Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ne znam sta je ovo veceras? Ni kod mene ni kod devojke nema IPTV, pise "The requested url could not be retrieved", ne mogu da ugasim stb preko daljinca, kada ga iskljucim iz struje i vratim kabli pojavi se neki logo koga ranije nije bilo, zatim neka neke poruke sa zelenim slovima i opet onaj crni ekran sa porukom "The requested URL ...."
Kod nje od Nove godine losa slika a kod mene je bila odlicna od kada sam potpisao ugovor pre 3 meseca.
Jel ima jos neko problema? Zivim u Novom Sadu na Detelinari.

Večeras sam resetovao STB, pošto sam takođe sa Detelinare, da vidim šta se dešava i posle paljenja je krenuo da rade update fw-a (HD STB je u piranju), trebalo mu je dobrih pola sata. Verovatno nisi pustio da odradi update, ili si ga prekinuo u sred njega.

Nakon probe sa svim LAN portovima na modemu i par resetovanja IPTV je proradio. :) Hvala nebesima..

Od jutros i kod mene iskljuceni HBO i Cinemax kanali... :( . Kratko je trajalo, ali od koga je, mnogo je. Znam ja da "nema dzabe ni u babe", ali ako neko u Telekom-u misli da sa ovim i ovakvim osnovnim paketom bude konkurencija losem SBB-u u sredinama gde postoji mogucnost izbora, onda ...

JA ne mogu da nadjem prilog 1 ugovora u kojem pise koji paket imam, a uzeo sam iptv kad je bila ona prva promocija sa godinu dana ugovorom. Medjutim tad kad sam potpisivao pitao sam da li cu imati hbo god dana i oni su rekli da...volim sto sad mogu to da dokazem. Kaubojstina najgora. Samo da mi istekne ugovor i da ih teram u tri lepe...

Od jutros i kod mene iskljuceni HBO i Cinemax kanali... :( . Kratko je trajalo, ali od koga je, mnogo je. Znam ja da "nema dzabe ni u babe", ali ako neko u Telekom-u misli da sa ovim i ovakvim osnovnim paketom bude konkurencija losem SBB-u u sredinama gde postoji mogucnost izbora, onda ...

Kod mene HBO i Cinemax rade. U pitanju je Click4+IPTV promocija, jedina promena je što je upload za net povećan juče na 512!

Da li to znači da će mi naplatiti HBO i Cinemax ako ga sam ne otkažem?

Evo ga info, upravo sam zvao Telekom:
1. Nama na IPTV+Click4 promociji ide net 100din skuplji i povećavaju nam samo upload na 512
2. IPTV dižu cenu za 100din, pa će biti 940din (sa PDV-om), što nas ne zanima u toku ove prve godine jer plaćamo dinar
3. HBO i Cenemax će svima ovih dana biti cvikovan
4. HBO je moguće gledati besplatno do 1. marta ove godine, nakon što ga cvikuju mora se ručno aktivirati iz menija, ALI, 1. marta mora da se odjavi od strane korisnika (ko ne želi da ga plaća, jel) jer neće biti ponovo isključen automatski
5. Arena će ostati u sklopu osnovnog paketa najmanje do kraja ove godine

Ovo je tacno. I meni su iskljuceni HBO i Cinemax, ali sam ih ja rucno ukljucio.

Mislim, ako daju mogucnost da se gleda do 1. marta za 0 dinara, onda su valjda trebali i da ih ostave ukljucene!?

Ali ne, bolje je ovako, jer sad moramo ponovo da ih odjavimo, ako ne zelimo da ih gledamo, plus, mozda neko zaboravi da ih odjavi posle 1. marta!

marko_n :

Molim te razjasni mi ovo: "što nas ne zanima u toku ove prve godine jer plaćamo dinar" ?

Evo ga info, upravo sam zvao Telekom:
1. Nama na IPTV+Click4 promociji ide net 100din skuplji i povećavaju nam samo upload na 512
2. IPTV dižu cenu za 100din, pa će biti 940din (sa PDV-om), što nas ne zanima u toku ove prve godine jer plaćamo dinar
3. HBO i Cenemax će svima ovih dana biti cvikovan
4. HBO je moguće gledati besplatno do 1. marta ove godine, nakon što ga cvikuju mora se ručno aktivirati iz menija, ALI, 1. marta mora da se odjavi od strane korisnika (ko ne želi da ga plaća, jel) jer neće biti ponovo isključen automatski
5. Arena će ostati u sklopu osnovnog paketa najmanje do kraja ove godine

Jel si ti 100% siguran da treba da "kupimo" HBO iz menija i da ce biti free do 1. marta ?

mozda neko zaboravi da ih odjavi posle 1. marta!

Exactly :)

Molim te razjasni mi ovo: "što nas ne zanima u toku ove prve godine jer plaćamo dinar" ?

Pretplata za IPTV nam je prvih godinu dana 1 dinar, tako da nas se (trenutno) poskupljenje pretplate ne tiče, ali će da nas deru u toku druge godine, već je poskupelo na 940din, a verovatno će u narednih godinu dana poskupeti bar još 200.

Jel si ti 100% siguran da treba da "kupimo" HBO iz menija i da ce biti free do 1. marta ?

Da! Ali proveri, ja sam zvao dva puta, dva operatera ista informacija.

Poslednja izmena:
Exactly :)

Pretplata za IPTV nam je prvih godinu dana 1 dinar, tako da nas se (trenutno) poskupljenje pretplate ne tiče, ali će da nas deru u toku druge godine, već je poskupelo na 940din, a verovatno će u narednih godinu dana poskupeti bar još 200.

Da! Ali proveri, ja sam zvao dva puta, dva operatera ista informacija.

Mozda bi i kupio HBO kad bi znao kako se deselektuje posle. :D

Prenosim ovde ono što su mi rekli, inače ne pada mi na pamet da ga aktiviram jer ko sa Đavolom tikve sadi, posle mu se o glavu razbijaju, a Telekomova posla su mi dobro poznata. :) Tipa "unesite prvih 1000 cifara broja Pi kako bi deaktivirali HBO paket". :D

Iskreno zvao sam da deaktiviram HBO i Cinemax jer su neki ovde prijavili da im je isključen, a pošto meni i dalje radi, nisam hteo da mi naplate tih 250+400din. Rekoše mi da će svima biti isključeno, da ne moram ručno da ga odjavljujem. :)

Poslednja izmena:
marko_n :

Da li si ti uzeo IPTV i kada?

Moj ortak uzeo prosle godine u junu, kad je pocela promocija za 1 dinar, sledeca 3 meseca je takav racun i stizao, a 4-tog meseca, stigao mu je normalan racun 699 dinara plus pdv!

Ja uzeo u septembru, moj racun za IPTV za decembar, je 824 dinara sa pdv-om!

Tako da nisam siguran da ces placati celu godinu, 12 meseci racun za IPTV od 1 dinara!

Uzeo sam decembra i takva je bila promocija, ugovor je na 2 godine, prvih godinu dana IPTV je free, druge godine se plaća regularno, a net se plaća sve vreme i to plaća se Click1, a dobija brzina Click4.

Da, sad vidim, u pravu si! Malo me zbunilo sto si napisao u mnozini, ortak i ja smo uzeli samo IPTV bez interneta, a ta promocija je pocela posle 20. septembra i trajala je do 31. decembra.

Poslednja izmena:
Ovako da pojasnim jos nesto.I meni je iskljucen jutros HBO i CINEMAX paket ali sam ih pozvao i opet su mi prikljucili.E sada ono sto je vazno i sto su meni rekli,postoje dve razlicite promocije :

1.Ko je potpisao promociju tj. ugovor na 12 meseca ADSL 1 MB + IPTV ima IPTV u fullu ( to nam stoji u ugovoru koji smo potpisali,na sta sam ih podsetio) tj. sve pakete otvorene do kraja ugovora.Samo treba da aktivirate ponovo HBO i CINEMAX paket tj. kazete ovima u call centru jel sada ide automatsko iskljucenje za sve,meni trazili JMBG i broj Licne karte kako bi podneo zahtev da mi se ukljuce HBO + CINEMAX
2.Ko je potpisao promociju tj. ugovor na 24 meseca ADSL 4 MB + IPTV ( 12 meseci za 1 dinar ) oprasta se od besplatnog gledanja HBO + CINEMAX-a zvanicno od 01.03.2011 godine,do tada mozete slobodno koristiti ali nedelju dana pre 01.03.2011 da pozivom call-centru otkazete HBO + CINEMAX paket ako nezelite da ga koristite tj. placate.

Poslednja izmena:
Ovako da pojasnim jos nesto.I meni je iskljucen jutros HBO i CINEMAX paket ali sam ih pozvao i opet su mi prikljucili.E sada ono sto je vazno i sto su meni rekli,postoje dve razlicite promocije :

1.Ko je potpisao promociju tj. ugovor na 12 meseca ADSL 1 MB + IPTV ima IPTV u fullu ( to nam stoji u ugovoru koji smo potpisali,na sta sam ih podsetio) tj. sve pakete otvorene do kraja ugovora.Samo treba da aktivirate ponovo HBO i CINEMAX paket tj. kazete ovima u call centru jel sada ide automatsko iskljucenje za sve,meni trazili JMBG i broj Licne karte kako bi podneo zahtev da mi se ukljuce HBO + CINEMAX
2.Ko je potpisao promociju tj. ugovor na 24 meseca ADSL 4 MB + IPTV ( 12 meseci za 1 dinar ) oprasta se od besplatnog gledanja HBO + CINEMAX-a zvanicno od 01.03.2011 godine,do tada mozete slobodno koristiti ali nedelju dana pre 01.03.2011 da pozivom call-centru otkazete HBO + CINEMAX paket ako nezelite da ga koristite tj. placate.

Ja imam prvu promociju, ali nigde u ugovoru ne piše da mora da mi obezbede sve kanale. Na koji član ugovora treba da se pozovem kada ih zovem za reklamaciju HBO-a?

I ja imam prvu promociju tj. ADSL 1 MB + IPTV sa svim paketima.Pa kada sam uzimao opremu dobio sam papire sa upustvom za instaliranje Set Box-a,pasword,broj PUK-a i naravno listu paketa koju sam dobio uz promociju.Na to se pozivas.
Po meni je nasa promocija sa najvecom ustedom kada se pogledaju cifre.Jel ja koristim nesto sto vredi 3.500 mesecno a placam 1.450 dinara znaci mesecan popust mi je 2.000 dinara.
Trenutna vrednost full IPTV je 1.521 dinar + 700 dinara od marta kada ce se uracunati i HBO + CINEMAX = 2.221 dinar za 1 din.
I ono sto je najvaznije stavke su nam fiksne do isteka ugovora tj. 12 meseci,nema kao kod druge promocije da ti nesto traje 24 meseca a nesto 12 meseca,pa da nadoknadjuju posle gubitak kroz racune te druge stavke.

Poslednja izmena:
Ja ništa od toga nisam dobio. Čak sam dobio uputstvo sa podacima nekog levog naloga. Ok, zovem sutra i pravim se da sve to imam.

Odjavljuješ ga pozivom na 9813 ili odlaskom u najbližu poslovnicu pa na šalter kod "tete".
I to je jako bezobrazno sa njihove strane. Zovem ja danas da otkazem Cinemax i Pink Cinema koji su mi ukljucili iz nevezuse, kad kaze "teta", mora da zove vlasnik telefonskog broja (to bi bio moj cale). Ja popizdim, i posle pola sata zovem ponovo, prestavim se kao moj cale i otkazem pakete. Mislim, stvarno *****izam.

Moze li mi neko reci kako da koristim HBO Video on Demand, ne vidim nigde opciju? Koliko znam to je besplatno, ukoliko imam paket HBO.

Zoves telekom i trazis da ti aktiviraju hbo. A pre prvog marta ako neces da placas 470 rsd, opet ih zoves i trazis da ti iskljuce hbo

Kod mene je odma ispod HBO-a i zove se HBO on demand. I ja sam ukljucio na daljinskom.

Mene danas zvali iz telekoma,i rekli da ce mi ukljuciti hbo :D A nisam ih zvao,niti bilo sta radio povodom toga :D Posle pola sata ukljucen.

Ma to je vacarenje za one koji ne znaju da ce im naplatiti u Martu punu cenu HBO-paketa i Cinemax-a a plus usluga deaktivacije istih pri iskljucivanju.
Znaju oni kako da izvuku kesh od naivnih.
Sto nikada ne zovu korisnike pri isteku ugovora i ponude im novi ugovor po novim promocijama ?
Nego bolje im je svakako da se sisaju ovce dok ne znaju cake kod ADSL interneta.

Preskupo je sve stvarno postalo.
Zato molimo boga da imamo jos alternative umesto telekoma i da imamo veci izbor provajdera i natprovajdera, pa kom opanci, kom obojci...
pogotovo na ADSL-internetu nadajmo se ponovo boljim uslovima i
novim promocijama i akcijama bez obzira na ovo ubrzanje.

Poslednja izmena:
Jel zna neko zašto nema titlova na MTV Adria?

To isto sam pitao ove u Telekomu pre par meseci ali nisam dobio odgovor.I u SBB tj. TOTAL TV-u i u DIGI TV-u ( dok je bio u ponudi ) MTV Adria je imala titlove.Ja sam dosta gledao reality show-e ali otkako nema prevoda,izgubio sam interesovanje.
Trebamo biti aktivni i svi pisati Telekomu da ubaci titl i mozda uspemo u toj nasoj akciji.

Nazad
Vrh Dno