovor no da prvo ovde pokupim neki savet ako je moguce,nude li se neke pogodnosti uopste ako se potpise novi ugovor a uz to bih hteo i da se prijavim za IPTV paket,gledah nesto na njihovom sajtu da ima raznih promocija i za jedno i za drugo ali mi nije najjasnije kako najpovoljnije iskombinovati ova 2 ujedno,hvala:)

Kod mene danas seckanje na trenutke, pikselizacija, skoro da ne moze uopste da se gleda, :(

Kanali su odlicni ,sto se tice samog kvalitete ,fali tu jos kanala jer je ponuda slaba.Najvise mi smeta ,nedostatak prevoda na diskveriju,i ng.Ja sam uzeo na akciji,godinu dana free,a da li se isplati pitanje je.

Izgleda da će IPTV da poskupi 40%. Ništa nije sigurno, samo neproverena priča. Biće veselo.

Mozda nece, al ko bude i dalje hteo arenu morace da plati dodatno:)

Posto je telekom vlasnik arene, a vec je nekoliko puta bilo pitanje na njihovom sajtu, da li od 1.1 pocinje arena da se naplacuje, odgovor je bio: Arena Sport kanali do daljnjeg ostaju u osnovnom paketu." Sto je i realno jer svi ovi kanali koje telekom daje ne vrede ni pretplatu od 500 din, tako da kad dodas 400 din mi vec placamo arenu a da to i ne znamo. :D

Prijavio sam se za hd paket pre pet dana, zna li neko koliko se ceka na odgovor i dobijanje uredjaja

novi kanal...

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je od 12. decembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal –TV Kanal D.

Dostupan je u okviru Osnovnog paketa na kanalu 517.

Ako odete na sajt i pogedate osnovni paket ,videcete da stoji u sekciji sport Arena 1 samo...sto znaci da ce mozda od nove god sao ovaj kanal ulaziti ucenu osnovnog paketa

Ama, na areninom sajtu lepo piše da kanali do DALJNJEG ostaju u osnovnom paketu. Ionako masovno svi napuštaju IPTV zbog ove zaebancije od novih programa, ako bi i to počeli naplaćivati, doživeli bi kompletni debakl. Tim pre što je i konkurentski Sport klub u osnovnoj ponudi.

E veselo, pa šta će oni uopšte imati u ponudi kad izbace i Arene?

Vrh Dno