Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Da li neko zna kakvi su uslovi da bi se neki FTA kanal sa satelita našao u IPTV ponudi?

Poslednja izmena:
Nemojte plasirati neproverene vesti koje samo prave sum na temi.

I ukoliko moze bez spekulacija SBB-Sport Klub-Telekom-Arena, to zauzme po 2 strane off-topic-a, a zakljucak je vec 5 godina unazad isti - nista od toga.

Poslednja izmena:
Samo sam napisao da je izaslo da je u BiH mtel open iptv, izaslo u ponudi sport klub i arena zajedno u paketu..

Nemam pojma.. Ovo sam slucajno video i zanimalo me je da li je bilo nekih vesti kod nas vezano za ovo.. Posto meni iskreno samo fali sport klub, ostalo mi nista ne fali..

Samo sam napisao da je izaslo da je u BiH mtel open iptv, izaslo u ponudi sport klub i arena zajedno u paketu..
Tamo ih je zakon naterao. Kod nas taj zakon ne postoji...

Sent from my m2 note using Tapatalk

Nisi ti sporan, ali neposredno pre tvog pitanja obrisana je diskusija gde se od "proverene informacije o razmeni kanala" doslo do toga da je izvor price neki taksista koji je to saznao od svoje musterije...

Prosto se to NECE desiti, narocito Telekom sa svojom bednom ponudom kanala (koju uspevaju ciniti sve bednijom) nema interesa da jedan jedini adut koji ima u svojoj ponudi, Arene, sam ponudi direktnoj konkurenciji.

Nisi ti sporan, ali neposredno pre tvog pitanja obrisana je diskusija gde se od "proverene informacije o razmeni kanala" doslo do toga da je izvor price neki taksista koji je to saznao od svojeo musterije...

Prosto se to NECE desiti, narocito Telekom sa svojom bednom ponudom kanala (koju uspevaju ciniti sve bednijom) nema interesa da jedan jedini adut koji ima u svojoj ponudi, Arene, sam ponudi direktnoj konkurenciji.
Samo ako hoće da se samoubiju :) A žestoko su postali suicidni.

Aha okej, mislio sam da je vezano za mene.. Ja mislim da nece nikada doci SK na iptv, a tako i Arena na SBB.. A zamislite kod mene ima kablovska gde imaju sve arene i sport klub i ostale programe gde se na iptv placaju, i to je obican paket..
Ahahahahaha dobro si rekao @banexbanex :D :D

Aha okej, mislio sam da je vezano za mene.. Ja mislim da nece nikada doci SK na iptv, a tako i Arena na SBB.. A zamislite kod mene ima kablovska gde imaju sve arene i sport klub i ostale programe gde se na iptv placaju, i to je obican paket..
Ahahahahaha dobro si rekao @banexbanex :D :D

To je svuda tako gde ima lokalnih kablovskih provajdera.

Da li neko moze da mi pomogne sa podesavanjima za portove 2 i 3 za Huawei HG520c za iptv? ( Imam dva tv-a prikljucena). Trenutno ne radi ni jedan.

Morao sam da uzmem novu opremu, ugasili su mi tv i zvali me da dođem po nju

kako da podesim daljinac da ne moram dva da koristim, nema više onih kodova kao pre

da li moram za svaku komandu da radim ovo, kakav smor

znao sam da je stara platforma bolja

Koliko li ti komandi koristiš :)

Ja sam namestio da ga palim i gasim i za ton i to je to...2 ukupno

Samo četiri komande mogu da se nameste (pali/gasi, pojačavanje, stišavanje i TV/AV), tako da nema mnogo podešavanja.

aha, podesio sam

sa dva upaljena tv-a brzina neta mi ne prelazi 8 a po speed testu je 6, jel i kod vas tako? inače imam 10

Poslednja izmena:
Moras da pozoves, da ti povecaju protok za tv. Mislim na 16... mora da se odvoji za tv. Ja imam 50, a setovano je na 66. I na speed testu uvek predje 50, i kad je hd kanal...

Poslednja izmena:
pa mislio sam da je to podešeno od pre, ja imam box paket već oko 5 godina
to mi se sad dešava prvi put otkad sam juče uzeo novu opremu

gde to piše na koliko je podešeno?

Poslednja izmena:
Pa vuce nova oprema... vidi uloguj se i vidi na koliko je setovano 192.......

U konfiguraciji rutera, imaš na prethodnim stranama milion screenshotova.

ja imam ovako nešto

2djnvq8.jpg

To je to. Na 14. Zovi nek povecaju, imas 2 ...

zašto kod svakog uključivanja piše došlo je do greške, restartujte stb

Jesi ga restartovao, na dugme na zadnjoj strani stb-a?

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno