Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ma gazimo ih k'o plitak potok :d

Ja sam vec rekao da mi je total bolji zbog mnogo kojih kanala ali posto meni treba neko resenje za otprilike godinu,godinu i po dana vremenski period iptv nece da bude toliko losiji s obzirom da sledecih 5 meseci znaci imaju arena,hbo i cinemax za ovih 800 i kusur dinara,plus za 4200din koliko je prikljucak na totalu mogu tih 5 meseci iptv-a i da platim :banana:

inace zna li se da li ce biti eventualno jos nesto dodato u skorije vreme od kanala ili se takve informacije ne objavljuju van telekoma?

Ti kao veliki ZVEZDAS i ljubitelj fudbala, verovatno i dalje zelis da gledas Vidica, Zigica, Milijasa a i ostale nase u Premijer ligi Baneta Ivanovica, Jovanovica...?

Premijer liga EKSKLUZIVNO ove sezone samo na Sport klubu i Sport klubu +, svih 10 utakmica po kolu, direktno...

Sve to u Totalu ;)

P.S. IPTV nema te kanale...

btw što se tiče uvođenja totala, postoji period kao što je sad npr kad nemaju akciju. a inače to traje najviše mesec dana i onda opet krenu sa nečim poput uvođenje za 1din, ili neki paketi itd.
komšija je uzeo pre neki dan ali moram da ga pitam da li je platio, pošto je malo teži na parama pa me začudilo odkud uvodi ako se plaća :D

btw što se tiče uvođenja totala, postoji period kao što je sad npr kad nemaju akciju. a inače to traje najviše mesec dana i onda opet krenu sa nečim poput uvođenje za 1din, ili neki paketi itd.
komšija je uzeo pre neki dan ali moram da ga pitam da li je platio, pošto je malo teži na parama pa me začudilo odkud uvodi ako se plaća :D

Ugovor na 2 godine i nista se ne placa, dobijes svu opremu, kakvih 4200...

Lepo, lepo. IPTV definitivno radi sve ozbiljnije i ozbiljnije. Šteta što nemaju neki history kanal, to bi im bio pun pogodak.

Lepe zelje ali kako stvari stoje tesko ostvarive. SBB je vecinu svog programa otkupio na vise godina sa eksluzivnim pravom prenosa na ovim prostorima tako da IPTV nece jos dugo ponuditi iste kanale koje SBB nudi. Jedino da potraze kanale sa slicnom tematikom koje SBB nije otkupio pa da vam to ponude.

S obzirm na cinjenicu da kod mene u Aleksincu SBB-a nema niti ce ga biti, IPTV je moj jedini izbor. Daleko od toga da su savrseni, nadam se samo da ce vremenom ispraviti greske i poboljsati kvalitet usluge.

+2 :) Takodje SyFy ... Jako, jako, jako im fali SyFy.

SyFy možda ali ovaj "još uvek SciFi" koji imamo na totalu je teški trash. Ja kao fanatik naučne fantastike bih vam pre preporučio Avalu na kojoj imate bolji izbor naučne fantastike svaki dan skoro :D a kao plus je da kanal već svi imate

Lepe zelje ali kako stvari stoje tesko ostvarive. SBB je vecinu svog programa otkupio na vise godina sa eksluzivnim pravom prenosa na ovim prostorima tako da IPTV nece jos dugo ponuditi iste kanale koje SBB nudi. Jedino da potraze kanale sa slicnom tematikom koje SBB nije otkupio pa da vam to ponude.
Na koje kanale misliš?

Na koje kanale misliš?

Mislim da se radi o svim Viasat kanalima i Sport klubu

Dakle total je free uz ugovor na 2 godine,IPTV na 1 godinu,sad samo odluciti da li mi je prioritet Viasat i neki jos kanali ili 5 meseci Arene:D

Sve u svemu mislim da bi bilo ok da Telekom ubaci jos neke Free to air kanale,verovatno i hoce malo po malo do nove godine,pre svega nemce tipa RTL kanale,SAT1 i slicno,TV SLO 1,2,3 zasto da ne,ne mogu da se setim sta jos ima od FTA kanala trenutno....

btw jel bi neko mogao osim kanala da mi ukratko napise prednosti i mane totala i IPTV-a da ne vrtim nazad 80 strana?

Takodje da li je problem sto mi je tv u jednoj a kompjuter i modem u drugoj prostoriji,do sad sam razvlacio kabal od sky star kartice ali ne verujem da ce mi ovi iz telekoma dati 10m kabla...???

Dace ti 10m kabla bez problema.

SyFy možda ali ovaj "još uvek SciFi" koji imamo na totalu je teški trash. Ja kao fanatik naučne fantastike bih vam pre preporučio Avalu na kojoj imate bolji izbor naučne fantastike svaki dan skoro :D a kao plus je da kanal već svi imate

Dakle, konacno da je neko provalio da ovaj scifi koji reemituje total/sbb je totalno djubre,kao i mnogi lokalizovani kanali na total-u/sbb-u... Ljudi nikako ne kapiraju da ti lokalizovani kanali se razlikuju od ostalih tipa navedeni scifi ili tv1000 koju su npr. za svedsku daleko kvalitetniji od nasih....

I da dodam,psoto sam do skoro bio korisnik iptv-a a i sbb/totala, da ljudima koji nemaju d3 ili nisu u mogucnosti da se prikljuce na isti a imaju uslove za iptv,neka slobodno postanu korisnici iptv-a. Ovo nije reklama,ali su daleko bolji za sada od sbb-a/totala.

Poslednja izmena:
Mislim da se radi o svim Viasat kanalima i Sport klubu

Dakle total je free uz ugovor na 2 godine,IPTV na 1 godinu,sad samo odluciti da li mi je prioritet Viasat i neki jos kanali ili 5 meseci Arene:D

Sve u svemu mislim da bi bilo ok da Telekom ubaci jos neke Free to air kanale,verovatno i hoce malo po malo do nove godine,pre svega nemce tipa RTL kanale,SAT1 i slicno,TV SLO 1,2,3 zasto da ne,ne mogu da se setim sta jos ima od FTA kanala trenutno....

btw jel bi neko mogao osim kanala da mi ukratko napise prednosti i mane totala i IPTV-a da ne vrtim nazad 80 strana?

Takodje da li je problem sto mi je tv u jednoj a kompjuter i modem u drugoj prostoriji,do sad sam razvlacio kabal od sky star kartice ali ne verujem da ce mi ovi iz telekoma dati 10m kabla...???

Zavisi koji majstor dođe. Meni su rekli da će mi dati na licu mesta koliko mi treba, ali na kraju se ispostavilo da montažer nije imao ni mrežni ni telefonski kabl dovoljne dužine, pa sam iskoristio jedan svoj.

Dakle, konacno da je neko provalio da ovaj scifi koji reemituje total/sbb je totalno djubre,kao i mnogi lokalizovani kanali na total-u/sbb-u... Ljudi nikako ne kapiraju da ti lokalizovani kanali se razlikuju od ostalih tipa navedeni scifi ili tv1000 koju su npr. za svedsku daleko kvalitetniji od nasih....

I da dodam,psoto sam do skoro bio korisnik iptv-a a i sbb/totala, da ljudima koji nemaju d3 ili nisu u mogucnosti da se prikljuce na isti a imaju uslove za iptv,neka slobodno postanu korisnici iptv-a. Ovo nije reklama,ali su daleko bolji za sada od sbb-a/totala.
Ja sam to odavno provalio .... Zato sam rekao SyFy, a ne SciFi.

Inace primetio sam da na Avali ide Galactica, ali te znam da li ide jos nesto?

Ja sam to odavno provalio .... Zato sam rekao SyFy, a ne SciFi.

Inace primetio sam da na Avali ide Galactica, ali te znam da li ide jos nesto?

chuck i terminator subotom, a bar jednom nedeljno neki dobar sci fi film - nekad i više.
*** mi smo osuđeni na taj poljski scifi koji je preveden. bilo bi dobro imati engleski npr. koji ne kasni puno za američkim (možda nedelju dana max)

što se tiče avale BSG je još malo pa gotov, biće i razor i the plan takođe :)
a imaju još gomilu sci fi serija samo ne mogu sve da ih popuštaju odjednom. uspeli su barem meni da se nađu na listi kanala koje gledam na tv-u, a to se još nijednom našem kanalu nije desilo, bar što se mene tiče :D

Evo nakon dva meseca od prijavljivanja danas se pojavio tehnicar sa opremom.

Prvi utisci su pozitivni sto se tice kvaliteta, nisam ocekivao bog zna sta jer sam znao da je scart u pitanju. Menjanje kanala ide sasvim solidno, zvuk mi se cini dobrim. Slika je generalno bolja, ostrija, od analogne kablovske ali nekako su boje, po defaultu, prejake za moj ukus(naravno moze da se podesi na tv-u). Ima dobrih opcija(snimanja, narucivanja) koje tek treba da isprobam. Mali delay kada se prcka po meniju malo kvari utisak. Dobro je sto daljinski moze da sluzi i za tv.

E sada ide standardno ono sto se ponuda kanala tice. Jednostavno mi se cini slabom u odnosu na standardan sbb kabl, cak i u ovom probnom periodu kada imam sve sto je moguce na iptv-u. Mislim da arena i hbo ne mogu da nadoknade sve ono na sta sam navikao. Arena kada se pojavila je digla frku u narodu ali sada gledam nisu sigurni koje ce lige pratiti(basket, fudbal...), sve nekako klimavo i ne profesionalno mi to izgleda, mada su relativno novi u poslu, grub sam :smackbum:. Hbo, ne znam, imao sam ga nekada na ikom-u ali mi nikada nije bio nesto . Foxlife mi je preko potreban za lepsu polovinu, a znam da je inace taj kanal zenskoj populaciji medju prioritetima. Sto se ostalih kanala tice smeta mi sto ima samo rai, hrt(mozda jos neki) samo kec i ne razumem ovakav i jos par sl. poteza. 100x napisano ovde nema sportklub.

Znaci sa tehnicke strane sve radi kako treba, i sa ovom opremom i nacinom konekcije mislim da ne moze biti bolje.
Ponuda kanala zaostaje u odnosu na kabl operatere(osnovni paketi). Kada ponuda bude bila priblizno ista onda bih mozda i razmisljao da predjem samo na iptv.

btw tehnicar je rekao da ce se najverovatnije i zadrzati ova promocija 4paketa i posle nove god, sve to naravno nezvanicno

kome treba kod i manual za daljinac evo link (mozda je vec bilo):
http://resnet.sjsu.edu/Support/Video/Remote_Codes_US.pdf

chuck i terminator subotom, a bar jednom nedeljno neki dobar sci fi film - nekad i više.
*** mi smo osuđeni na taj poljski scifi koji je preveden. bilo bi dobro imati engleski npr. koji ne kasni puno za američkim (možda nedelju dana max)

što se tiče avale BSG je još malo pa gotov, biće i razor i the plan takođe :)
a imaju još gomilu sci fi serija samo ne mogu sve da ih popuštaju odjednom. uspeli su barem meni da se nađu na listi kanala koje gledam na tv-u, a to se još nijednom našem kanalu nije desilo, bar što se mene tiče :D
Izgleda da avala ima najkvalitetniji program, od domacih kanala, trenutno.

Izgleda da avala ima najkvalitetniji program, od domacih kanala, trenutno.

meni se lično svidelo to što su doveli nemečeka i dali mu slobodu da čovek sam bez ograničenja radi. na rts-u to nije moglo jer je njima najvažnije da u 20:00 ide neka 500-ta repriza neke domaće serije koju svi već napamet znamo, a u 21:00 Svadba (ej pre bih gledao grand nego taj treš) a posle ponoći tek može da se ugura neka serijica i to na rts2. to je stvarno jadno. Pink i Fox(koji uskoro menja ime u Prva Srpska Televizija ili PST :D ) evo kreću u rat koja će od te dve televizije biti više seljačka, B92 je teški promašaj od televizije - osim vesti u 18:30 nemaju ništa čime bi se hvalili. a košava/happy za mene bukvalno ni ne postoji, daljinac mi bukvalno preskače taj kanal :). Tako da Avala sa programom sličnom nekim nemačkim televizijama, gde kvalitetni filmovi idu u normalnim terminima, a serije poput house-a i BSG-a mogu da prate svi a ne samo oni koji pate od nesanice je čist pogodak trenutno. To im je sve nemeček obezbedio jer je bsg u početku bio planiran na rts-u, čak je išla i miniserija jednog vikenda. takođe Fringe koji je trebao na rts-u da ide verovatno posle ponoći uskoro će biti na avali.
tako da ne kukate za SciFi-jem vi koji ste na IPTV-u, tj bar dokle god nam je ovaj poljski namenjen za srbiju. Na Avali ćete se više nagledati naučne fantastike

E šta se meni danas dogodilo, tako sam popi*deo...
Zvali me posle godinu i po dana da dodjem po opremu za IPTV (posto zivim u malom mestu, najblizi centar je 30 km). Aj' resim ja da je pokupim, i zlu ne trebalo, uzmem i stari modem (iako po ugovoru koji sam potpisao jos 2007. stoji da je modem moje vlasnistvo nakon godinu dana koriscenja). I zamislite, nisu mi dali opremu, jer im nisam doneo spliter, mrezni i telefonski kabl. Tako sam uzalud strapacirao, izgubio hiljadarku i ostao bez IPTV. Se*em im se i na IPTV i je*enu monopolisticku drzavu. Ovo nigde nema :(

Bezveze. A mogli su da ti izdaju novo ovo sto si doneo, ionako ces isti spliter, mrezni i telefonski kabl da koristis. Stvarno su slepci ispali.

Ma nece ni da cuje da vadi. Ko zna sta ona misli, po njoj su to razlicite stvari i skuplje. *** ima zavrsenu srednju klosarsku i IQ ispod 30.

Sramota :wall:

I jos kada cujes da ista ima platu od 40.000din za, takoreci, nista... :S

Al' dobro, bar nije trazila onu pede*sku roze kutiju u kojoj je bio zapakovan. Po mogucnosti neotpakovanu.

Vrh Dno