- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 585
A nemaju Hallmark, FoxCrime, FoxLife i Nickelodeon...
Dobio sam na probu za 1 din mesec dana IPTV... Slika je (kada je ima) odlicna i imaju BabyTV (ko ima klince zna o cemu govorim). A sad problemi:
- Ponekad uredjaj izludi pa iskrivi sliku na ekranu. Kao kada je los prijem pa slika nema sinhronizaciju.. I nema mu spasa.. samo ugasim sve i pokusam ujutro.. kad ono radi.
- Jednom se desilo na svim kanalima.. radi 3-4 sec pa kockice po celom ekranu, i tako u krug
- Preskupo... ajda da naprave veci izbor paketa pa da kombinujem. Sta ce mi sport u osnovnom paketu?
Odoh da im vratim STB opremu.. Daleko je ovo od ozbiljne ponude.
Iskustva se razlikuju. IPTV imam od novembra i bez pomenutih problema koje ti imas. Krivljenje, nemanje slike, kockice, nista od toga, sto je verovatno razlog lose parice ili prevelika udaljenost od centrale, ili malo verovatno ali moguce da je STB defektan.
Sto se tice kanala slazem se, nema jos ozbiljnih kanala koji bi trebalo biti tu, ali valjda rade na tome. Da je skupo skupo je. Inace je od novembra bila cena osnovnog paketa za full paket pa se ne zalim, i ta promocija traje valjda do septembra, pa cu tad videti sta dalje.