Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nekoga pozivaju "iz ocaja", nekome, poput mene, i dalje nema tehnickih mogucnosti. Tako je to u zivotu :D

Da li neko zna...da li se dobija neka potvrda kad se vrati IPTV oprema telekomu ? Da me ne vijaju posle ....

Ne , ne dobijes . Ja sam danas vratio opremu i nista nisam dobio...osim svog starog modema :banana:
Riba u korisnickom se preznojavala kad sam joj zatrazio svoj stari modem,jer sam medju prvima uzeo i platio oko 6 000 dinara jos 2007 god i po tom ugovoru modem je moj .... :guitar::eyebrows:

Ubedjivala me 15 min ...kaze sta ce ti kad nemas vise net ni iptv.... lol
BiJo sam fini dok sam je slusao l i luuudoo se zabavljao ...a onda pitah : ocete vratite il necete :sceptic::laugh:
I dobih gi , evo klinac mu vec proucava unutrasnje organe :smash::crash:

BiJo sam fini dok sam je slusao l i luuudoo se zabavljao ...a onda pitah : ocete vratite il necete :sceptic::laugh:
I dobih gi , evo klinac mu vec proucava unutrasnje organe :smash::crash:

Tooo KRALJU ! :Klanjanje

Kako da u adsl ruteru nadjem DHCP client list da bi video IP adresu setboxa posto bih hteo da gledam IPTV na kompu:type:

Upravo me "prijatno" iznenadio letak uz telefonski racun:

Postovani, bla,bla,bla, akcija se zavrsava 1.februara 2010.Od tog datuma,cena Osnovnog paketa ce biti 699 dinara bez PDV.
Istovremeno ce vam biti aktivirana i nova promocija, u kojoj cete osim Osnovnog paketa moci da gledate i druge ekskluzivne programske pakete po jedinstvenoj ceni:
Osnovni+HBO+Cinemax+Arena po ceni od 699 dinara bez PDV...
bla,bla,bla bice uveden i Pink Cinema bla,bla,bla...

Eto kako treba oma udariti na nadolazecu konkurenciju! Eeee lopuze pa nikad vam nece biti dosta! :mad:

Da li ovo znaci da su spojili osnovni i fun paket u osnovni?

Mislim da ga nisu spojili! Placace se zasebno a ako odrape kao sto su povecali za ovaj osnovni paket, bice veselo!
E tako ti je to u zivotu! Neko dobije 4MB i D3 a neko dobije poskupljenje!

Upravo me "prijatno" iznenadio letak uz telefonski racun:

Postovani, bla,bla,bla, akcija se zavrsava 1.februara 2010.Od tog datuma,cena Osnovnog paketa ce biti 699 dinara bez PDV.
Istovremeno ce vam biti aktivirana i nova promocija, u kojoj cete osim Osnovnog paketa moci da gledate i druge ekskluzivne programske pakete po jedinstvenoj ceni:
Osnovni+HBO+Cinemax+Arena po ceni od 699 dinara bez PDV...
bla,bla,bla bice uveden i Pink Cinema bla,bla,bla...

Eto kako treba oma udariti na nadolazecu konkurenciju! Eeee lopuze pa nikad vam nece biti dosta! :mad:

Ne kapiram ovo! Jel to ispada da ce (skoro) sve pakete stopiti u jedan i naplacivati 699 din bez PDV-a? Drugim recima, hteo-ne hteo moras uzeti HBO, Cinemax i Arena paket (koje ja, recimo, ne bih uzeo da ne moram posto bih zeleo racun od 599 din sa PDV-om. Ali cvrc - moram!!!) i za to platiti dodatnih dvesta i kusur dinara! ako je to tako onda je to *****arija! Uvaljuju ljudima nesto sto ne zele! Shvatili su da bi vecina ljudi gledala tj. placala samo osnovni paket pa ajd' da im uvale i ostale! Verovatno ce u sledecoj fazi strpati i pink cinema i ostale kanale u osnovni paket pa cenu podici na 1000 dinara pa jos tvrditi kako to cine u interesu korisnika! Ljudi u vecim gradovima jos i imaju izbora pa se mogu odluciti za, na pr. digitalnu kablovsku televiziju. A nama iz manjih mesta ne preostaje nista drugo nego da se vratimo na loge. Ne zbog dvesta i kusur dinara koliko cemo vise placati od narednog meseca vec zbog bezobrazluka Telekoma! Nece niko propasti za tih dvesta dinara ali im ne treba placati iz inata!Nije daleko avgust mesec a samim tim ni dan kad cu im vratiti opremu

AU! ako stvarno dignu cenu za osnovni paket na 699 + 18% = 824 dinara vraticu im sigurno. Kad sam uzimao jos letos IPTV niko nije napomenuo da je cena od 590 dinara za osnovni paket promo.

Polako, videcemo sta ce biti sa "4MB-D3" varijantom, ikom poskupljuje od januara, evo Telekom od februara, sami dopunite niz ;)
Naravno da ne zelim da poskupi, nemam insajderske informacije ali imam debelo iskustvo sa oba "omiljena" kablovska operatera...

Nece se stapati paketi nego ce ponovo dati HBO,Arenu i Cinemax kao promo akciju a Fun ce da naplacuju dodatno! Mislim-ne mislim !

Ovo je stiglo:

Ju ju ju, kakvi licimuri!!!
Ja josh nisam ni dobio IPTV (pre 8 meseci se prijavio) a oni vec poskupljenje, moracu da otkazem da mi "struchnjaci" josh neshto ne zeznu oko ADSLa.

U Srbiji se nishta osim poskupljenja ni ne moze ochekivati...

Pa ako bude 824, onda je definitivno bolje uzeti total tv. Tamo ima i sport klub, sport klub plus, fox life, crime, arena, axn, pa i svi obrazovni discovery jevi kanali po ceni od 900 din. A ovde verovatno povecavaju cenu zato sto svakodnevno uvode nove beba kanale. Steta sto nema i neki teletabi kanal. :D

Ma sve su oni izracunali,arena u ttv nece da ide za 920 din vec ce se posebno placati arena 2,3 i kasnije 4 i to 500 din a kod telekoma ce biti sve za 824...ma ostajem na ttv a samo da ostane promocija od mesec dana da mi donesu STB necu im dati da prikljuce nego cu da ga drzim na terasi i vratim posle 30 dana u inat zato sto cekam 3 meseca...

Misliš da se arena 2, 3 i 4 neće naplaćivati posebno kod telekoma? Lepo piše da je samo osnovni paket 824, znaci sa arenom 2,3,4 jedno 1400-1500 :) Al nema veze idu jimjam, baby tv, par ruskih, jos samo cekam zone romanticu. To ce da bude hit. Ima svi da potrce na IPTV

Poslednja izmena:
total je počeo sa gomilom krš kanala (imam ga već 3 godine) a sad je baš isčistio ponudu. pošto nisam lično ljubitelj naših debilnih televizija kao i sportskih kanala, jako sam zadovoljan ponudom. a sportskih ima i previše za moj ukus, sport klubovi, eurosportovi, golf, pecanje. ima i dečijih disney i jetix (koliko vidim dosta su kvalitetniji od ostalih). od februara kreće HD, a na satelitu su već aktivirani neki kanali kao srpski. HistoryHD, discoveryHD i NatGeoHD to mi se jako dopada i već za njih samo bih dao još tih 300din, naravno biće još 4 kanala u HD koliko sam uspeo da saznam.

a zašto IPTV poskupljuje nije mi jasno, gledam juče osnovnu ponudu i smejem se bukvalno. ja ono lično ne bih plaćao ni da je 350din. gomila besplatnih kanala kojima je kvalitet ravan nuli. sve neke ruske, italijanske i švapske stanice. ako ne ubace HD ove godine ili bar ne smanje cene (neće se desiti ni jedno ni drugo) ne vidim zašto bi iko hteo taj iptv. a vidim da je i prebacivanje kanala problem.

Pa HD kanale vec testiraju (mogu da se prate preko kompa ako sve namestis kako treba), tako da ne vidim zasto ih ne uveli do kraja godine. Znam da su spori i sve, ali zaista bi mogli u skorije vreme da objave to i uvodjenje drugog STBa.

Heh, total tv je počeo sa gomilom krš kanala u poređenju sa iptv. Baš zanimljivo. Sve što postoji na iptv ima i total tv plus 40% više kanala, a cena ce sad biti jednaka. Reci bar jedan kvalitetan kanal na iptv koji nema na total u start i plus paketu. Nije valjda da se palis na rtr planetu i live velikog brata.

Mene iteresuje samo Arena, pošto je to jedino što i pratim na TV. LŠ sa po tri direktna prenosa po večeri, Liga Evrope, Španska, Italijanska liga i NLB od košarke isto 3-4 meča po kolu.
Praktično od sportiva šta pratim na drugim kanalima je Premier Liga na RTS, i ako prenose meč LŠ koji me više zanima od nekih od ovih na tri Arene...

Gde bude taj paket jeftiniju uz cenu osnovnog, tamo sam i ja.

Misliš da se arena 2, 3 i 4 neće naplaćivati posebno kod telekoma? Lepo piše da je samo osnovni paket 824, znaci sa arenom 2,3,4 jedno 1400-1500 :)

Pa pise da odmah pocinje nova akcija gde ce se za 824 din dobijati i arena 234 i hbo i cinemania DOK ne budu rekli da je ta akcija zavrsena sto moze da bude kada oni hoce a ti moras na godinu dana da potpises ugovor...e kad bude prestala ta akcija onda ce sa arenom izaci 1xxx dinara...opasni su...kod TTV bar znas na cemu si a i ponuda kanala je vrh evrope za tu cenu...

Ja sam danas zatekao kući aminet 125, poigrao sam se malo sa njim, onako čisto da vidim šta sve ima. Pre ovoga sam imao celi jedan kanal a i taj mi nije trebao, već osam godina ja tv skoro ne palim. Uglavnom sad kad već imam ovo zanima me da li je ikako moguće da pustim preko kompa da gledam tv, pošto je ovaj stb povezan na ruter? Vidim da se ovde samo raspravlja o ponudi kanala na poslednjih 5 strana, a svih 50 ne mogu da stignem da pročitam, pa ako neko ima rešenje nek napiše. Hvala

Ima li nekih informacija za moguci HD preko IPTV?

Link

Kada ce biti,.. ko zna.

Sta se desava sa promo periodom? Produzen ili ne? Jesam ja trebao da im se javim i odaberem koji paket hocu? Bio bi red da se jave sa nekim obavestenjem, ili je ovo ista fora kao sa telefonskim uslugama, ko se ne odjavi na vreme smatra se kao da je prihvatio uslugu?

Javili su se, danas sam dobio ovo.

E hvala, to je pretpostavljam stiglo za racunom za telefon, znaci dobicu i ja za sutra, prekosutra...

Zašto pominju Arena sport kanale kad se oni već nalaze u OSNOVNOM paketu ????

Izgleda da je samo Arena 1 u osnovnom paketu.

Vrh Dno