Evo nakon dva meseca od prijavljivanja danas se pojavio tehnicar sa opremom.
Prvi utisci su pozitivni sto se tice kvaliteta, nisam ocekivao bog zna sta jer sam znao da je scart u pitanju. Menjanje kanala ide sasvim solidno, zvuk mi se cini dobrim. Slika je generalno bolja, ostrija, od analogne kablovske ali nekako su boje, po defaultu, prejake za moj ukus(naravno moze da se podesi na tv-u). Ima dobrih opcija(snimanja, narucivanja) koje tek treba da isprobam. Mali delay kada se prcka po meniju malo kvari utisak. Dobro je sto daljinski moze da sluzi i za tv.
E sada ide standardno ono sto se ponuda kanala tice. Jednostavno mi se cini slabom u odnosu na standardan sbb kabl, cak i u ovom probnom periodu kada imam sve sto je moguce na iptv-u. Mislim da arena i hbo ne mogu da nadoknade sve ono na sta sam navikao. Arena kada se pojavila je digla frku u narodu ali sada gledam nisu sigurni koje ce lige pratiti(basket, fudbal...), sve nekako klimavo i ne profesionalno mi to izgleda, mada su relativno novi u poslu, grub sam :smackbum:. Hbo, ne znam, imao sam ga nekada na ikom-u ali mi nikada nije bio nesto . Foxlife mi je preko potreban za lepsu polovinu, a znam da je inace taj kanal zenskoj populaciji medju prioritetima. Sto se ostalih kanala tice smeta mi sto ima samo rai, hrt(mozda jos neki) samo kec i ne razumem ovakav i jos par sl. poteza. 100x napisano ovde nema sportklub.
Znaci sa tehnicke strane sve radi kako treba, i sa ovom opremom i nacinom konekcije mislim da ne moze biti bolje.
Ponuda kanala zaostaje u odnosu na kabl operatere(osnovni paketi). Kada ponuda bude bila priblizno ista onda bih mozda i razmisljao da predjem samo na iptv.
btw tehnicar je rekao da ce se najverovatnije i zadrzati ova promocija 4paketa i posle nove god, sve to naravno nezvanicno
kome treba kod i manual za daljinac evo link (mozda je vec bilo):
http://resnet.sjsu.edu/Support/Video/Remote_Codes_US.pdf