Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

E onda zaista nemam pojma po kojoj logici su nekima rekli da ce osnovni paket i dalje da im bude 500+pdv.

Konačno možete da pogledate na sajtu Telekom Srbija cene paketa a pritom imate kalkulator za pakete, pa se preračunajte!

I ja potvrdjujem da mi je operater prilikom odabira paketa za predstojeci period rekao da je cena za osnovni paket, koji sam izabrao, 500din +PDV.
Trenutno mi nedostaju kanali za odrasle i FUN paket, imam sve ostalo, a prijavio sam samo osnovni. :/

Evo pogledah sad, pa oni nisu normalni, ali majke mi.
Napravili su neku njihovu promociju za cetiri paketa : Osnovni, Cinemax, HBO i Arena za 825 din (cena sa PDV-om)
I ne mozete da birate manje od toga, samo da dodajete preostale pakete! Pa ljudi necu ja da placam 825din, zvao sam prek koji dan i lepo prijavio samo Osnovni paket za 590din!
Ovo je kriminal!

Poslednja izmena:
Sad je osnovni paket 825 :bottle:
A ovo kao daju dzabe (hbo, ovo ono)
Dali mi arenu koju ne gdelam a ukinuli mi diskaveri
Srbija!!!!!

Kriminal i to najzesci,ja uopste ne mogu da uspostavim kontakt sa operaterom da otkazem ovaj pink paket koji sam juce ukljucio.Prekine mi se veza posle 2 minuta cekanja zvao sam 977 kazu oni mogu samo da me prijave na neki paket a ovi sa 9813 su za iskljucenje.Dao sam prigovor na rad kontakt centra a ona sa 977 broja mi kaze da moram imati razumevanje da su kolege prezauzete i da budem uporan sa zvanjem..

Pa da,tako je... Pomenuo sam gore da je ovo opasna igra i da nas čeka svašta!

Kriminal i to najzesci,ja uopste ne mogu da uspostavim kontakt sa operaterom da otkazem ovaj pink paket koji sam juce ukljucio.Prekine mi se veza posle 2 minuta cekanja zvao sam 977 kazu oni mogu samo da me prijave na neki paket a ovi sa 9813 su za iskljucenje.Dao sam prigovor na rad kontakt centra a ona sa 977 broja mi kaze da moram imati razumevanje da su kolege prezauzete i da budem uporan sa zvanjem..

evo upravo sam se i ja raspravljao sa operaterom i za sada sam fin....
kako stoje stvari verovatno ce se morati platiti ceo mesec koriscenje Pink cinema tako da pre nego sto otkazete proverite da li cete svakako platiti taj paket iako ste ga koristili manje od 24h kao ja naprimer...tako da, ako cu vec placati ceo mesec mozda ga ne otkazem vec na kraju meseca :mad::mad::mad:

.....i jos kaze da svega 2 takve prijave ima danas sto mu ne verujem jer nas ovde ima vise od toga

nije mi jasno zasto ja sa ovog 013 podrucja nemogu ih uopste dobiti cak ni preko mobilnog

Bas je extra taj Telekom!! Ja sam zvao 9813 pre par dana u nameri da ostavim samo "osnovni" paket ali sam posle pomalo konfuznog razgovora sa operaterom shvatio da mi je istekao ugovor od godinu dana, te da vise nemam prava na staru cenu od 500+pdv i da to imaju samo oni kojima jos nije istekao ugovor, a da svi mi ostali placamo novu cenu od 699+pdv.Takodje sa ili bez promocije cena je i dalje 699+pdv pa sam im rekao da mi ostave tu promociju pa sta bude! Elem izasao je cenovnik na njihovom sajtu pa je sada sve malo jasnije :p!
Na prolece motke u sake i juris...:mad:

Pa meni nije istekao ugovor jos uvek (aprila istice), pa imam pakete po novom. To izgleda zavisi od operatera do operatera kakve cete informacije dobiti.

Da se i ja ukljucim. Meni ugovor istice tek u julu. Pre dvadesetak dana zvao sam korisnicki servis na 9813 i trazio da mi iskljuce sve pakete osim osnovnog od februara kako bih placao pretplatu od 590 dinara. U pisancetu koje sam uz racun dobio pisalo je da to moze. Medjutim danas kad sam pogledao video sam da su mi aktivirali i HBO i one ostale pakete koji idu u ovoj novoj promociji. Ne ogu da verujem - ispada da su mi nametnuli da koristim tu njihovu promociju iako me to apsolutno ne zanima! A sad naravno ne mogu da ih dobijem da vidim o cemu se rad...

Evo pogledah sad i taj njihov kalkulator. Ne znam ko je pravio, ali ocigledno je neko sa visokim standardima ili bez mozga. 825 dinara za osnovni paket koji ima gomilu kanala koji mi i ne trebaju, a kanali koji su pametni za gledanje (Discovery Science, i ostali) su u posebnom paketu i trebam dodatno da platim za njih. Mislio sam da uzmem Osnovni+Fun za 750din, ali sa ovim novim cenama i "extra ultra mega giga promocijama" ne znam sta da radim. U velikoj sam nedoumici da vratim STB i zavrsim sa njima pre nego da pocnu da me deru.

Cena osnovnog paketa je sad 825 din. umesto 599 din.koliko je ranije bila.Ovo sto ide uz promociju
(HBO,Arena itd) je samo u promotivnom perijodu.Sve ostale usluge se dodatno placaju kao sto je bilo najavljeno ranije.Znaci sve je isto samo je cena veca,tj IPTV je poskupeo od 599 na 825 din a uz sve to neki kanali su iskljuceni i to oni najbolji.

Poslednja izmena:
Znaci sve je isto samo je cena veca,tj IPTV je poskupeo od 599 na 825 din a uz sve to neki kanali su iskljuceni i to oni najbolji.

Pa u tome i jeste problem, jer sam prijavio pre pet dana osnovni paket po ceni od 599 din! Otkud im pravo da menjaju cenu?

Ne zovite 9813 nego 9818,ja sam dobio iz prve a i sa tog tel su me zvali na mobilni da mi objasne promociju...ukratko guraju hbo i cinemax u cenu od 845 a uzimaju fun paket za koji treba doplatiti...super...sreca da sam tek dobio i za deset dana vracam...

evo malo vesti iz susednog tabora.
zbog kvara na eutelsatu i čekanja da se seasat uglavi na njegovu poziciju mi na totalu smo imali 2-3 kanala ukupno koje smo mogli da gledamo, srećom jedan od njih je bio Sci-Fi (na kojem je baš krenuo SG:U). e od juče, da bi se iskupili iako nije njihova greška bila, SBB-ovci su nam otključali i ove dodatne pakete tokom čitavog februara.

to baš nisam očekivao od njih.

Ocekivao sam ovih dana da mi stigne IPTV,drugar koji radi instalaciju kaze da se ceka kupovina prava za josh korisnika,ali kad sam cuo ovo ovom povecanju reshio sam da cim dobijem opremu istu vratim,jer sam zahtev podneo pre 10 meseci i cena od 590 din je bila sasvim korektna... neka hvala imam Digi tv 390 din mesecno,fali mi josh par kanala ali za razliku od 450 din ne isplati mi se da prelazim sa digija

I ja cu verovatno da vratim opremu i zavrsim. Da bih imao kanale koji nesto vrede moram da placam 1000din mesecno. Prosto ne mogu da se nacudim bezobrazluku. Nego, sta me cudi, to je Telekom.

Imate od danas informacije na sajtu "na dlanu" u vezi cena svih paketa i tarifa.
Stvarno ovakav bezobrazluk se ne moze tolerisati.
Uvaljivanje Pink cinema paketa a sklanjanje Fun paketa je jako losa stvar.
Kakav crni Pink Cinema ! Ocajan je i losu sliku ima u odnosu na druge.

Dzaba im kvalitet slike kada su lopovi i koriste IPTV meni u kojem nista nije odradjeno kako treba. Lazu lazu i dalje lazu i dizu cene i ne osposobljavaju niti nesto modernizuju.

Hvala Telekom, vraticu vam opremu.
12 x 1126din = 13512din Godisnje za IPTV sa Pinkom ! SULUDO ! ! !
ili
12 x 825 din = 9900din
p.s. znate kakav Dreambox mozete kupiti za te pare
sve sa Satelitskom digitalnom opremom.

Bez obzira koliko sam ljut,to je njihova poslovna politika,ja ipak moram reci da sam odusevljen kvalitetom slike koja je bar za 25% bolja nego na TTV sa sve SOS,rtv1-2 i ostalim jadnim tehnicki opremljenim kanalima.
Iznad TTV mi stoji IPTV i bas sam uporedjivao na istom TV samsung 66cm i razlika je vise nego ocigledna u korist IPTV i to stvarno nisam znao...arene su posebno bolje a sad sam bas gledao Partizan iz pionira,cak je i tecnija slika nego na TTV...steta...

Da li neko od vas drugari ima isti problem kao i ja da mu koči i secka povremeno slika na IPTV-u? Meni u poslednjih 2-3 meseca dolazi do kočenja ili seckanja slike od po 3-5 minuta u određeno vreme a to je obično posle 18H i oko 23H. Zvao sam više puta 977 i prijavljivao taj kvar ali niko mi još nije rešio taj problem!

Ja sam imao slican problem, ali meni je dolazilo do pikseilizacije svakih 20 sekundi. Cak su dolazili tehnicari do mene i nisu uspeli nikako da poprave, morao sam da uzmem novi STB jer je stari poceo da baguje. Kad sam zamenio sve je radilo normalno.

Evo juce sam nasao vremena i otisao sam do poslovnice (subotica) posle natezanja i ubedjivanja da je njihova greska sto mi nisu ukinuli pink paket kada i sve ostale koji nisu vise u promociji i da nisam voljan da platim 400 i kusur dinara za pink paket i posle jos 150din za promenu paketa na kraju meseca...ukinuli su mi pink paket...i rekla mi je sefica da ako bude naplaceno na racunu da dodjem pa ce resiti nekom zalbom ili kako vec...e sada videcemo...sta ce biti....

Da li neko od vas drugari ima isti problem kao i ja da mu koči i secka povremeno slika na IPTV-u? Meni u poslednjih 2-3 meseca dolazi do kočenja ili seckanja slike od po 3-5 minuta u određeno vreme a to je obično posle 18H i oko 23H. Zvao sam više puta 977 i prijavljivao taj kvar ali niko mi još nije rešio taj problem!

I ja imam slican problem u poslednjih nekoliko dana, tj. slika na momente zastane ali obicno to traje sekundu-dve, nesto slicno kao kad se buffer-uje streaming video.Sve mislim da je nesto do njih,ako se nastavi zvacu pa cu da vidim!

Nadam se da ce brontosaurus od lelekoma uskoro nesto da ucini po pitanju poboljsanja izbora kanala za IPTV i brzine ADSL-a! Ovo postaje tragikomicno! Za ovu lovu koju oni naplacuju SBB ih dere sa svojim uslugama kako hoce. Vise nemam ni snage da se nerviram! Jednostavno je presmesno! Jos sada kao fol Telenor im postaje konkurencija, a znamo da od toga nece biti nista! Imace identicne cenovnike i usluge!

"Ma kako ste se nadali, dobro ste se udali, a i niko vas ne tera da koristite Nase usluge!", recice ce Oni, po Savinom opisu, neki iz tabora "oni tamo kartaju saha, igraju saha, kartaju karte, imaju 20 - 50 000 dinara platu a sirotinja jadna nema kruva da jede.." Naravno nismo mi tolika sirotinja ,ali bogami ni Oni odavno nemaju plate od 20-50k dinara!:mad:

Pisao sam mail ovima iz iptv-a i pitao ih zasto mui nisu ukinuli sve pakete sem osnovnog kad su mi u pisancetu koje sam uz racun dobio tu opciju ponudili (uz placanje od 590 dinara sa pdv-om kao i do sada). Nisu mi odgovorili na mail ali su zato sve pakete sem osnovnog ukinuli :D Moj mail je urodio plodom...

Pisao sam mail ovima iz iptv-a i pitao ih zasto mui nisu ukinuli sve pakete sem osnovnog kad su mi u pisancetu koje sam uz racun dobio tu opciju ponudili (uz placanje od 590 dinara sa pdv-om kao i do sada). Nisu mi odgovorili na mail ali su zato sve pakete sem osnovnog ukinuli :D Moj mail je urodio plodom...
I meni su juče ukinuti svi kanali osim onih iz osnovnog paketa, pošto sam to tražio na tel. 9813 u petak 29.1.2010. A na sajtu telekoma piše da je od 1.2.2010. cena osnovnog paketa 699 + pdv. Bojim se da ćemo plaćati tu cifru bez obzira sto ne ucestvujemo u promociji. Kažu da je 599 din sa pdv cena koja je važila do 1.2.2010. U ugovoru piše da zadržavaju pravo izmene cena.

I meni su juče ukinuti svi kanali osim onih iz osnovnog paketa, pošto sam to tražio na tel. 9813 u petak 29.1.2010. A na sajtu telekoma piše da je od 1.2.2010. cena osnovnog paketa 699 + pdv. Bojim se da ćemo plaćati tu cifru bez obzira sto ne ucestvujemo u promociji. Kažu da je 599 din sa pdv cena koja je važila do 1.2.2010. U ugovoru piše da zadržavaju pravo izmene cena.
Necemo placati! Ako ti nije isteklo godinu dana od momenta uvodjenja iptv-a u onom pisancu ti je na kraju trebalo pisati da imas pravo da otkazes sve pakete sem osnovnog i da za osnovni paket, kao i do sada, placas 590 dinara sa pdv-om. Meni su tako napisali. Naravno da imaju pravo da menjaju cene ali bi to rekli vec u pismu koje su nam poslali da su hteli

Necemo placati! Ako ti nije isteklo godinu dana od momenta uvodjenja iptv-a u onom pisancu ti je na kraju trebalo pisati da imas pravo da otkazes sve pakete sem osnovnog i da za osnovni paket, kao i do sada, placas 590 dinara sa pdv-om. Meni su tako napisali. Naravno da imaju pravo da menjaju cene ali bi to rekli vec u pismu koje su nam poslali da su hteli

Jeste kome nije isteklo godinu dana uz odjavu placa osnovni paket 590 sa PDV-om,nego da li imate ton na SOS kanalu ja vec nekoliko nedelja nemam.

Nazad
Vrh Dno