Zvali da vratis , a ne traze [emoji3]
Tamo ih je zakon naterao. Kod nas taj zakon ne postoji...Samo sam napisao da je izaslo da je u BiH mtel open iptv, izaslo u ponudi sport klub i arena zajedno u paketu..
Samo sam napisao da je izaslo da je u BiH mtel open iptv, izaslo u ponudi sport klub i arena zajedno u paketu..
Samo ako hoće da se samoubijuSamo sam napisao da je izaslo da je u BiH mtel open iptv, izaslo u ponudi sport klub i arena zajedno u paketu..
Nisi ti sporan, ali neposredno pre tvog pitanja obrisana je diskusija gde se od "proverene informacije o razmeni kanala" doslo do toga da je izvor price neki taksista koji je to saznao od svojeo musterije...
Prosto se to NECE desiti, narocito Telekom sa svojom bednom ponudom kanala (koju uspevaju ciniti sve bednijom) nema interesa da jedan jedini adut koji ima u svojoj ponudi, Arene, sam ponudi direktnoj konkurenciji.
Aha okej, mislio sam da je vezano za mene.. Ja mislim da nece nikada doci SK na iptv, a tako i Arena na SBB.. A zamislite kod mene ima kablovska gde imaju sve arene i sport klub i ostale programe gde se na iptv placaju, i to je obican paket..
Ahahahahaha dobro si rekao @banexbanex![]()
![]()
Zavisi od eutera.i gde piše to kad se ulogujem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari