Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nema vishe HBO-a. Al zato imamo jos 3 FM radio stanice.... &^&*% lopovsku

HBo je izgleda svima podigao cene. Digi TV je takodje izbacio HBO iz ponude,u saopstenju su rekli da je HBO trazio mnogo vece povecanje cene i da bi se to direktno odrazilo na korisnike,tako da to isto vazi i za Telekom.

I meni su ugasili HBO danas! :mad:

Ljudi, da li je ovo za HBO potvrđeno, meni još uvek radi sve kao i na početku akcije. Možda je nešto privremeno. Taman kad smo se "navukli". Skoro da mesec dana nisam "skinuo" ništa od filmova sa strane....

Nemam ni Cinemax! :mad:

@ZokiNS

Da li si proverio sa korisničkim servisom, možda nešto zeza, meni je ovih dana brljavio uređaj, u jednom trenutku sam u meniju imao četiri (4)!!! podmenija HBO on demand. Sve se to samo sredilo... Mada, ne bi me čudilo i to da će već ukinuti emitovanje HBO i Cinemax kanala, njihova pohlepa se izgleda više ne može zaustaviti ...

Poslednja izmena:
Nisam ih zvao, mislio sam da ih zovem sutra ali ako i IvaNftw isto nema HBO onda mislim da nije do njih. Daj bože da jeste ali ne verujem. I ja imam te nove FM stanice.

Poslednja izmena:
Nisam ih zvao, mislio sam da ih zovem sutra ali ako i IvaNftw isto nema HBO onda mislim da nije do njih. Daj bože da jeste ali ne verujem. I ja imam te nove FM stanice.

I meni su dodate stanice, š.g.v.i Radio Beogradi, dok ovo pišem gledam HBO, nadajmo se da je to neka trenutna zeza ...

Zvaću ih pa da vidim šta je. Možda je nešto bez veze resetovano. Imam u podešavanjima da uključim HBO i HBO on demand ali neću dok ne vidim je li i dalje besplatno ili se plaća.

I kod mene izbacise HBO i Cinemax od pre par sati, dodase neke radio stanice.

izbacen je HBO i cinemax. E sada,vi sto ste novi korisnici,odnosno sto ste potpisali ugovor (akcija iptv+4mbita adsl) vi imate (ali necete zadugo). Nege sam cuo (ne znam da li je istina) da vise ni arena nece biti u sklopu osnovnog paketa. :) Inace ja sam vec 2 god na iptvu (mesec manje-vise).

Ja sam uzeo onaj ADSL 4 + IPtv pre 2 dana i imam oba HBO, vidim da su dodali te radio stanice. Inace dal mogu ja da doplatim za paket za odrasle ? :D

edit
Pa u mom ugovoru stoji da cu imati 1 god osnovni + arena + HBO free, tako da ako budu jeli ***** samo cu da im vratim sve i da raskinem ugovor.

Poslednja izmena:
Ne znam sta je ovo veceras? Ni kod mene ni kod devojke nema IPTV, pise "The requested url could not be retrieved", ne mogu da ugasim stb preko daljinca, kada ga iskljucim iz struje i vratim kabli pojavi se neki logo koga ranije nije bilo, zatim neka neke poruke sa zelenim slovima i opet onaj crni ekran sa porukom "The requested URL ...."
Kod nje od Nove godine losa slika a kod mene je bila odlicna od kada sam potpisao ugovor pre 3 meseca.
Jel ima jos neko problema? Zivim u Novom Sadu na Detelinari.

Poslednja izmena:
Zvao sam jutros 977 i rekoše da se svima koji su na promociji ukida HBO i Cinemax tj. da ih mogu uključiti ali da se plaća! E tako se to radi! Još kada ih kupi onaj Meksikanac gledaćemo mi Kasandru na svim kanalima za 3 puta više para i to da ćutimo i budemo sretni što i to imamo! Šta reći a ne zapevati...

Koga zanima telekomov IPTV može da ode npr. do delta city-a. U prizemlju gde je štand mts-a ima i jedan lcd tv sa nakačenim iptv box-om. Ja sam pre 15ak dana bio i prošla me želja da uvodim to s***nje. A falilo je možda par dana da se prijavim a kad sam bio u dc rekoh "daj da pročačkam malo to čudo".
Kako spor odziv, što daljinskog što software-a u box-u. Pa promena kanala (to je još najbrže :) . Slika na NatGeo HD blagi užas (ili sam ja očekivao previše). Išla je neka emisija u HD-u naravno. Pixelizacija prevelika za moj ukus. Da li je u pitanju mali bitrate ili šta je, ne znam ali da tako gledam stalno ja bi popi***o.

Ne znam kakav je sbb d3 i njihova HD platforma (otići ću do njih isto da vidim) ali ovo iskustve me "odučilo" od TS IPTV-a. Oni koji znaju: jel preko sat-tv-a bolja slika (mislim na HD kanale)?

(sreća pa od HD materijala gledam ono što skinem sa neta inače bi mislio da ono kod TS tako treba ;) )

Pa u mom ugovoru stoji da cu imati 1 god osnovni + arena + HBO free, tako da ako budu jeli ***** samo cu da im vratim sve i da raskinem ugovor.
Jesi li siguran da BAS TAKO stoji, meni se cini da pise samo osnovni paket. Ako si u pravu, to znaci da onima koji su uzeli ADSL Klik + IPTV moraju pustiti HBO u prvoj godini, ma koliko poskupeo ili u kom paketu bude bio.
A sto se Arene tice, mislim da su nju pridodali osnovnom paketu pa ce ostati dostupna svima.

Zvao sam telekom. Kome su kanali iskljuceni,neka zovu telekom da im ukljuce. Naplacivanje krece od 1.3. Do tada su besplatni! Cena od prvog marta za hbo paket (hbo, comedy i HD) bice 470 rsd,za cinemax 250 (obe cene sa pdv-om), a arena ostaje za dz do kraja godine.

Jak mi kanal HBO pa mi i treba uopste. Sve to ima na netu u full HD za dzabe.

Tek sada videh da su uveli Radio BG1, Radio BG2 i Radio 202.

Ja još uvek imam HBO i Cinemax paket. Nisam uzeo ADSL i IPTV istovremeno. ADSL koristim već duže vreme a IPTV od septembra prošle godine. Tada sam upao u promociju 4 paketa po ceni jednog.

Videćemo dokle ću imati HBO i Cinemax. I onako nemam nameru da ih plaćam kao posebne pakete.

Poslednja izmena:
Moze li mi neko objasniti kako dobiti njihovu tehnicku podrsku ?! :D Non stop "svi operateri su zauzeti", grrrrr!:mad:

@ ivanza, meni su jutros skinuli hbo i cinemax. Ja adsl imam od ranije a iptv od letos...
@ bobe, budi uporan, ja sam cekao 5 minuta. Ili idi do najblize poslovnice

Kako da budem uporan, kad posle blabla poruke usledi prekid veze automatski. Zvao sam ih 20 puta.
Jao muka me uvati kad pomislim da moram da predjem sa Linksys WAG200G na ovo Havaji djubre. Kako je moguce da ne mogu da podesim ovaj moj Linksys da radi i net i IPTV na njemu ? Ako vec ne moze na kojem Linksys-u moze ?

Meni nije pucala linija! Mislim da moras da podesis taj ruter za iptv,ali ne znam kako to da odradis. Oni imaju tu foru sa otkljucavanjem portova.
Moj havajac dobro radi.

Ja sam na mom Huawajcu 510 otkljucao drugi i treci port da bih ih koristio u mrezi. Danas sam jednostavno usao u podesavanja i resetovao na fabricka i to je to. Zakacio sve lepo i shljaka za 10. Jedino jos da sredim kabal kroz kucu :D

Ja sam na mom Huawajcu 510 otkljucao drugi i treci port da bih ih koristio u mrezi. Danas sam jednostavno usao u podesavanja i resetovao na fabricka i to je to. Zakacio sve lepo i shljaka za 10. Jedino jos da sredim kabal kroz kucu :D

A jel zna neko kako npr da 2-gi port bude za lan a 3 za iptv, posto imam 4 kompa, pa ne bi da kacim jos jedan ruter a na mom kompu imam dve mrezne tako da ce jedan komp ici preko mog a ostali na ta tri porta ako je to moguce...

Vrh Dno