Kriminal i to najzesci,ja uopste ne mogu da uspostavim kontakt sa operaterom da otkazem ovaj pink paket koji sam juce ukljucio.Prekine mi se veza posle 2 minuta cekanja zvao sam 977 kazu oni mogu samo da me prijave na neki paket a ovi sa 9813 su za iskljucenje.Dao sam prigovor na rad kontakt centra a ona sa 977 broja mi kaze da moram imati razumevanje da su kolege prezauzete i da budem uporan sa zvanjem..
Znaci sve je isto samo je cena veca,tj IPTV je poskupeo od 599 na 825 din a uz sve to neki kanali su iskljuceni i to oni najbolji.
Da li neko od vas drugari ima isti problem kao i ja da mu koči i secka povremeno slika na IPTV-u? Meni u poslednjih 2-3 meseca dolazi do kočenja ili seckanja slike od po 3-5 minuta u određeno vreme a to je obično posle 18H i oko 23H. Zvao sam više puta 977 i prijavljivao taj kvar ali niko mi još nije rešio taj problem!
I meni su juče ukinuti svi kanali osim onih iz osnovnog paketa, pošto sam to tražio na tel. 9813 u petak 29.1.2010. A na sajtu telekoma piše da je od 1.2.2010. cena osnovnog paketa 699 + pdv. Bojim se da ćemo plaćati tu cifru bez obzira sto ne ucestvujemo u promociji. Kažu da je 599 din sa pdv cena koja je važila do 1.2.2010. U ugovoru piše da zadržavaju pravo izmene cena.Pisao sam mail ovima iz iptv-a i pitao ih zasto mui nisu ukinuli sve pakete sem osnovnog kad su mi u pisancetu koje sam uz racun dobio tu opciju ponudili (uz placanje od 590 dinara sa pdv-om kao i do sada). Nisu mi odgovorili na mail ali su zato sve pakete sem osnovnog ukinuliMoj mail je urodio plodom...
Necemo placati! Ako ti nije isteklo godinu dana od momenta uvodjenja iptv-a u onom pisancu ti je na kraju trebalo pisati da imas pravo da otkazes sve pakete sem osnovnog i da za osnovni paket, kao i do sada, placas 590 dinara sa pdv-om. Meni su tako napisali. Naravno da imaju pravo da menjaju cene ali bi to rekli vec u pismu koje su nam poslali da su hteliI meni su juče ukinuti svi kanali osim onih iz osnovnog paketa, pošto sam to tražio na tel. 9813 u petak 29.1.2010. A na sajtu telekoma piše da je od 1.2.2010. cena osnovnog paketa 699 + pdv. Bojim se da ćemo plaćati tu cifru bez obzira sto ne ucestvujemo u promociji. Kažu da je 599 din sa pdv cena koja je važila do 1.2.2010. U ugovoru piše da zadržavaju pravo izmene cena.
Necemo placati! Ako ti nije isteklo godinu dana od momenta uvodjenja iptv-a u onom pisancu ti je na kraju trebalo pisati da imas pravo da otkazes sve pakete sem osnovnog i da za osnovni paket, kao i do sada, placas 590 dinara sa pdv-om. Meni su tako napisali. Naravno da imaju pravo da menjaju cene ali bi to rekli vec u pismu koje su nam poslali da su hteli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari