Moze da bude da je STB "crko". Ne skroz crko da ne radi vec neka greska softverske prirode. Meni se to upravo desilo pre nekih 6 meseci. Nije hteo da prodje crni ekran unable to connect, ma sta mu radio. Dolazili su mi i tehnicari na gajbu i nisu ni u podesavanjima rutera uspeli nesto da urade, mada to njihovo podesavanje je nabadanje opcija, koje sam znao bolje od njih cemu sluze
Tehnicar mi dade savet da prijavim da je STB neispravan i to sam uradio, zapakovao sve u kutiju, odneo u telekom i rekose mi da dodjem sutradan jer sam zakasnio da mi isti dan daju opremu, neki lik sto je izdaje je otisao gajbi ili slicno. Dobio sam nov STB ukljucio ga i radi, znaci do njega je bilo.
sinoc sam na STB-u video da mi je dostupan HDTV paket... zvao sam danas podrsku, i kazu mi da mogu da zamenim svoj STB za novi, pa cu sutra da vidim da li je vec moguce... navodno, sve krece od ponedeljka, samo se nadam da ce dozvoliti menjanje uredjaja ranije![]()
Paz da nece da mi ga "instaliraju" za 24 jura. :wall:
HD – visoka definicija za visoke zahteve
Ako imate visoke standarde i od televizije očekujete samo najbolje, onda je HD usluga pravo rešenje za vas. Ova usluga doneće vam neverovatno uživanje u televiziji jer pruža čak pet puta bolju rezoluciju, pa je slika kvalitetnija, oštrija, sa više detalja i „življih“ boja.
Da biste koristili HD uslugu potrebno je da imate HD ready TV prijemnik (sa HDMI ulazom), a od nas ćete dobiti na korišćenje novi HD STB uređaj.
Cena uvođenja HD usluge u promotivnom periodu do 15. decembra 2010. godine iznosi samo 0,85 dinara*.
Po isteku promotivnog perioda, cena uvođenja HD usluge biće 2.033,90 dinara*, a posebna pogodnost je to što ćete ovaj iznos plaćati u 24 mesečne rate.
Mesečna pretplata za HD uslugu je 338,98 dinara*, a ugovor se potpisuje na 24 meseca.
HD paket uključuje sedam programa:
Discovery Showcase HD (DiscHD) na kanalu 750
National Geography HD (NGeoHD) na kanalu 751
FoodNetwork Channel (FoodHD) na kanalu 752
Arena sport 1 HD (A1HD) na kanalu 753
Arena sport 2 HD (A2HD) na kanalu 754
Arena sport 3 HD (A3HD) na kanalu 755
Arena sport 4 HD (A4HD) na kanalu 756
Za korišćenje HD usluge možete se prijaviti na 9818 ili u poslovnicama Telekoma Srbija.
Telekom Srbija omogućava full HD kvalitet slike, pri čemu je neophodno da je emiter programa predhodno obezbedio zadovoljavajući kvalitet.
* Cene su bez poreza
bio sam u subotu, rekli mi da dodjem u ponedeljak obzirom da akcija pocinje danas... medjutim, crko mi glupi NetApp, pa moram da cekam servisere... sutra, jgbjavi sta si dobio od STB i koliko tih 6 hd kanala kosta za nas u promociji
Ne verujem da to tako brzo ide. Neophodna je prijava, zatim najverovatnije ponovo provera parice zbog kapaciteta linije, pa na poziv potpisivanje ugovora i zamena STB-a.
Ma, za 7 kanala, uzimajuci u obzir da "Arena" ima 4 + 2000 dinara kao instaliranje opreme, skupo za sad. Kad se lista prosiri na nekih 15 do 20 kanala, onda treba razmisliti. Nadam se da ce i "HBO" HD biti uskoro. Tako da s' moje strane zalecanja i primanja nema. Posle izvesnog perioda kad se sve slegne i bude sve znalo, tek onda razmisliti polako i znacu za kakvu uslugu potpisujem.
Ljudi sta kosta 24 tj 25 eura koje spominjete u gornjim postovima, procitah zadnje 2strane i ne razumem na koji ste se post nadovezali?
Na sajtu Telekoma nema josh uvek nikakve vesti za HDTV,iako su najavili da krece od 15.Nov...
Nisu objavili koji uredjaj ce davati za pretplatnike HDTV?
Najvishe zbunjuce je dal ce kanali biti u 720p ili Full HD 1080p rezoluciji,posto su pri dnu napisali da omogucavaju Full HD ali od emitera zavisi dal je 720p ili 1080p, mogli su kepo da detaljnije pojasne koji kanali se emituju u kojoj rezoluciji...
Ctrl+C pa onda Ctrl+V sa elitea na bench.:type:
Crko je STB kao shto si rekao... Bio je tehnicar i kaze da ce mi u ponedeljak doneti drugi STB...
:wave:
napisao sam par postova iznad, novi STB je Entone Amulet, video sam ga licno...![]()
Izgleda ništa od USB i eSATA, gledao sam pogrešan PDF, evo ga user manual za novi STB:
http://www.entone.com/assets/File/Reference_Guides/Amulet_User_Guide_v1_6_1.pdf
U principu, sve standardno što se tiče ulaza i izlaza, ništa spec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari