Nema. Verovatno nece biti, barem do zime. Primetio sam da su pred zimu 2009 ubacili mnogo kanala.Ima li nekih nagovestaja kada ce ubaciti Viasat kanale (Explorer i History)? Zbog nedostatka istih jos uvek nisam presao na IPTV.
Kao sto sam primetio iz proslih postova Telekom Srbija IPTV su poceli da ubacuju regionalne i lokalne televizije. U Kragujevcu su danas pustili Kanal 9 i Palma plus!
Ne vredi da chitam ovoliko strana, neke stvari me interesuju..
1. Da li ima Motors TV ?
2. Da li se ovaj IPTV moze koristiti bez boxa, na kompu ?
3. Da li to radi samo preko Telekom ADSLa ?
4. Da li je neshto od toga u HDu ?
Hvala
1. Vidi ovde da li ima sve što te zanima http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/Pages/IPTV.aspx?ac=solo&br=5
2. Ne
3. Da, ali će valjda uskoro moći i preko Euneta
4. Za sada, ne
Od 8. aprila pocinje naplacivanje sa snimanje sadrzaja 99 din bez pdv.
Nego jeste videli diktaturu ovog novog fantomskog Arena Sporta. Naterao je HRT 2 da sutra ne prenosi utakmicu Barselona - Real, zato što bi oni izgubili rejting šišanja ovaca u dodatnom paketu koji imaju. U Hrvatskoj će zbog toga prenos ići na njihovoj verziji Arena Sporta i to naravno u osnovnom paketu. Hrvati pi*de zato što njihov HRT ne daje prenos, a plaćaju pretplatu. Šta mi da radimo sa nasim Personal Tijanic Channelom. Mi od njega takve stvari ni ne ocekujemo. Nego, ej placas kablovsku i IPTV, a na njoj nista nemas, nego te uslovljavaju dodatnim paketima i ucenama!
Meni se ovo ne dasava, a gasim STB preko daljinca i nekada tako iskljucen provede ceo dan.
Meni se ovo ne dasava, a gasim STB preko daljinca i nekada tako iskljucen provede ceo dan.
Da li je moguće da korisnik kupi samo IPTV uslugu, bez Internet pristupa?
Za sada korisnik može kupiti Open IPTV uslugu isključivo uz postojeći Internet pristup. Korisnik koji ubuduće koristi samo Open IPTV uslugu bez pristupa Internetu dobija kompletnu opremu, ADSL i Set Top Box a plaća samo cenu mesečne pretplate i eventualne dodatne troškove Videa na zahtev.
Da li mozda neko zna da li mogu da imam iptv bez interneta?
Ako ne moze, da li se onda placa i iptv i net ili samo jedno od ta dva?
E, da... I koji kabl treba da se kupi (jer pretpostavljam da se ne dobija) za povezivanje tv-a koji ima i skart i s-video? Tj. koji ulaz ima risiver???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari